Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ünal hocam her şey çok daha güzel olur inşallah

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dediğim gibi sen anlatılmak isteneni anlamamak için direniyorsun,sahada olan biteni benim gibi izleyen bir Ünal Karaman'a umut bağlamaya devam et.
      Bu kadro ve bu kadar sorunlu rakipler bulursun bir daha.

Hayır yani gs'yi de 4-0 yendin,o maçta da çoşku ve rakibin bireysel hataları olmasa sonuç ne olurdu?
      Bu maçta da rakibin zaten tarihinin en kötü durumunda,başlarında bir emanetçi var ve bence en rezil kadroları.
      Direndiğim bir şey yok..
      Yok Karabük yok bilmem ne!!!
      Boş boş sallamayın.

Ferguson un hocalığı yoktu, 2 sene durdu, sonra Sir oldu.

Fatih Terim'in takımı maça ortak edince hocalık birşey yok.
      Ünalın takımı maça ortak bile etmemiş, iki tane sallama karambol var, hocalığa sıra gelince batırdı.

Bence sen kokuttun.
      Hadi ordan.

Yorum

• Hocam senden Allah razı olsun 8 koca yıldır yenemediğimiz sürekli ezildiğimiz takıma sahayı dar ettin... Destek olalım yanında olalım çünkü bu adam bizden biri.Bizim gibi seviniyor bizim gibi üzülüyor...
        Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Direndiğim bir şey yok..
          Yok Karabük yok bilmem ne!!!
          Boş boş sallamayın.

Ferguson un hocalığı yoktu, 2 sene durdu, sonra Sir oldu.

Fatih Terim'in takımı maça ortak edince hocalık birşey yok.
          Ünalın takımı maça ortak bile etmemiş, iki tane sallama karambol var, hocalığa sıra gelince batırdı.

Bence sen kokuttun.
          Hadi ordan.
          Adabınla yazamıyorsan yazma,saçma sapan triplere girmene gerek yok,zaman her şeyin ilacı.
          Bekle gör.
          Bu kadar da uzatma tartışmaları.
          • Memento mori

Yorum

• istersen profösör ol bu takim son 20 dakikayi oynayamiyor. Elli tane farkli kombinasyon gördük sonuç hep ayni. Transferle, zamanla düzelebilir. Ayni ekip maçin sonlarini oynaya öğrenebilir.

İyi oyunu ön planda tutmak, oyuncu performansi değil takim performansini önemsemek, defansif organizasyona ekstra çalişmak ve şimdiden uygun transferi belirlemek hocanin önündeki sinavlar.

Ben kadroyu görünce hocanin inandiği şeyleri yaptiğini gördüm. idare edeyim demedi. Buna rakip analizini de ekleyip devam etsin.

Yorum

• Güzel oyun. Güzel sonuç. Teşekkürler.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

Adabınla yazamıyorsan yazma,saçma sapan triplere girmene gerek yok,zaman her şeyin ilacı.
                Bekle gör.
                Bu kadar da uzatma tartışmaları.
                Edep adap ne alaka? Edepsiz bir durum varsa şikayet edilip hemen ceza talep edebilirsin.

Tribe giren sensin yahu...

Şu maçtan sonra, hocaya laf edecek kadar triplisin.

Tripmiş.

Vay arkadaş yahu...
                Yavuz hırsız..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Edep adap ne alaka? Edepsiz bir durum varsa şikayet edilip hemen ceza talep edebilirsin.

Tribe giren sensin yahu...

Şu maçtan sonra, hocaya laf edecek kadar triplisin.

Tripmiş.

Vay arkadaş yahu...
                  Yavuz hırsız..
                  Yav bırak git işine bak,bir iki yıl sonra keşke o sezon o kadro dağılamdan,rakipler bu kadar berbatken adam gibi bir Hoca ile şampiyon olsaydık derken beni hatırlarsın.

Sahada Ünal Karaman imzalı bir şey yok,işe yarar tek olayın bulanı uygulayanı da Ersun Yanal işte,sağ iç ve kanattaki kısa verkaçlar ile rakibin arkasına sarkma.
                  • Memento mori

Yorum

• istersen profösör ol bu takim son 20 dakikayi oynayamiyor. Elli tane farkli kombinasyon gördük sonuç hep ayni. Transferle, zamanla düzelebilir. Ayni ekip maçin sonlarini oynaya oynaya öğrenebilir.

İyi oyunu ön planda tutmak, oyuncu konforu değil takim performansini önemsemek, defansif organizasyona ekstra çalişmak ve şimdiden uygun transferi belirlemek hocanin önündeki sinavlar.

Ben kadroyu görünce hocanin inandiği şeyleri yaptiğini gördüm. idare edeyim demedi. Buna rakip analizini de ekleyip devam etsin.
                    En son artvints tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 00:16.

Yorum

Yav bırak git işine bak,bir iki yıl sonra keşke o sezon o kadro dağılamdan,rakipler bu kadar berbatken adam gibi bir Hoca ile şampiyon olsaydık derken beni hatırlarsın.

Sahada Ünal Karaman imzalı bir şey yok,işe yarar tek olayın bulanı uygulayanı da Ersun Yanal işte,sağ iç ve kanattaki kısa verkaçlar ile rakibin arkasına sarkma.
                      Bu lafı hep duyarım.
                      O yüzden de kullanmam.

Ersun'a da ön yargılı davranmadım.
                      Ama kendisi takıma tecavüz etti.
                      Canı cehenneme.
                      O dönem kovulmasını falan da istemedim.

Ama Muharrem USta ve Ersun Yanal, biri başkanlığı diğeri hocalığı uzaktan kumanda ile tv açıp kapatmak zannettiler herhalde.
                      Zamanları yoktu arkadaşların.
                      Sonuç buraya çıktı.

Hiç umurumda değil niyetleri ne idi.
                      Yok hainler yok bilmem ne!!

İşinin başında dursaydın.
                      Boş bahane istemez.

Ersun'u zaten saymıyorum.
                      Ciddiyetsiz herif.

Ünal her maç birşey yapsa da senin için imzası olmayacak.
                      Son derece ön yargılı, bir o kadar da boş yaklaşım.
                      İçi bomboş...

Maça ortak etmişmiş.
                      Hadi hadi..

Yorum

• Tebrik ediyorum galibiyet için

(UEFA)

Yorum

• Tebrikler.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hocam oyuncu müdahalesi durumunu çözebilsen süper olacak.

Bu akşam için tebrikler..
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• sahada dort adet genc trabzonlu gormek; bugun benim en mutlu oldugum gun trabzonspor adina....
                              ıslak imza....

Yorum

• tebrikler hocam

5-0 lık yenilgiden sonra(ki o maçtada gayet iyi oynadık) ön liberolu sisteme geçmediğin için ve doğru bildiğin yolda ilerlediğin için tebrikler.

13. hafta itibariyle taşlar oldukça yerine oturmuş durumda.

uğurcan

perera--türkmen-zargo-novak
                                ----------sosa-onazi----------
                                ömür----yazıcı----envekame
                                -----------hügo--------------
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X