İlk olarak baki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Cardozoyu salt golcü olarak baz alip düsünürsen basdan zaten Cardozodan o istedigin verimi asla alamazsin hem sahada hocasi hemde ekran basinda bizler. 3. Bölgedeki komple bir hücum silahindan bahsediyoruz.No one wins. One side just loses more slowly.
-
Baki kardeşim "avut" diyen biriyle futbol tartışmak akla, mantığa hakaret. Bırak o dünyanın en iyi golcüsü Burak zannetsin. Bu cinse Henrique bile çok da neyse...İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrim tanımamak için alıntılamadım mesajını arkadaşın.
Adam bugün atılan 9 golün 6'sında direk pay sahibi. Oturmuş dakikaları yazıyor topla buluştuğu.
Kornerlerde en az 2 bazen 3 oyuncuyu üzerine çekiyor ve stoperlerimiz çok rahat vuruşlar yapıyor. Bunu da üşengeçliğinden zıplamamasına bağlıyor.
Adam seri katil soğuk kanlılığıyla bitiriyor pozisyonları. Vuruş kalitesini Volkan Şen ile karşılaştırıyor.
Neyse uzatmaya gerek yok.
Yanıldım/yanılıyorum demek de bir erdemdir. Yada art niyet kötü bir özelliktir.
Hangisi uyarsa.
Yorum
-
Yukarida yazilmis, Cardozo bugün hali sahada yasi kücük takim arkadaslarina gol attiran takimin abisi kivaminda oynadi, bunu da görmek icin tabi biraz futbol bilmek ve Trabzonsporu sevmek lazim.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Sen kelimelerle avunİlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvut ne
Bir de şu 10-11 ve 11-12 sezonları taraftarı epey bir köreltti. Arkadaşlar dünya futbolunda "sadece defans arkasına koşu yapan golcü" diye bir gereklilik, tanımlama yok.
Futbol tarzı denen birşey var. Cardozoyu beğenmeyen galatasarayı tutsun. Burak hala o takımda. Başı ellerinin arasında falan
Beynin yorumlarımı algılayabilecek ve eleştirilerime cevap verebilecek yeterliliğe sahip olmayınca kelimelerde ararsın böyle çareyi.
Yorumlarına bakılırsa futbol duayeni de olmuşsun anlaşılan. Bir de başkaları adına ne zamandan beri karar verme mercii haline geldin! Savcı mısın hakim misin merak ettim doğrusu. Yazdıklarımı beğenmek zorunda değilsin.
Carzo taparlar tapınağına gidip istediğin kadar tapabilirsin. Burası tapınak değil forum.
Yorum
-
Kesinlikle öyle. Zaman zaman çok kaliteli paslaştık 3. bölgede. Ve hepsinin içinde vardı Cardozo. Daha yakın oynamalıyız o bölgede.
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozoyu salt golcü olarak baz alip düsünürsen basdan zaten Cardozodan o istedigin verimi asla alamazsin hem sahada hocasi hemde ekran basinda bizler. 3. Bölgedeki komple bir hücum silahindan bahsediyoruz.
Elimizde bir futbol sanatçısı var.
Israrla değersizleştirmeye çalışmak anlaşılamaz bir durum. Oyununu beğenmeyebilirsin ama itibarsızlaştırmaya çalışmak komik oluyor.
Sonra da saygı beklemek mümkün olmaz. Çünkü bunun adı eleştiri değil.
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaki kardeşim "avut" diyen biriyle futbol tartışmak akla, mantığa hakaret. Bırak o dünyanın en iyi golcüsü Burak zannetsin. Bu cinse Henrique bile çok da neyse...
Allah'a şükür yalnız bizi yaradana taparız.
Bir daha böyle saçma sapan değerlendirme yapılmaz inşallah.
Trabzonspor'un değerlerine dil uzatanlara izin vermemek. "tap-" fiili ile açıklanamaz. Olsa olsa şeytan taşlamak olur.En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 00:48.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Katılıyorum kesinlikle. Cardozo gibi oyuncun varsa ona göre takım kuracaksın.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo büyük bir oyuncu..
Cardozo gibi adamin var..sag-sol acik oyuncularin 30 metre uzaklikta ondan sonra Cardozoya salla ! Yok ya.Yani Yusuf ve Sefa ayni anda olmaz. Cünkü daha cok cizgi oyunculari...
Cardozo varsa yanlarini arkalarini dolduracaksin yakin oynayabilecek oyuncular kullanacaksin. Mesela Engin Baytar ve Burak Yilmaz 2010-2011 deki gibi..
Ben olsam Constant-Ekici-Özer-Yusuf ve Cardozo 5 lisinde israr ederim bide 6 Numara alirim...Bunlara zaman zaman Yatabare veya Waris eklerim bos oyuncular kesinlikle degiller kenara atarak performanslari düser ilk geldiklerindeki gibi degiler...
Yorum
-
Bak Bay İsimsiz. Hadi bilgisizsin ona lafım yok. Onu geç de Cardozo'ya taptığımızı nereden çıkardın? Senin gibiler 2 gol attığı maçta Sefa'ya ana avrat sövüyordu.İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kelimelerle avun
Beynin yorumlarımı algılayabilecek ve eleştirilerime cevap verebilecek yeterliliğe sahip olmayınca kelimelerde ararsın böyle çareyi.
Yorumlarına bakılırsa futbol duayeni de olmuşsun anlaşılan. Bir de başkaları adına ne zamandan beri karar verme mercii haline geldin! Savcı mısın hakim misin merak ettim doğrusu. Yazdıklarımı beğenmek zorunda değilsin.
Carzo taparlar tapınağına gidip istediğin kadar tapabilirsin. Burası tapınak değil forum.
Şunu da yanlış anlama. Cardozo'dan daha iyisi olursa tabi ki tercihimiz o olur. Ancak Cardozo Trabzonspor tarihinin en iyi 3 golcüsünden biridir. Bak forvet demiyorum "golcü" diyorum. Neyse okumayı biliyorsun en azından
En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 15:04.
Yorum
-
Trabzonsporun değerlerine dil uzatanlara izin vermemekten bahsetmiş birisi
Buna ancak gülerler. Kim hangi değerine hakaret etti Trabzonsporun ben de merak ettim doğrusu.
Farklı görüşlere tahammülü ve saygısı olmayanlar durumu çarpıtmasınlar lütfen.
Yorum
-
Lan farkli falan degilsin sadece ukalallik pesindesin
bak kendin bile itiraf ettin, cidden farkli degilsin, bak forumda farkli arkadaslar abiler var, misal ilk aklima gelenler, Poetricus ve Deep Blue nickli abiler onlarin farki kendilerine has tarzlari ve olaylara bakis acilari, senin ki resmen, cahil cesareti, gelip burda birde millete ibikleniyorsun
o gülme isini falanda birak, onu zaten biz seni her okudugumuzda yapiyoruz raad ol
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Oscar Cardozo Trabzonspor'un bir değeridir.
"Israrla" gülünç argümanlarla onu itibarsızlaştırmaya çalışan zihniyetten bunu anlamasını beklemiyorum zaten. "Değer" kelimesinin anlamını bilmedikleri gibi; "dil uzatmak" deyimini de anlayamadıkları net.
Neyse. Uzatmaya gerek yok.
Konu açık.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
steril61 denilen kullanici futbolu cok biliyormus gibi yorum yapiyor, ama kendisine cevap bile vermeyecegim, kendisini ciddiye alip yorum yazmayin, bence. böyle taraftarlar takima sadece zarar veriyor, burak bu takimdayken onu da elestirdiginden eminim laf olsun torba dolsun...EN büyük Trabzon!!!!!!!!
Yorum
-
Futbol gibi eğlenceye aracılık etmesi gereken bir konuda herhangi bir oyuncu hakkında doğru veya yanlış eleştiride bulunduğumuz zaman yazdıklarımızla alakasız bir şekilde adeta düşmana saldırır gibi yazılar yazılıyorsa o yazıları yazanlar kendilerinden geçmiş demektir.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak Bay İsimsiz. Hadi bilgisizsin ona lafım yok. Onu geç de Cardozo'ya taptığımızı nereden çıkardın? Senin gibiler 2 gol attığı maçta Sefa'ya ana avrat sövüyordu.
Şunu da yanlış anlama. Cardozo'dan daha iyisi olursa tabi ki tercihimiz o olur. Ancak Cardozo Trabzonspor tarihinin en iyi 3 golcüsünden biridir. Bak forvet demiyorum "golcü" diyorum. Neyse okumayı biliyorsun en azından
Carzo'yu savunurken kendinizden geçmenize ve düşmana saldırır gibi davrandığınıza göre ben de diyorum ki artık bunlar bu adama tapar gibi aşıklar. Başka bir anlam veremiyorum yani forumdaki bu reaksiyonlara.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 15:05.
Yorum
-
Óscar René Cardozo
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozoya yanlis gözle bakiliyor, pasli oyunda 3. bölgede oyunu nasil hizlandirdigini bugün görmüs olduk, birakin fazla gol atmasin, 3. bölegedeki oyunumuzu kurup sekillendirsin yeter de artar bile. O yüzden diyorum futbol cahilisin, ne futboldan ne de futbolcudan anlamiyorsun diye.
Eger bu yazin bana ise eger , kusura bakmada sende yazdiklarimin ironi oldugunu anlamayacak kadar cahilmissin
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Bence sadece senin sacmalamana verdikleri dogal bir tepki. Tapmayla alakasi yok, git antuda yaz sen, emenike hizli, araya kacan bir futbolcu, bu sene 2 golle oynuyor, cardozo gibi hic birsey yapmasa 10 gol atardi (!)İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol gibi eğlenceye aracılık etmesi gereken bir konuda herhangi bir oyuncu hakkında doğru veya yanlış eleştiride bulunduğumuz zaman yazdıklarımızla alakasız bir şekilde adeta düşmana saldırır gibi yazılar yazılıyorsa o yazıları yazanlar kendilerinden geçmiş demektir.
Carzo'yu savunurken kendinizden geçmenize ve düşmana saldırır gibi davrandığınıza göre ben de diyorum ki artık bunlar bu adama tapar gibi aşıklar. Başka bir anlam veremiyorum yani forumdaki bu reaksiyonlara.EN büyük Trabzon!!!!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum