Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki kim oynayacak deplasmanda?
    Topla yerde yuvarlanan Waris mi?
    Yürümekten muzdarip Yatabare mi?
    Deniz tek başına ne yapacak çocuk? Cardozo her türlü 11de. Başka yol yok.
    Deniz ilk tercih olmalı, güçlü ve etkili pres yapabilen bir isim. Duvar işlevi görebilecek pivot meziyetlerine de sahip. Waris de düşünülebilir, 6 milyon euroya kastıklarına göre bizde bıraktığı izlenimdeki kadar boş bir oyuncu olmasa gerek, ki hiç en uçta oynamadı, hep kanatta denendi. Ben en uçta etkili olacağını düşünüyorum, çünkü sürekli golü kovalayan, aralara sızmaya çalışan ve kısa mesafede çabuk bir oyuncu. Deplasmanda Cardozo şu takıma lüks kaçıyor, takıma da çoğu maçta zarar veriyor. Küçük düşünüp kontra silahlarıyla veya fizik olarak daha yıpratıcı santraforla oynamalıyız.

Cardozo deplasmanda her türlü 11'de olmamalı, başka yolu var.
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bosingwa dışında kanat ortası yapamayan oyunculardan kurulu bir takımız. Ayrıca oyunu kısa mesafede oynayabilecek düzeyde orta saha ve stoper oyuncularımız yok. Böyle bir takımda Cardozo nun iş yapabilmesi mucizedir. Şu ana kadar ismi ve kalitesiyle 14 gol atmış. fb de olsaydı 20 yi çoktan geçmişti gol sayısı.

Yorum

• cardozo ts ye bu oyun sistemi ile lüks, etkisiz ve 10 kisi birakiyor takimi. Allah ima sükür yalniz degilim. beni anlayanlar da varmis.
        ha diger oyuncular iyi mi, hayir. ama cardozo gibi isim ve ona ödenen paralara yazik.
        hem kendine hem de ts ye yaranamiyor, cünkü oyun stili bu maalesef. katiliyorum, fb ve bjk de oynasaydi daha faydali olurdu, cünkü onlar bizden biraz daha iyi oynur.
        önde basan ve topla oynayabilen ve hizli bi oyuncu alsaydik en azindan ligde zirveye daha yakin olurduk.

satilmasindan yanayim, ya da onla beraber oynayabilen oyuncular alinmali, ama zor.
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• Adam gibi kanat adamları alıp baskılı bir oyun anlayışı oluşturmak yerine Cardozo'yu göndermek...

Misafirlere tümden kapatmak gerek bu başlığı. Millet bakıp bakıp "Trabzon(spor) taraftarı futboldan anlıyor(!)" diye dalga geçiyordur.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Garip garip yorumlar okuyorum.yok efendim takımı 10 kişi bırakıyormuşta yok sistem ona göre değilmişte yok satılmalıymışta.taraftarın vizyonuna bak.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• harcayacağız böyle giderse...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Óscar René Cardozo

Dengesizlikte cigir actik resmen.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sorunu çözmek yerine Cardozoyu göndermek ancak bize yakışır zaten

Yorum

• Adam gitse de kurtarsa yakasını bizim çok bilmiş taraftardan!
                    Hamiş

Yorum

• Óscar René Cardozo

Her zaman söylerim; bizim taraftar için iyi futbolcu çalım atan futbolcudur. Geri kalan teferruat ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Hayatımda farkli duygu ile bağlı olduğum bir kaç futbolcudan biri sevinince ondan çok seviniyorum. Üzülünce ondan çok üzülüyorum. Halbuki gelmesine şiddetle karşı çıkıyorum. Hala tarzından hoşlanmıyorum ama adam Cardozo abi.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Teknik direktörüne dayılanan biri olarak bizde çok efendi bir adam gibi davranmıyor mu sizce de.Ben buna şaşırdım açıkçası.Agresif bir kişilik bekliyordum.
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teknik direktörüne dayılanan biri olarak bizde çok efendi bir adam gibi davranmıyor mu sizce de.Ben buna şaşırdım açıkçası.Agresif bir kişilik bekliyordum.
                            O çok ekstra bir durumdu.Üç kupayı da finalde kaybetmek herkeste aynı etkiyi yaratabilir
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Garip garip yorumlar okuyorum.yok efendim takımı 10 kişi bırakıyormuşta yok sistem ona göre değilmişte yok satılmalıymışta.taraftarın vizyonuna bak.
                              Sorma Bunlara Umut Bulut, Janko, Henriqe gibi adamlar gerek
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• demba ba senin tırnağın değil kral,bi iyi geceler msj atıyım dedim gollere devam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim