Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un Gelmiş Geçmiş En Güzel Forması Hangisi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben Trabzonsporumuzn formalarının en güzeli konusunda kararsızm çünkü aşırı güzel formamız olduqu kanaatinde değilim...2000 sezonun dan snra en güzeli Bence Ts Club tı....kappa da güzel di ama kapa yapışık olduqun dan biraz basit duruyordu ve Forma numarası yazımı ve isim yazımı Kappa da güzel değildi...Trabzona en güzel Nike formaı yakısır....

Yorum

TS Clup...
      En azından renkleri tutuyordu.

Yorum

ya bence en ıyısı yesıl forması vardı o cok hosuma gıtmıstı. alamadımda sonrada arakı bulasın burdan seslenıyorum eger yesıl forması olupta satmak ısteyen varsa hemen alırım...

Yorum

adidas yada kappa
          ıkısınden biri olsa yeter
          .:'TraBz0nSp0r':.
          X ANTİ istanbul X

Yorum

kesinlikle bu formalar!!!!!!!!!!! şu renklerdeki ahenke bakın ne muhteşem,birde şimdiki renk tonları çok uyumsuzzz
            SEN HEP ZİRVEDE OLKİ KALBİMİN EFKARI KALKSIN YÜREĞİME CAN GELSİN..

Yorum

İlk olarak by OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kesinlikle bu formalar!!!!!!!!!!! şu renklerdeki ahenke bakın ne muhteşem,birde şimdiki renk tonları çok uyumsuzzz
              Kesinlikle bu formalar mukemmeldi.Renk uyumu, Karizması...

Tek kusuru ''vestel'' yazısı çok büyük yazılmış.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

o kappa formaların bordosu var bende ama turuncusunu bulamadım
                bulabileceğim bi yer var mı?
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o kappa formaların bordosu var bende ama turuncusunu bulamadım
                  bulabileceğim bi yer var mı?
                  Bu sorunu Ts club ürün ve önerilerine yazarsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Bu forma bana dayımlardan kaldı.

70'li yada 80'li yıllardan diyor dayımlar.Ve büyük ihtimal Şampiyonluk yaşamış. Nerden alındığı,kimden alındığı hakkında bir sürü hurafe var.Çünkü bir sürü el değiştirmiş.

Ama en büyük ihtimal Tuncay Soyak'tan alındığı.

Bu formanın bende yeri hep ayrıdır.
                    En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 15:26.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

İlk olarak by OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi kesinlike bu formalar..muhteşem olan sadece forma değil oyuncularda öyleydi o zamanlar
                      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

İlk olarak ŞİMAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kazım KOYUNCU'nun da çok sevdiği klasik çizgili forma favorim...
                        katılıyorum.

ayrıca kappa'nın kappa'nın mavi ağırlıklı formasını da çok severim. her sene yeni formayı alıyorum ama maçlara gittiğim zaman kappa'mı giyiyorum.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Pumalar hariç, hepsinin ayrı ayrı güzel yönleri vardı. Ama Kappa'nın yeri her zaman farklı oldu. Hatırlıyorum da Kappa ile anlaştığımız ilk sezonda Milliyet'te Haşmet Babaoğlu'nun yeni sezon formaları ile ilgili bir röportajı vardı. Kappa'yı öve öve bitiremiyordu. Trabzonspor'un o sene en karizma unsuru formalarıydı. Bir de o güzel formalara ikincilikler yerine şampiyonluklar laik olsaydı çok daha güzel olurdu. Üniversitedeyken Hüseyin'in açık mavi düz formasıyla okula gitmiştim. Kumaşına dokunan "süper" diyordu. Millet formamı çekiştiriyordu. O sene futbolumuzu konuşmasalar bile arkadaşların ağzından "Bu sene Trabzon'u tutuyorum, formaları çok güzel." cümlelerini duyduğuma yemin ederim. Her zaman stadda maç izlemeyi, bayrak sallamayı 61. dakikada konfeti atmayı ve skoru önemsememeyi eğlenmeyi sevenen bir taraftar olmak istemişimdir bu yüzden formalarımızın heybetli gözükmesine çok önem vermişimdir. Umarım yollarımız bir daha kesişir ve ayrılmaz.

Yorum

kappanın cubuklu formasından daha iyisini kimse yapamaz.

Yorum

Yorum

işte en güzel forma daha iyisi varsa gelsin
                                Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim