Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak sarsari61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...........
    1-Avrupa kupası maçı ünal ceza sahamızdan çıkardığı topla soldan nefis bir depar attı..sol taç çizgisi kenarında tam orta sahayı geçerken sağ ayağının dışıyla ceza sahası üzerine çok falsolu bir top kesti...top o kadar defans arasından ceza sahası dışı sağ tarafta haminin öününe ve bir füze doksan...
    ..

BordoMavi.Net farkıyla....... :meşale2:

Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Bu resmin büyüğü vardı forumda ama bulamadım.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

bi de ünalın garip bir hareketi vardı bir kaç kez yapmıştı.soldan ceza alanına girip sağ ayağını sol ayağının arkasından geçirerek orta yapmıştı acaip bir harekettir. hatırlayan vardır.

Yorum

Bu da aynı maçtaki golü
          BordoMavi.Net farkıyla....... :meşale2:
          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Arjantinlilere özgü bir harekettir aslında o abi yaşım küçük olsada hatırlıyorum
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi
              Bıyığı yeterdi abimizin
              tek falsosu bıyığıydı
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tek falsosu bıyığıydı
                Hiçte bile!
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

ben bu golleri ilk defa gördüm hangi maçtı bu maç.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Ünal'ın TEK FALSOSU dahi olmadı...

İster bıyığı de, ister ne dersen de, o adamın (adamı tekrar vurguluyorum) tek falsosu olmadı Trabzonspor'da.

Efendi gibi geldi, elinden gelenin en iyisini yaptı ve mütevazi bir şekilde yaşadı.

Not olarak söyleyeyim, kendisinin siyasi görüşünün de yakınından dahi geçmiyorum. Ama yiğidi öldür hakkını yeme...
                    Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Ünalı unutmak mümkün mü? hele trabzonda feneri 3'lediğimiz bir maç vardı..o gün tek başına almıştı maçı..fenerli bir gerson vardı, o kuvvetli herifi bile hem hızıyla hem gücüyle yerlebir etmişti...hele o kafayla gersonun üzerine çıkıp attığı golü unutamam

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben bu golleri ilk defa gördüm hangi maçtı bu maç.
                        Yakaladım seni
                        Demek ki o kadar yüklediğimiz videolar izlenmiyormuş ...

Hask Gradjanski - Trabzonspor (2-3)

Dinamo Zagreb, Yugoslavya dağıldığı sene bu ismi almıştı. Yugoslavya'daki olaylar nedeniyle de maç Avusturya Klagenfurt'ta oynanmıştı. Maçta 60. dakikada 3-0 öne geçmiş, sonra Petranoviç sayesinde 3-2 bitirmiştik.

Maçın tam video görüntüleri Multimedya Bölümünde Avrupa Kupası Maçlarımız konu başlığında mevcut.
                        Trabzonsporlu olmak...

Yorum

bencede diğerleri gibi tek falsosu yoktu.Çünkü o zamanlar para herşey demek diildi.Futbolcular gerçek futbolcuydu.
                          Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İster bıyığı de, ister ne dersen de, o adamın (adamı tekrar vurguluyorum) tek falsosu olmadı Trabzonspor'da.

Efendi gibi geldi, elinden gelenin en iyisini yaptı ve mütevazi bir şekilde yaşadı.

Not olarak söyleyeyim, kendisinin siyasi görüşünün de yakınından dahi geçmiyorum. Ama yiğidi öldür hakkını yeme...
                            trabzonda top oynadığı yıllarda hep anlatılır, halkla iç içe yaşar ve kahve sohbetlerine katılırmış, hayırsevermiş..diğer topçular gibi buna trabzondan yetişip burnu kaf dağında olanlar da dahildir kendini büyük görmezmiş..

Yorum

aslında ben oradaki videoların hepsini indirmiştim.Ama baya zamandır bakmıyodum.Başlıyalım downloada o zaman.
                              Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

efendiliğiyle adamlığıyla müthiş bir insandı ben görüşünü benimsemiyorum ama hiçbir zaman görüşünü işine karıştırmadı...gelecekte hocalık için ilk tercih olabilir
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X