Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ünalımız yuvAna hoşgeldin başarılı olmanı diliyorum
    İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• hayırlı olsun bütün camiamıza

Yorum

• Kaptan yuvana hos geldin.Bu taraftar seni hic unututmamisti.
        Trabzonsporlu dogduk,böylede ölecegiz...Biz seninle üzülüp, seninle gülecegiz...Sana sirt dönemeyiz, hep destek verecegiz...iyi ve kötü günde pesinden gelecegiz...

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Adama bi bakin

Bursa Zaferinden sonra
          koçum benim!!!

büyük kaptan yuvada!!!
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Beyler bu adamın transferi zamanın en önemli olayıydı,

Bize geldiği andan itibaren hep peşinde gezdi hacimliler,

ama o hiçbir zaman bizi terketmedi,Konyalıdır kendisi
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun...ben iyi işler yapacağını düşünüyorum...

Yorum

• Sportif direktörlüğün görev tanımını yapabilecek kimse var mı içimizde? Teknik direktör ile farkı nedir? Bu görev tanımını Ünal Hoca biliyor mu? Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Başarısını nasıl ölçeklendireceğiz onu da bilmek lazım.
                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Hoş Geldin Ünal Hocam !

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerçek Trabzonspor buydu. Şampiyon olamasada, o yıllarda henüz 12 13 yaşında olanlar için bambaşka şeyler ifade ederdi.Bir din gibi ya da bir başka tapınma şekliydi. 90 dakikalıkta olsa dertlerinden ;günahlarından arınma şekliydi ..........

Ya da bize öyle geliyordu "nakzo" kardeşim. Bana da sorsan Urbain Breams'ın geldiği 1989-90 sezonundan Şota ve Şenol Güneş'in gittiği 1997 senesine kadar Trabzonspor ligin en iyi top oynayan takımı, taraftarı Dünyanın en iyi, en coşkulu taraftarıydı. Eğer futbolda adalet mefhumu olsa o 7 sezonun en az 5'inde şampiyon olmalıydık. Ama olmadı işte, olamadı...
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• haberi ilk duyduğumda BMN nostalji bölümündeki "eyvah yine o esmer çocuk... " başlığı geldi aklıma...

hayırlı uğurlu olsun... Trabzonsporumuza çok güzel şeyler katacağı inancındayım...

tabi destek yerine köstek olmadığımız sürece
                      *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Kazancıoğlu ve Karaman sözleşme imzaladı Metin Kazancıoğlu ve Ünal Karaman Başkanımız Sadri Şener’in katılımıyla İstanbul’da faaliyette bulunan iletişim büromuzda sözleşme imzaladılar.

Başkanımız Sadri Şener Kazancıoğlu ve Karaman’ın üstlendikleri görevlerle kulübümüze faydalı olacaklarına inandığını belirterek, “Kurumsallaşmaya büyük önem veren yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla faydalı olacaklarına inandığımız TFF eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu ve eski takım kaptanımız Ünal Karaman’la çalışmaya başlıyoruz. Bu iki ismin kulübümüzde bulunan diğer arkadaşlarla koordineli bir şekilde çalışarak başarılı olacaklarına inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kulüp Genel Sekreterliğine getirilen Metin Kazancıoğlu ve Sportif Direktörlük görevini üstlenen Ünal Karaman’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Yorum

• Aykut Kocaman Fenerbahçe'de

hurriyet.com.tr 11 Haziran 2009

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Aykut Kocaman, Fenerbahçe Kulübü'nde sportif direktörlük görevine getirildi.

Kocaman daha önce, İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve son olarak Ankaraspor'da teknik direktörlük yapmıştı.

Ünal Karaman'ın takımımıza dönmesi konusunda olumlu olumsuz bir görüş belirtmeden sadece hayırlısı olsun her iki taraf için diyeceğim.
                          Ama merak ettiğim bir konu var. Yukarıdaki haber fb forumlarında nasıl değerlendiriliyor ve buradaki kadar ciddi tartışmalara yol açıyor mu acaba.
                          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Başlık kısa bir süreliğine kilitlenmiştir. Siyasi görüşe yönelik her türlü ileti silinecektir...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Temizlik tamamlanmıştır. Ünal Karaman'ın siyasi görüşüne yönelik olumlu & olumsuz hiç bir iletiye izin verilmeyecektir.

Bu bakımdan düşüncelerinizi futbol çerçevesinde dile getirirseniz seviniriz.

Teşekkürler...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Engin Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sportif direktörlüğün görev tanımını yapabilecek kimse var mı içimizde? Teknik direktör ile farkı nedir? Bu görev tanımını Ünal Hoca biliyor mu? Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Başarısını nasıl ölçeklendireceğiz onu da bilmek lazım.
                                benim de görev tanımı, yetki ve sorumluluklarıyla ilgili kafam karışık...danışman gibi birşey olacak herhalde ya da kulüpte futboldan sorumlu en üst yetkili olacaktır ( gerçi sportif deniyor , içine her spor dalı girer)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X