Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başarı dolu nice yıllara hocam .
    .

Yorum

• doğum günün kutlu olsun hocam. Türkiyenin en iyi hocası olduğunu sen biliyorsun...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Mustafa Reşit Akçay | Teknik Direktör

Allah razı olsun hocam.
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Adam karizma beyler..

Yorum

• Her sene Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı final oynayan, dünyanın en iyi futbolcularının olduğu, forvetini Real Madrid gibi takımların istediği bir kulübün Avrupa Ligi grubunda 14 puan toplamak başarı değildir. En az 18 puan almalıydı bu takım. Hatta gol bile yememeliydi. Hoca istifa !
            En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 13.12.2013, 00:07.

Yorum

• Oynattığı anti futbola rağmen bu başarıda en büyük pay onun. İmaj çalışması bakalım ligde devam edecek mi...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şapkayı çıkartıp ceket ve atkıyla şık olmuşsun....

gitmeni çok istemem rağmen tebrikler....

bir de şu açıklamaları yapma be...senin çimciyle ne işin var......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bugünkü takım elbise giyme sebebini açıklarken ve dünkü petkoviç'in istifası muhabbetinde gördüğümüz üzere kendisi de durumunun farkında. bir miktar üzüldüm kendisine.

yine de oynattığı futboldan ziyade, bu futbolu beğenmesi çok büyük sorun.
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Şenol Güneş de milli takımı dünya 3.'sü yapma yolundayken neler denmişti.

Mustafa hoca da aynı yolda yürüyor. Tarihe geçti, nice yıllara.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• onur ne çabuk giyindin la....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Herkes beğenmiş ben beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Defansif futbol demek orta sahayı geçmemek değil. Bugün kaleye 1 şut çektik onu da 35 m'den Malouda çekti. Ben de buradan anlıyorum ki Hoca'nın çok büyük katkısı yok, oyuncular kendileri çıkıp oynuyorlar.

Yorum

• Vaktinde "Bu takım ön elemeleri bile geçemez!" dediğim takımı gruptan lider olarak çıkardığın için teşekkürler Hocam.
                          Allah utandırmasın!
                          Hamiş

Yorum

• Tarihe nasil gecti yaaa, gines rekorlar kitabina da öyle bir gectiki, Mra; camia olarak böyle bir basariya ilk defa ulasiyoruz, ne demek bu, kendimi cok kötü hissettim resmen, ilk senede CL de aldigin 7 puan son anda kacan grupdan cikma olayi, uefada yari final oynamis kadar eder, bundan Mra arkadasin haberi yok sanirim.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Tebrikler, teşekkürler hocam.
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bugün fena değildi takım hocam teşekkürler daha iyi olacak inanıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim