Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal hoca ile olmayacak, sene sonunda güzel bir şekilde yollar ayrılmalı.
    1) Bu kadar genç oyuncu ile kurulu bir takım bu kadar kolay pes etmez.
    2) İsmi lazım değile bu istatistiklerle penaltı kullandırılmaz.
    3) Oyuncu değişiklikleri fecaat.
    4) Takımdaki tüm oyuncularda gerileme olmaz, olmamalı.
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Burada kendisini benden çok eleştiren olmasın fakat bu imkansızlıklar ve tarafımıza çekilen operasyonlar nedeniyle hocayı eleştirecek tek neden bulamıyorum.

Yorum

• Hatalarını ben de eleştirdim. Kararları ve hataları bir çok puan kaybına sebep oldu.

Fakat ilk devrede oynattığı futbol adına kredisi bol benim gözümde. O topu Ersun oynatabildi mi? Rıza oynatabildi mi?

Sosa'ya Onazi'ye Roda'ya hayat veren, takıma kazandıran kendi sistemi oldu. 5 yediğimiz Malatya maçında bile sağlam top oynadık. GS ve Başak maçlarında ONCA sakat ve hakem katliamına rağmen sağlam top oynadık. Bunlar az buz silinebilecek başarılar değil.

Tekrar ediyorum, Aynı kadroyu Riza'nin ve Ersun'un elinde gördük. Kabız heyecansız futboldan başka bir şey seyretmedik.

Ünal hoca'yı kovunca yerine getiren adam kim olacak?

Burda milletin çöp diye dalga geçtiği Sosa'dan, Novak'tan, Onazi'den kim aynı verimi alabilecek? Gelen adamın oyuncu değişiklikleri, taktik anlayışı, takım hakimiyetinin daha iyi olacağını ispatlayabilecek, iddia edebilecek biri var mı?

İsimleri dinleneye razıyım? Fatih Tekke? MRA? Giray Bulak? Bütçemize uygun ve bize gelecek yabancı hoca?

Bana hatası ve eksiği olmayan bir hoca gösterin?

Halilodzic'in taktikleri, tercihlerini hepimiz istisnasız beğendik mi? Peki Şenol Güneş bizi deli etmedi mi? Șota'nın iyi nitetlerine rağmen eksikleri yok muydu?

Benim için Ünal Hoca Avrupa'ya bilet kaparsa başarılıdan da ötesindedir.

Bu sezon için beklentiniz neydi Allah aşkına? Afedersiniz ama at gözlüklerimizi bir kenara bırakalım lütfen. Bu takımın devreye 2. girmesi, Fener'i, GS'yi yenmesini kim bekliyordu?

Sezona herkesin sildiği Sosa, dalga geçtiği Onazi ve Novak, ve sadece Amiri, Husseini, Tony transferlerinlen girdik. EL INSAF be.

Bu takım Murat Cem'lerlen, Batuhan'larlan kamp geçirdi. Kucka stoper oynuyordu. EL INSAF be.

Takımın anahtarları olan Sosa, Onazi, Novak, JP sakatlandı. Zaten kıt kadrondan Husseini ve Amiri 1,5 aylığına milli takıma ayrıldı. Yerlerinde milletin dalga geçtiği Parmak ve kimsenin duymadığı Hüseyin'ler Arda'lar oynuyor. EL INSAF be.

Beklentiniz neydi? Söyleyin ona göre tartışalım. Bu başlıkta gerilere bakın. Ben Ünal hocanın gelmesine razı değildim. Ve hatalarını eleştirdim. Fakat bu hatalar başardıklarimizin 10/1'i silmeye yetmez. Aylarca Rıza ve Ersun'un eziyetini izledi bu gözler. Futboldan soğuduk.
        En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 10:21.

Yorum

• Hocamın kredisi bende sonsuz. Bu oyuncu kadrosu ile en iyi mücadeleyi gösteriyor. Hocayı eleştirmek de istemem sonuçta yılların tecrübesi var kendisinde. Ama benim GS maçında ve alanya maçından önce gördüklerimi hoca neden göremiyor. Dün belki kazanacaktık ben yine bunu söyleyecektim. Sosa madem oynayacak yanına koy A.Parmak'ı adam gayet iyi son haftalarda. Solbek Amiri olamazzz hocam ibanez öldü mü de onu oynatmıyorsun. GS maçındaki Toure tercihi felaket... Sonuç olarak şu anki kadronun en ideal dizilimi Arda-Kamil-Hüseyin-Hüseyni-İbanez-Sosa-Yusuf-A.parmak-Abdüş-Nwakame-Roda(Ekuban)

Bakın haftalardır takımın yıldızı olan yusuf dün sahada gezdi resmen. Çünkü yerini ve rolünü anlayamamış. Sosa ile görev paylaşımını yapamamış hoca. Dünki en büyük sorun dizilişte idi. Kim nerede belli değildi. Sosa-A.Parmak yap önüne de Yusufu at bakalım ne olacak. Belki de sonuç kötü olacaktır ama denenmesi gereken format şu anda bu.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• ben bi neden buluyorum abi..rodallega ve ekubanı aynı anda sahaya sürerek orta sahayı zayıflatıyor..gs maçında da alanya maçında da bunun olmayacağını gördük ısrar etmemesi lazım bu fikrinde..onun dışında dediklerin tamamen doğru..
            İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada kendisini benden çok eleştiren olmasın fakat bu imkansızlıklar ve tarafımıza çekilen operasyonlar nedeniyle hocayı eleştirecek tek neden bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocamın kredisi bende sonsuz. Bu oyuncu kadrosu ile en iyi mücadeleyi gösteriyor. Hocayı eleştirmek de istemem sonuçta yılların tecrübesi var kendisinde. Ama benim GS maçında ve alanya maçından önce gördüklerimi hoca neden göremiyor. Dün belki kazanacaktık ben yine bunu söyleyecektim. Sosa madem oynayacak yanına koy A.Parmak'ı adam gayet iyi son haftalarda. Solbek Amiri olamazzz hocam ibanez öldü mü de onu oynatmıyorsun. GS maçındaki Toure tercihi felaket... Sonuç olarak şu anki kadronun en ideal dizilimi Arda-Kamil-Hüseyin-Hüseyni-İbanez-Sosa-Yusuf-A.parmak-Abdüş-Nwakame-Roda(Ekuban)

Bakın haftalardır takımın yıldızı olan yusuf dün sahada gezdi resmen. Çünkü yerini ve rolünü anlayamamış. Sosa ile görev paylaşımını yapamamış hoca. Dünki en büyük sorun dizilişte idi. Kim nerede belli değildi. Sosa-A.Parmak yap önüne de Yusufu at bakalım ne olacak. Belki de sonuç kötü olacaktır ama denenmesi gereken format şu anda bu.
              kardeşim ünal karaman adamdır bunun tartışmasına girmem bile ama adamlık ayrı hocalık ayrı meziyetler ister her iyi oyuncu iyi hoca olacak diye bir kuralda yoktur örnek maradona pela hagi bunalr fıtbola damga vurmuş ama hocalık anlamında sıfırlar morinho erikson benitez klop bunlarda son derce vasat futbol oynamış ama iyi hocalar ve bir çok başarıları var örnekler geliştirilip çoğaltılır çok önemli değil ünal karamana gelnce ben ünal karamanın taktik teknik oyn okuma oyun stratejisi anlamında çok yetersiz ve sıradan görüyorum ayrıca oyuncu değişiliği giren olsun çıkan olsun ve bunalrın zamanlaması konusunda ilk günden beri hep sıkıntı ben ünal karamanla ancak bu olur diyorum daha fazlası olmaz çok ta ısrar her iki tarafa zarar vereceği düşüncesindeyim.

Yorum

• hocam senin sevgin yerin apayrı gönlümüzde..
                lakin alanya maçı özelinde:
                2-0 geriye düştük oyuncu değişikliklerimiz: abdülkadir-yusuf çıkıyor...zargo-abdülkadir parmak giriyor..her ne olursa olsun gole ihtiyacımız varsa oyun içi formasyon değişikliği ile ofansif adamlarımızı oyunda tutmalı idik..zaten rakip kaleye gidemiyoruz, hepten durduk..
                gs yeni forveti (diagne) 2 maçtır leş oynamasına rağmen 90 dakika sahada tuttu sinyor onu tehdit sanan rakiplerini arkalarındaki ortasaha ile yıktı..
                bakınız son 2 maçı..ortasahaları yıldız oldu, belhanda-feguli hayatlarının topunu oynadılar..
                özetle:
                -mevcut kadroda Yusuf asla oyundan çıkmaz
                -dünkü maçta da Abdülkadir çıkmazdı.
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Tek forvetle başarı yakalamış takımı bozup tekrar çift forvete döndürmesi bile iyi bir hoca olmadığının göstergesi.

Ara ara Umut verdi ama bu yapbozlar ısrarla kötü performansların oynatılması gözden düşürmeye başladı ...

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam,

Papis Cisse icin özel önlem alman gerekiyor. Analizler cok önemli.
                    Ahhh Hocam ahhh
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• HUGO yu haftalar önce kulübeye almalıydın. Ekubanı tek santrafor denesen yazıcının performansı da yükselecek.
                      En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 16:49.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        HUGO yu haftalar önce kulübeye almalıydın. Ekubanı tek santrafor denesen yazıcının performansı da yükselecek.
                        Bu maç raporu Trabzonspor ve Ümraniyespor arasında 5 Şub 2019 tarihinde Türkiye Kupası müsabakasına ait.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ohooooo
                          o zaman roda ile devam
                          mi ?
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• maç sonu tespiti yanlış bir kere. yorgunluk falan dedi ama takım gayet istekliydi maç başında. kazanacak duruma kadar geldik. ama boş orta saha yüzünden takım giderek düştü. herkes yerinde oynasın, sakatlar dinlensin, formu düşük olanlar sonradan girsin.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ohooooo
                              o zaman roda ile devam
                              mi ?
                              Yok, fark etmiyor pek yani tek forvet Eku ile de çıktığımızda, Ümraniye karşısında sonuç alamadık kendi sahamızda, asli beklerimiz dönmesi lazım bir an önce.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bi neden buluyorum abi..rodallega ve ekubanı aynı anda sahaya sürerek orta sahayı zayıflatıyor..gs maçında da alanya maçında da bunun olmayacağını gördük ısrar etmemesi lazım bu fikrinde..onun dışında dediklerin tamamen doğru..
                                Doğrudur kardeşim. Çift forvet sevdasından A.Gücü maçıyla birlikte vazgeçer diye düşünüyordum fakat olayın merkezinde olan hocanın muhakkak kendince tasarrufu icap etti. Belliki kadronun kısır oluşu hocanın elini ayağını bağlıyor. Sakatlar dönse de adam rahata kavuşsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X