Ben Trabzonsporumuzn formalarının en güzeli konusunda kararsızm çünkü aşırı güzel formamız olduqu kanaatinde değilim...2000 sezonun dan snra en güzeli Bence Ts Club tı....kappa da güzel di ama kapa yapışık olduqun dan biraz basit duruyordu ve Forma numarası yazımı ve isim yazımı Kappa da güzel değildi...Trabzona en güzel Nike formaı yakısır....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'un Gelmiş Geçmiş En Güzel Forması Hangisi?
Daraltma
X
-
Kesinlikle bu formalar mukemmeldi.Renk uyumu, Karizması...İlk olarak by OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle bu formalar!!!!!!!!!!! şu renklerdeki ahenke bakın ne muhteşem,birde şimdiki renk tonları çok uyumsuzzz

Tek kusuru ''vestel'' yazısı çok büyük yazılmış.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
o kappa formaların bordosu var bende ama turuncusunu bulamadım
bulabileceğim bi yer var mı?İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Bu sorunu Ts club ürün ve önerilerine yazarsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kappa formaların bordosu var bende ama turuncusunu bulamadım
bulabileceğim bi yer var mı?
Yorum
-
-
abi kesinlike bu formalar..muhteşem olan sadece forma değil oyuncularda öyleydi o zamanlarİlk olarak by OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle bu formalar!!!!!!!!!!! şu renklerdeki ahenke bakın ne muhteşem,birde şimdiki renk tonları çok uyumsuzzz

Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Yorum
-
katılıyorum.İlk olarak ŞİMAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazım KOYUNCU'nun da çok sevdiği klasik çizgili forma favorim...
ayrıca kappa'nın kappa'nın mavi ağırlıklı formasını da çok severim. her sene yeni formayı alıyorum ama maçlara gittiğim zaman kappa'mı giyiyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Pumalar hariç, hepsinin ayrı ayrı güzel yönleri vardı. Ama Kappa'nın yeri her zaman farklı oldu. Hatırlıyorum da Kappa ile anlaştığımız ilk sezonda Milliyet'te Haşmet Babaoğlu'nun yeni sezon formaları ile ilgili bir röportajı vardı. Kappa'yı öve öve bitiremiyordu. Trabzonspor'un o sene en karizma unsuru formalarıydı. Bir de o güzel formalara ikincilikler yerine şampiyonluklar laik olsaydı çok daha güzel olurdu. Üniversitedeyken Hüseyin'in açık mavi düz formasıyla okula gitmiştim. Kumaşına dokunan "süper" diyordu. Millet formamı çekiştiriyordu. O sene futbolumuzu konuşmasalar bile arkadaşların ağzından "Bu sene Trabzon'u tutuyorum, formaları çok güzel." cümlelerini duyduğuma yemin ederim. Her zaman stadda maç izlemeyi, bayrak sallamayı 61. dakikada konfeti atmayı ve skoru önemsememeyi eğlenmeyi sevenen bir taraftar olmak istemişimdir bu yüzden formalarımızın heybetli gözükmesine çok önem vermişimdir. Umarım yollarımız bir daha kesişir ve ayrılmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum