Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Oscar Cardozo

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bi kaç maç daha böyle top gelmezse sahada arıza çıkaracağından eminim, şakası olmaz bu herifin atacağın topun da senin de diyerek birine dalabilir.

Teknik direktörüne saldırmış adam.
    Bursa maçında zaten birkaç kez arkadaşlarına serzenişte bulundu
    www.x.com/zykmda

Yorum

• cardozo desteklenmesi gereken bir adam organize olunmalı. Cardozoyu takımda tutuosan oyun planını ona göre uygulucaksın.

Yorum

• arkadaşlara hediyem olsun

Yorum

• Yıllardır diyorum takımın forvet eksiği yok, ORTASAHAMIZ REZALET. Henrique de bu yüzden yitirildi, Emre Güralda yitiriliyor. Kim gelirsede yitirilicek, istersen Ibrahimovici getir. ORTASAHA LAZIM!

Yorum

• selçuğun burağa çalıştığı gibi bir sistem oturtmalı hunk saan katılıyorum trabzon bu sene yine hüsran yaşayacak halilhodziç hayal kırıklığı yaşattı bana bosıngva orta sahada oynatmak ne demek zokoradan kurtulduk derken birde zokora kılığına girmiş bosingva çıktı ortaya burağı engin selçuk jaja colman besliyordu 33 gol attı oscarı kimin besleyeceği muamma orta sahamız yok bosingva mı vericek o pasları fatihmi yusufmu yine bize hüsran yine biza kara günler kimse bu takımdan bu orta sahadan bişey beklemesin

Yorum

• tek forvet oynaması intihar olur.direk hedef tahtasına döner.yanına gökhan gibi dagatıcı bir forvetin durması durumunda işte o zaman cardozo izleriz.yoksa janko 2
              Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
              15.08.14

Yorum

• AW: Oscar Cardozo

Jankoyla Henrinin yapmadığı orta sahaya gelip top kapma, oyunu açan pası verip görev bölgesine koşarak pozisyon yaratma, boş alana kaçıp top isteme gibi şeyleri yapan bir forvetin pozisyon bulamayacağını düşünemiyorum. Henriquenin bile bu pas kıtlığında attığı gol sayısı ortada iken Cardozonun gol atamayacağını düşünmek saçmalık bana göre.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Vahid'in sisteminde hic bisey yapamaz.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    selçuğun burağa çalıştığı gibi bir sistem oturtmalı hunk saan katılıyorum trabzon bu sene yine hüsran yaşayacak halilhodziç hayal kırıklığı yaşattı bana bosıngva orta sahada oynatmak ne demek zokoradan kurtulduk derken birde zokora kılığına girmiş bosingva çıktı ortaya burağı engin selçuk jaja colman besliyordu 33 gol attı oscarı kimin besleyeceği muamma orta sahamız yok bosingva mı vericek o pasları fatihmi yusufmu yine bize hüsran yine biza kara günler kimse bu takımdan bu orta sahadan bişey beklemesin
                    33 gol attığı sezon saydığın isimlerden bi Colman vardı o da eski performansından uzaktı

Yorum

• Yine aynı hatayı yapıyoruz.

Cardozo tek forvet oynayamaz. Bu takım kesinlikle çift forvet oynamak zorundadır.
                      Özellikle Avni Aker'de mutlaka çift forvet oynayacaksın, başka çaren yok. Cardozo'nun yanına hızlı ve atletik forvet olmak zorundadır.

Aksi halde janko'ya edilen anlamsız eleştiriler Cardozo'ya da yapılır.

Yorum

• Cardozonun cosacagi tek sistem 4-3-3'tur
                        Yoksa digerlerinde körtavuk gibi dolanir sahada
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Haydi geç bütün rakipleri
                          Havalandır fileleri
                          Süslüyor bütün hayalleri
                          Cardozo'nun o golleri
                          .

Yorum

• Tek forvet oynamasını beklemek, şapkadan tavşan çıkarmasını beklemekle aynıdır.

Yorum

• Oscar Cardozo

Beste çok iyi ...
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Reis feneve bi tane salla ertesi gün formanı alıcam bu yoklukta.
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim