Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Furkan Özdem, alıntı yapamıyorum nedense. Pek katılmıyorum hocam yorumunuza, Agüero veya Luis Suarez ile aynı stile sahip bir oyuncumuz olsaydı bu maç çok farklı olurdu. Ayrıca Cardozo'nun kalitesine golcülüğüne bir şey dediğimiz yok, diyen çarpılır zaten. Biliyorum, her futbolcunun farklı oyun tarzları vardır, gidip Cardozo'dan etkili pres yapıp topla dikine gitmesini bekleyemezsin ama sen futbolcuysan bazı maçlara göre farklı oynarsın kendini zorlarsın en azından. Fener maçında Cardozo'yu besleyemeyeceğimiz çok açıktı. Cardozo da buna göre davranmalıydı, top bana gelmiyor ne yapayım tarzı düşünüp koyveriyor, benim tepkim buna. Ne bileyim hava topuna bile çıkmadı, biraz fiziğini kullanıp topu saklasan etrafına servis yapsan... İstese yapabilir ben inanıyorum Cardozo'ya ama bu konuda istek yok kendisinde. Bir de pas verirken çok laubali, kendisi topla buluştuğunda hemen topu ayağından çıkarmak istiyor, hepsini de rakibe teslim ediyor. Bu şekilde hiçbir takım ileride çoğalamaz. Takımın bu tip maçlarda en çok aksayan noktası forvet ve ön libero. Keşke yedekte bu tip maçlara uygun bir forvetimiz olsa.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her zamanki gibi markaj altında berbat ve sıfır katkıyla oynadı. Kesinlikle deplasman oyuncusu değil. Yorgun ve bitkin bir hali var. Birçok maçta olduğu gibi fb maçında da ayağına gelen topların neredeyse hepsini rakibe verdi. Böyle maçlarda iş yapamıyorsan yıldız-kral filan olunmaz. Attığı gol sayısı kimseyi aldatmasın. Tamamıyla taraftarın şişirdiği bir oyuncu. İnşallah daha iyi olur demekten başka bir temenni bulamıyorum.
      Cristiano Ronaldo da taraftarın şişirdiği bir futbolcu mu sizce?

Yorum

• Óscar René Cardozo

Benfica'nın efsanesine futbolcu değil diyen kişi ya Sergen'dir yada onunla aynı kafada olan biridir.

Cardozo 2 şut çekseydi belki şimdi sevinçten havalara uçuyorduk.

Bu maçta Yusuf, Constant, Özer hatta Ersun hoca eleştirilir ama Cardozo eleştirilemez, çünkü adama istediği yerde istediği toplardan bir tane vermedin.

Yorum

• Adamın adı Cardozo süpermen değil.
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Benim en çok kızdığım hava toplarına hiç çıkmıyor, rakip stoperleri hiç zorlamıyor. Deli oluyorum Cardozo topu izlerken.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yık oyunu rakip sahaya,sağdan soldan yağmur gibi orta yap,atamazsa saygı çerçevesinde eleştirini yap,ama bu tarz maçlardan sonra yapılan bu tarz eleştiriler,hele "Kral değil,şişirilmiş oyuncu"falan demek,hakkaten şaka gibi.Adam ligin topla en az buluşan forveti,buna rağmen attığı gol 12.

Yorum

• Cardozo'nun gol attığı hiçbir maçı kaybetmedik.Üstelik ligin en golcü oyuncusu.Neyse bunlar önemsiz.Cardozo çok kötüydü sezon sonu gönderilmeli.
                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                N.F.Kısakürek

Yorum

• Allah nazardan saklasin müthiş bir samimiyetle oynuyor.

Yorum

• Rakibini yarı sahasına hapis eden takımdan kendi sahasına hapis olmuş takıma.. Yalnızları oynuyor ileride. Oyunu geride kabul etmemizden kaynaklanıyor. Biraz önde oynasak o da rahatlasa biz de

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Türkiye'ye gelmiş son on yılın en iyi yabancı golcüsü.

Aksini iddia eden var ise ispatlasın bekliyorum

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Furkan Özdem, alıntı yapamıyorum nedense. Pek katılmıyorum hocam yorumunuza, Agüero veya Luis Suarez ile aynı stile sahip bir oyuncumuz olsaydı bu maç çok farklı olurdu. Ayrıca Cardozo'nun kalitesine golcülüğüne bir şey dediğimiz yok, diyen çarpılır zaten. Biliyorum, her futbolcunun farklı oyun tarzları vardır, gidip Cardozo'dan etkili pres yapıp topla dikine gitmesini bekleyemezsin ama sen futbolcuysan bazı maçlara göre farklı oynarsın kendini zorlarsın en azından. Fener maçında Cardozo'yu besleyemeyeceğimiz çok açıktı. Cardozo da buna göre davranmalıydı, top bana gelmiyor ne yapayım tarzı düşünüp koyveriyor, benim tepkim buna. Ne bileyim hava topuna bile çıkmadı, biraz fiziğini kullanıp topu saklasan etrafına servis yapsan... İstese yapabilir ben inanıyorum Cardozo'ya ama bu konuda istek yok kendisinde. Bir de pas verirken çok laubali, kendisi topla buluştuğunda hemen topu ayağından çıkarmak istiyor, hepsini de rakibe teslim ediyor. Bu şekilde hiçbir takım ileride çoğalamaz. Takımın bu tip maçlarda en çok aksayan noktası forvet ve ön libero. Keşke yedekte bu tip maçlara uygun bir forvetimiz olsa.
                        Valla sizlerin yorumları okuyunca adam bir gün kalkıp gidecek diye çok korkuyorum. O eski forvetleri allah bir daha Trabzon taraftarına göstermesin.

Ben Cardozo gibi oyuncuların ne olursa olsun 3 4 maç bile olsa kredilerinin olması gerektiğini düşünüyorum.Ama bize kalsa 1 maçta adamı kızağa çekiyoruz.

Yorum

• Eğer derbilerde böyle oynayacaksak Fernandao tarzı bir adama ihtiyacımız var.Hücum oynayacağımız maçlarda cardozoyu,kontra oynayacağımız maçlarda ise Fernandaoyu kullanırız.

Gs maçında Fernandaoyu izleyenler bilir gelen her topu sakladı takımını rahatlattı vücudunu çok iyi kullanıyor çok güçlü bir oyuncu bitirici vuruşlarıda iyi bize tam anlamıyla böyle bir oyuncu şart.

Deplasmanlarda geri çekildiğimiz maçlarda cardozoyla olmaz ama iç sahada cardozo çok önemli bir oyuncu.

Yorum

• Adama doğru düzgün top gelmedi, o ne yapsın...

Yorum

• Şu maçta şu adama laf edenler bir düşünsün Emenike bizde Cardozo Fener'de olsaydı ne olurdu diye..

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her zamanki gibi markaj altında berbat ve sıfır katkıyla oynadı. Kesinlikle deplasman oyuncusu değil. Yorgun ve bitkin bir hali var. Birçok maçta olduğu gibi fb maçında da ayağına gelen topların neredeyse hepsini rakibe verdi. Böyle maçlarda iş yapamıyorsan yıldız-kral filan olunmaz. Attığı gol sayısı kimseyi aldatmasın. Tamamıyla taraftarın şişirdiği bir oyuncu. İnşallah daha iyi olur demekten başka bir temenni bulamıyorum.
                                Futbol ve futbolcudan zerre kadar anladığınızı zannetmiyorum.
                                Sevgiyle kalın...
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim