cardozo yu kesmek hangi akla hizmet merak ediyorum şota hoca.takımın en önemli son vuruşcusu yedek bekliyor.inanılır gibi değil.marin e geçende harika ara pasını verende cardozo.nasıl kesiliyor anlamak zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
50-65. dakikalar arasında sahada olsaydı en az 3 tane atardı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Klasik ama doğru bir yorum: "Cardozo varsa takımda, Cardozo oynar."
Ya da gönderin bu tartışma bitsin. Çünkü bu adam yedekte kalırsa gözler her kaçan pozisyonda onu arar, zihinleri meşgul eder.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Cardozo girdikten sonra N'Doye kanada geçti fazla verimli olamadı kesinlikle bu takımın 1. Santraforu N'Doye 'dir... Eğer dün Cardozo ile başlasaydık Marin-Erkan-N'Doye 3'lüsünün yaptıklarını ve o hızda oynadıkları ofans futbola Cardozo ayak uyduramazdı geçen sezon bunu çok sık yaşadık Cardozo ceza sahası golcüsü ve iç saha maçlarında 60'tan sonra deplasmanda ise (baskı kurabileceğimiz) 70'ten sonra sokulup çift forvete dönülmeli diye düşünüyorum..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Cardozo ikinci yarilarda oyuna girebilir fakat takim dun aksamki gs macinda oldugu gibi ritmini kaybetmisse bosuna olur en iyisi takim rayina oturunca cardozoyla baslayip one gectikten sonra kontrada daha etkili olabilecek ndoye ile yer deyistirmek ama ev maclarinda bilhassa anadolu takimlarina karsi yeterli baski yapacak gucumuz yok onun icin cardozo yedek beklesin diyorsak hemen sampiyonluk lafini rafa kaldiralim
Yorum
-
Cardozo bu takıma fazla.Bütün hücum sistemini Cardozo üzerine inşa edersen , Cardozo'nun atamayacağı gol yoktur. Hem de bu sefer takım çok iyi , her tür hücum varyasyonunu yapmaya müsait.Adamın sahadaki varlığı rakip defans oyuncularını psikolojik olarak yıpratıyor.N'doye'nin böyle bir etki yapabileceğini sanmıyorum.Bende bu tabiri kullanmadan geçemiyeceğim.Cardozo varsa Cardozo oynar.
Yorum
-
cardozo ile başlasak ilk yarıki poziyonların bile 2sini atardıİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo girdikten sonra N'Doye kanada geçti fazla verimli olamadı kesinlikle bu takımın 1. Santraforu N'Doye 'dir... Eğer dün Cardozo ile başlasaydık Marin-Erkan-N'Doye 3'lüsünün yaptıklarını ve o hızda oynadıkları ofans futbola Cardozo ayak uyduramazdı geçen sezon bunu çok sık yaşadık Cardozo ceza sahası golcüsü ve iç saha maçlarında 60'tan sonra deplasmanda ise (baskı kurabileceğimiz) 70'ten sonra sokulup çift forvete dönülmeli diye düşünüyorum...
Yorum
-
Rvp yedek kalınca huzursuzluklara başladı.işte bunun için cardozo gibi şehire uyum sağlayan,takımda huzursuzluk çıkarmayan yıldız oyuncu bulamayız dedik.Cardozonun kıymetini bilelim,bi Adam aldık diye Cardozoyu gönderelim muhabbetlerine girmeyelim.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum