Su Takim cidden antraman da hic penalti calisiyormu cok cok cok cok cok merak ediyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Herkesin gördüğünü Ünal Hoca göremiyor mu ya da yardımcıları uyarmıyor mu merak ediyorum. İkinci golü belki son dakikada yedik ama korner dönüşlerinde ikinci topları almayı bırakın geriye hiçbir zaman zamanında dönemedik. 2 kere kaçırdılar 3.de attılar. Kaçan 1 puandan ziyade paraya yazık...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu takım antremanlarda ne çalışıyor anlamıyorum. Ünal hoca futbol basit oyun biz bu oyunu oynatırız diyordu. Ben ortada oyun falan görmüyorum. Kadron kısıtlı olabilir ona lafım yok ama taktik anlamında sahanın içinde hiçbir şey yok. Bir sezon daha boşa gitti. Görünen o ki bu takım yüzümüzü hiçbir zaman güldürmeyecek.
Yorum
-
Ben her şeyden önce oyuncuların hocaya inançlarının kalmadığını düşünmeye başladım. Yani en futboldan anlamayan taraftar bile takımdaki sistemsizliği isteksizliği görüyor ama hoca görmüyorsa futbolcu ne hisseder? Buradan bi yol olmaz ben niye uğraşayım der ne diyecek. Geçen senenin hayrına hatta hoca ile arasında gönül bağı olduğunu düşündüğüm ömür parmak sosa ekuban Novak pereria gibi adamlar yine var gücüyle oynuyor. Geri kalan ise önemsemiyor. Evet asıl problem bu. Geçen sene son ana kadar vazgeçmeyen takım artık kazanıp kaybetmeyi önemsemiyor. Taraftar yönetim falan değil bu gidişle bu oyuncular gönderecek hocayıOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin gördüğünü Ünal Hoca göremiyor mu ya da yardımcıları uyarmıyor mu merak ediyorum. İkinci golü belki son dakikada yedik ama korner dönüşlerinde ikinci topları almayı bırakın geriye hiçbir zaman zamanında dönemedik. 2 kere kaçırdılar 3.de attılar. Kaçan 1 puandan ziyade paraya yazık...
Kötü gidişatın tek sorumlusu kendisi değil, hatta kanımca ilk onbirlerde genellikle gayet iyi iş çıkarıyor. Ama müdahele konusunda gerçekten sıfır’ı bırak tesmen eksi eksi....
Yani resmen her müdahelesi bize negatif etki ediyor. Orta sahadan top getiren oyuncu çıkarıyor, sıfır tekniği olan sırık bir oyuncu koyuyor. Hadi onu öne dikip uzun top oynayacak derken, Koray orta sahada gezinip tüm pas oyunumu bozuyor. Düşen orta sahayı görüp, Forvet çıkarıp kanat oyuncusu alıyor.....
Yani müdaheleleri hissine göre mi yapıyor, yoksa gerçekten futboldan bu kadar az mı anlıyor bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki eğer bir kalkınma olacaksa (çok zor) bunun nedeni kesinlikle kendisi olmayacak, zira o kapasiteyi onda görmüyorum....
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Atak futbol oynamak icin forvet sayisini arttirmaya calismak futbolu bilmemektir.
Her mac gol yememizin nedenini defans oyuncularina mal etmek te futbol bilmemektir.
Takimin sorunu ortasaha, cok acik. Ayrica her topu alan kendisi birsey yapmaya calisiyor. Hizli pas yaptigimiz tek atakta gol attik zaten.
Pas atip bosa kacicaksin ya cok mu zor? Antremanda ortada sican oynatmasi lazim futbolculara paso.
Ayrica idman programi elden gecirmeli, oyuncular fiziksel olarak dokuluyor..
En onemlisi ortasahaya cozum bulunmali. 4-2-3-1 oynamali takim. Baska caresi yok, bloklar arasinda cok fazla mesafe oluyor forvet yanliz kaliyor.
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam takıma izin ver yine, moralleri bozulmuştur beyefendilerin.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCesaretini kaybetmişsin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Her maç aynı senaryo hani tutsa başarılı olsa anlayacağım Advijaj çıkıyor yerine forvet giriyor sağ açığa saçma sapan alakası olmayan adamlar geliyor rakip akın akın geliyor Pereria götunu yırtıyor yardıma gelin diye Allah aşkına 3 -4 maçtır aynı olay yahu biz mi salağız hoca da mı sıkıntı var anlamıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum