markasını bilmiyorum ama ,en son olimpiyatta istanbulsporu 5-0 yenerken giydiğimiz forma çok güzeldi bence açık mavi -bordo klasik çizgili
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'un Gelmiş Geçmiş En Güzel Forması Hangisi?
Daraltma
X
-

Su Kappa formayi ayri bir severim... ama eski klasikler bir de siyah formalar da cok guzeldi. Bir de hatirlayan var mi? Olympique Lyon ile oynadigimizda miydi? koyu mavi renkli bir bordo mavi forma vardi. Hatta o mac ise Seyhmuz'u hatirliyorum o forma ile gol sevinci yasarken yagmurda iyice parlamisti gece maciydi isiklar vuruyordu. Ya simdi dusununce emin olamadim, hatirlayan varsa duzeltsin, Seyhmuz o macta gol atmismiydi? 4-3 yendigimiz?There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
En güzel diyince benim de aklıma bu geldi marka hatırlamadığımdan yazamadım.İlk olarak by OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle bu formalar!!!!!!!!!!! şu renklerdeki ahenke bakın ne muhteşem,birde şimdiki renk tonları çok uyumsuzzz
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Adidas...İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn güzel diyince benim de aklıma bu geldi marka hatırlamadığımdan yazamadım.
Ayrıca ben son Nike formalarımızıda beğendim...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum