Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MRA ya Kızmıyorum sonuç olarak adamın kapasitesi belliydi, Maliyetsiz,özevlat,transfer de ısrar edemeyen bir adamdı,sonuçta trabzonsporu kendi kariyerinin üstünde tuttu..olmadı onun en büyük şansızlığı İHO denen adamla çalışmak zorunda kalması yoksa muharrem usta ona dolgun bir maaşla 1461 ve Altyapı koordinatörlüğü teklif etmiş ve bu da mra tarafından kabul edilmişti
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Çok destekledim hocam seni ama benden de bu kadar
      Hataları görmeme konusunda inat ettin hep hocam
      İstifanı bekleyenlerdenim artık.
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Allah, futboldan zerre kadar anlamayan, 120 kelimelik lugatıyla, 5 bin kelimelik felsefi derinlik yaratabileceğine ve bununla yerini sağlama alabileceğine inanan kimseyi bu takıma hoca olarak düşürmesin... Yarattıkları sahte kahramanların, dökülen sırmaları ile mayıs kabağı gibi dımdızlak ortaya çıkan zavallılık fotoğrafına bile methiyeler düzmeyi ''taraftarlık'' zanneden marjinal erkekler anlar mı, sanmam...

Yorum

• ligin ilk yarısı bittiğinde o kadar söyledik "bu takımın iyi bir hocaya ihtiyacı var acilen iyi bir teknik direktör getirilsin". dilimizde tüy bitti. görünen köy kılavuz istemez diye kendimizi yırttık. artık çok geç. bu takım bu sene çok ağır tarihi bir hezimet yaşayacak. herkes herşeye hazırlıklı olsun. bu saatten sonra alınacak hiçbir tedbir bu takımı kurtaramaz.

Yorum

• Hangi akil ve mantik ile Aykut Demir'i sol bek'de oynatiyorsun ?

Akbas ve Caner'i oynatmayacaktin niye aldin A Takim'a.

Kadir'i, Emre'yi bi anda neden siliyorsun ve demotive ediyorsun ?

Ahhhh hoca ah, o kadar büyük beklentimiz vardi, resmen soguttun bizi takim'dan.
            Tavsanli seni bekliyor...!

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu zât-ı muhterem Hollanda'da felsefe eğitimi mi almış? Futbol eğitimi almadığı kesin.

Yorum

• Yazılması gerekenleri aylar önceden yazdık sahne cansiperane savunanların.
                Bordomavi.net

Yorum

• Ya kafandaki sisteme göre bir kadro kurarsin ki 2 transfer dönemi gecirdin, yada eldeki oyunculara göre en iyi sistemi arar bulursun ki yine 2 tane kamp dönemi gecirdin sayisiz hazirlik maci yaptin, hadi 1. secenegi yönetim yüzünden beceremedin, yahu canim kardesim sen elindeki kadroya göre neden bir sistem uyduramiyorsun, bence sen istifa ettikden sonra Ukrayna ya Lucescu reyizin yanina git 1-2 yil yaninda karin tokluguna futbol adina 3-5 birseyler ögren, sonra tavsanli linyite geri dönüp bunlara uygulamayi dene, bir daha da hicbir süper ligi takimini calistirma.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• AW: Mustafa Reşit Akçay | Teknik Direktör

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ooo vicdan diyorsun

Artistiliğin sınırlarını aştın aslanım. Hangi egodan dem vuruyorsun? Ben yazdım diye mi bu adam başarısız oldu? Egomu tatminmiş... Trabzonlu olması dışında hiçbir vasfı ve başarısı olmayan adamı filozof diye yutturmaya kalktınız. Gördük filozofunuzu. Saçma sapan manasız açıklamalarla uyuttu hepinizi. Gelene gidene yenildik. Avrupa'da beşinci sınıf takımları yenip destan yazdığını savundunuz.

Ben somut verilerle yazdım. Rakibin olmnayan oyuncusuna önlem alan adamı ilah yaptınız. Egoymuş... Ulan Trabzonspor dibe vurdu, görmüyor musun?

Benim gönlümün hoşluğu Trabzonspor'un başarısı ve başının dik durmasından geçer. Boynu büküklüğe, çaresizliğe, ezikliğe, pes etmişliğe karşı duruyorum. Sen buna ego tatmini diyorsun, çünkü öyle görmek işine geliyor.

Neyse, hoca görevde kalsın, 4-5 yemeye devam edelim, bari senin egon tatmin olur.

NOT: Senin "hesaba katmadığın" dediğin adamlara istifa başlığını açan benim forumda. Kongre öncesi yorumlarımı öğren gel, sonra tartışalım yiğidim.

Hadi selametle...

Yahu kulüpte maddi yönden küçülmeye gideceğini açıkça belirterek seçilen bir yönetim tam bu söylemine uygun, görev aldığı takımlarda bir sonraki transfer dönemlerinde kulübün bütçesine göre yaptığı köklü değişikliklerle takımını başka bir kimliğe getirmesiyle tanınan bir hocayı getirip hemen yolun başında şımarık bakan çocuklarının laflarına uyarak birden yön değiştiriyor. Zaten bozuk olan finansal yapıyı alakasız transferlerle dahada içinden çıkılmaz hake sokuyor. Akabinde bankalar tüm gelirlerine neredeyse el koyduğu için sahadaki eksikliklerin hiç birine çözüm bulamıyor (teknik ekip tarafından istenmesine rağmen). Yönetimin tüm bu iş bilmezliklerine rağmen ilk hedef olarak hocayı gösteriyorsun. Bu yaptığınız Trabzonsporun değil, bu durumdan menfaat sağlayacak olanların işine gelir. sadri şener üç kere yapıp başarılı olduğu gibi onlarda aynı yolla başarılı olacaktır. Bunu görmek bu kadar zormu? Adamların işine geldiğini yaptığın sürece ne kadar başlık açarsan aç nafile...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Özevlat da özevlat diye tutturanlari bundan böyle özevlatlari kovalasin.Bu nedir ya,başkanindan tut tenik direktörü ve futbolcusuna kadar nerde niteliksiz adam var Trabzonspor etiketiyle ortada dolasiyor...Reva mi bu Trabzonspor taraftarina

Yorum

• Başından beri bir taraftar olarak güvendim sana.Yolun açık olsun hocam.herşey için sağolasın.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sözlesmesi karsilikli feshedilmis ntvspora göre. Yerinde olmus.

Yorum

• Güle güle sana yolun açık olsun.Bakalım bu enkazı kim nasıl kaldıracak.Gelecek olan inşallah Hami Mandıralı olmaz.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Yolun açık olsun hocam. Allah bundan sonraki hayatında yardımcın olsun.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Yolun açık olsun hocam. Seni hep o 1461 Trabzon'un " Hırt " hocası olarak hatırlayacağım .
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim