Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emrah KabuL
    • 25.05.2008
    • 5156
    • Telekomünikasyon
    • Trabzon

Lig sonuncusu ile evinde oynuyorsun artık bahane edecek ne kaldı.. oyuna müdahale konusunda çok ama çok kötü bir maç daha çıkardı..neyse ki şans yanımızdaydı.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Adem Akyüz'

Doğru hamleyi geç yaptı. Bu sezon bu şekilde gidecek gibi görünüyor. Seneye umarım daha doğru ve vaktinde kararlar alırsın hocam.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• pazarkapılı
        • 23.11.2009
        • 2526
        • mühendis
        • Kuzey Amerika

Oyunu donine ettigi karakteristik yapisi yada bunun gelisimini gorebilecegmiz bebek adimlari yok....savunma hatti yetersiz ki daha fazlasini yazmaya gerek yok savunma karakteristigi acisindan, savunma anlaminda yetersz bir olusumla her mac gol yeme aliskanligi ile zaten bir takimin umut vermesi hayalden oteye gecmez...

Ortasahada on liberosuz oyun tercihi ile bir karakter yada kisilik takimin ergenlik sonrasi doneminin adimidir biz daha bebek adimlari atmadan yurumeyi ogrenmeden bu islerle ugrasiyoruz; takim once savunma nedir nAsil yapilir bunu ogrenmesi gerekiyor; oyun dominasyonu macdan maca degisiyorsa bu bir iluzyondur; bolge bolge adim adim islenen standart ve sonrasindaki gelisime acik omurga gercek anlamda sizi sampiyonluk adayi yapabilir; senelerdir bir ileri bir geri gitmemizin sebebi de bu aslinda....
        ıslak imza....

Yorum

• artvints
          • 20.06.2012
          • 29952
          • öğrenci
          • Bursa

3, 4 saat fifa oynadiktan sonra bir yipranma olur, bikkinlik gelir oyundan zevk alamazsin ya takimin durumu oyle suan. Bunu mactan once antremanda tespit edip onlem almak gerekir. Bir oyuncu degisikligi bile fark eder. Takima girmek isteyen yedek oyuncu veya altyapidan genc bir oyuncunun enerjisi hem takima, hem taraftara yansir. Su donemde abdulkadir'in performansi tesaduf degil adam ac.

Mental yipranma var diyor herhangi bir onlem almiyor, elestirince de kiziyor.

Yorum

• zafer6161
            • 20.10.2004
            • 18670
            • Trabzon

takımın başında unal değil de .ersun riza morinho güneş terim Tolunay her kim olsaydı inanın bana bu kadroyla hiç biri bu puanı alamazdı

tutturdun uz Karabük batiri galibiyeti yok.ulan ne cahil taraftarsiniz siz.sanki o sezon unal Karabük kurtarmak için gelmişti. ayrıca takımın hepsi gençti. kiyazladiginiz zaman biraz mantıklı düşünün. .

Taş yerinde ağırdır
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
              • 30.01.2009
              • 11085
              • Bursa

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
              takımın başında unal değil de .ersun riza morinho güneş terim Tolunay her kim olsaydı inanın bana bu kadroyla hiç biri bu puanı alamazdı

tutturdun uz Karabük batiri galibiyeti yok.ulan ne cahil taraftarsiniz siz.sanki o sezon unal Karabük kurtarmak için gelmişti. ayrıca takımın hepsi gençti. kiyazladiginiz zaman biraz mantıklı düşünün. .

Taş yerinde ağırdır
              Karabuk 2 yildir toplam 4 mac kazanamadi.
              Elestirenlerin bir tanesi bile, Karabuk'un kadrosunun hepsinin 18 - 22 yas arasi altyapi topcularindan olustugunu da bilmez.

Adamlar 1. Ligden de parasutsuz dusuyorlar.

Ama hala, yok Karabuk hocasiydi bu adam laflarini soyluyor bazi arkadaslar.

Utanma da yok bunlarda.

Hocanin eksikleri cok ancak buyuk takim antrenoru.
              Bunu herkes er ya da gec anlayacak.

Basarili olmasini cok istiyorum ve insallah da olacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 09.03.2019, 21:56.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• zafer6161
                • 20.10.2004
                • 18670
                • Trabzon

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
                Karabuk 2 yildir toplam 4 mac kazanamadi.
                Elestirenlerin bir tanesi bile, Karabuk'un kadrosunun hepsinin 18 - 22 yas arasi altyapi topcularindan olustugunu da bilmez.

Adamlar 1. Ligden de parasutsuz dusuyorlar.

Ama hala, yok Karabuk hocasiydi bu adam laflarini soyluyor bazi arkadaslar.

Utanma da yok bunlarda.

Hocanin eksikleri cok ancak buyuk takim antrenoru.
                Bunu herkes er ya da gec anlayacak.

Basarili olmasini cok istiyorum ve insallah da olacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                aynen gelde anlat
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• fanatikdevri

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi
                  Zidane hangi t.direktör kariyeri ile reali çalıştırdı. Yanlış bir düşünce
                  Zidane kaç yaşındaydı?Alt yapıdan gelmişti,yardımcı Hocaydı ama risk alınacak yaştaydı ve başarılı oldu.40 yaşındaydı Zidane.
                  Karabük gibi paraşütsüz düşen bir takım dışında kimsenin görev vermediği birine 53 yaşında görev veriyorsan o camianın evladı torpili.
                  Bizden gitsin bakalım kim iş verecek?Siz bu Hocalık işini çok basit bir şey sanıyorsunuz.

Karabük'ün başında ismini bildiğimiz,piyasada iş yapan az biraz bilinen hiç Hoca geliyor mu iki yıldır.
                  Böyle rezalet bir sezonda iyi bir kadroyu dağıttı,sakat bıraktı ve şimdi de ona bir şans daha verelim diyen zekalarla mücadele edeceğiz.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ahmet Kara
                    • 17.12.2015
                    • 3940
                    • Erzurum

10 yıllık sözleşme imzalanmalı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• BERBATOV61
                      • 03.12.2015
                      • 2193
                      • İstanbul

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
                      Zidane kaç yaşındaydı?Alt yapıdan gelmişti,yardımcı Hocaydı ama risk alınacak yaştaydı ve başarılı oldu.40 yaşındaydı Zidane.
                      Karabük gibi paraşütsüz düşen bir takım dışında kimsenin görev vermediği birine 53 yaşında görev veriyorsan o camianın evladı torpili.
                      Bizden gitsin bakalım kim iş verecek?Siz bu Hocalık işini çok basit bir şey sanıyorsunuz.

Karabük'ün başında ismini bildiğimiz,piyasada iş yapan az biraz bilinen hiç Hoca geliyor mu iki yıldır.
                      Böyle rezalet bir sezonda iyi bir kadroyu dağıttı,sakat bıraktı ve şimdi de ona bir şans daha verelim diyen zekalarla mücadele edeceğiz.
                      dostum sende inceden bir ersun hayranlığı seziyorum aman diyeyim. iyi kadroyu dağıttı ? onurla burak mı ? bu takım 15 milyon euro maaş bütçesi ile 4. sırada bilmem farkındamısın
                      En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 11.03.2019, 17:03.

Yorum

• ErtuGrul

Hemen bugün en az 5 senelik sözleşme imzalanmalı.
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• turgut kasap
                          • 14.10.2007
                          • 574
                          • tesisatcı
                          • Kocaeli

Burda takıma hocaya yönetime sallayanların çoğunluğu trabzonsporun geleceği ilgili hiç bir endişesi yok hatta bunların Trabzonspor tuttuklarından bile şüphe ediyorum kendi egolarını tatmin etmek dışında bi düşüncesi olduklarından şüphem yok trabzondan futbolcu çıkar ama trabzonlu futbolu çok iyi bilir tezi yanlış bi tez .evde karısına çocuklarına çevresine kızıp sesini çıkaramayan taraftar demiyorum insanlar topluluğu ya stada gidip futbolculara ve yönetime giydiriyor yada bu siteye gelip sitres atıyor. Accık iyi niyetli olun yönetim futbolcular ve özellikle hoca elinden gelen bütün gayreti gösteriyor bu çocukları kaybetmeyelim iyice oynayacaklar kötüde ama bu çocuklar bizim unutmayalım kendi çocuklarımızı yanlış yaptılarmı tekme tokat kapıya atmıyoruz biraz iyi niyet biraz samimiyet (not.türkçe hocası değilim yazım hataları olabilir kusura bakmayın)

Yorum

• farozlufatih61
                            • 11.01.2011
                            • 1480
                            • İstanbul

Senden değil teknik direktör yardımcı antrenör dahi olmaz...
                            Nedeni çok açık ve net 1,2,3 ve Yusuf daha kaç tane oyuncuyu bu futbol cahili taraftara yuhalatıp küfrettireceksin....
                            O saydığım oyuncular yıldız diye lanse edilmişti gelişimlerini sağlayamadığın gibi her hafta yaptığın aptalca hatalardan dolayı dip noktaya ulaştırdın elimizde kalan 3-5 değeri yok ettin onların uğradığı bu haksız aşşağılayıcı durum senin hakkındı ama ADALET er veya geç işleyecektir senin içinde....
                            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Yiğit Sarı
                              Forum Yöneticisi
                              • 24.06.2009
                              • 21527
                              • Ankara

İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi
                              Senden değil teknik direktör yardımcı antrenör dahi olmaz...
                              Nedeni çok açık ve net 1,2,3 ve Yusuf daha kaç tane oyuncuyu bu futbol cahili taraftara yuhalatıp küfrettireceksin....
                              O saydığım oyuncular yıldız diye lanse edilmişti gelişimlerini sağlayamadığın gibi her hafta yaptığın aptalca hatalardan dolayı dip noktaya ulaştırdın elimizde kalan 3-5 değeri yok ettin onların uğradığı bu haksız aşşağılayıcı durum senin hakkındı ama ADALET er veya geç işleyecektir senin içinde....
                              Ne alakası var bu durumla hocanın?

Yorum

• farozlufatih61
                                • 11.01.2011
                                • 1480
                                • İstanbul

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
                                Ne alakası var bu durumla hocanın?
                                Şu sorduğun soruya bak yahu
                                Ünal Karaman
                                Sorumlusu hoca değil yönetim değil kim peki benmiyim senmisin? Birde alaycı ifadeler çokmu zekisin...
                                Belli oluyor zekiliğin her yazılana salça olmak zeki insanların duruşudur değilmi.....
                                Ya bi git ya mahvettiler değer bırakmadılar camiada hala Çaka satıyorsun şu durum çok hoşuna gidiyor sanırım lig çok önceleri gitmiş kupa desen 1.lig takımına rezil bir sonuçla noktalanmış ve hala sorumlusu hoca değil yönetim değil...
                                Bak beğenmediğin yorum yada görüşleri okuyup cevaplayacaksın diye bir kural yok ve hatta alaycı tavır sergileme hakkıda verilmemiştir kimseye bu durumlarda 3 maymunu oynayacaksın....OKEY....
                                En son farozlufatih61 tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 14:25.
                                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...