Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben toptan biraz anlıyorsam 3-5 maç sonra bu başlık düğün bayram olur..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Adam bir girdi ibre tersine döndü..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Daha iyi olacak olacak ...

Yorum

• İkinci yarı girmesiyle oyun kontrolünü elimize aldık biraz daha orta sahaya yakın oynayıp oyunu organize etmeli..

Yorum

• Hep çok fazla şey bekliyorum ondan. O yüzden Adrian seni bugün beğenmedim.
            Silkelen ve kendine dön.

Yorum

• Oyuna alindigi an agirligini koydu...

Yeteneginin altinda oynadi ama bu bile yeter...

Gittikce iyi olacakdir...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• biraz daha koşsa hiç fena olmayacak diğer yönden iyi buldum takım toparlandıkça dahada adapte olacaktır.pas trafiğine uyabilecek bir oyuncu
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ne olursa olsun iyi futbolcu.Hâlâ uyum ve taktik hatta belki mental sorunu var.2-3 hafta sonra takımın neler yapabileceğini görürüz.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben pek begenmedim yine...

Onun sayesinde ikinci yari oyuna agirligini koydu diyenler var ama bence hala co pasif oynuyor... Ve pek fazla olumlu seyler yapmiyor
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Zamanla olur hersey bi anda cok fazlasını bekleyemezsin zaten. Takım tam oturmalı birbirlerine adapte olmalılarki daha iyi bir görüntü çizsin. Dünkü maçtada iyiydi bence o girdikten sonra daha cok atak oldu takım pozisyon ürettik.
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Tempo'yu biraz arttırsa birşeyler yapacak ama sanki oyuna girerken zaman geçir deniliyor adama..

Yorum

• Oyuna girdikden sonra takımımız daha da iyi oynamaya başladı.Oyuna daha fazla ağırlık koyması lazım
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• liille macında türkiye ligindeki gibi sert futbol olmayacagından kendini daha cok gösterecektir...................
                            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• korkak, hiç mücadeleye girmiyo, uzaktan duruym pas atıym modunda oynuyo.

Pis işlere girmeden büyük takımda oynanmaz. Rakip illaki basacak sana.

kimse kusura bakmasın, bence yanlış transfer.

Henrique ve Adrian hariç transferleirmiz iyi. Bu ikisi kötü oyuncular demiyorum. Hatta kesinlikle yetenekliler ama bizim takıma uygun değiller maalesef.
                              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                korkak, hiç mücadeleye girmiyo, uzaktan duruym pas atıym modunda oynuyo.

Pis işlere girmeden büyük takımda oynanmaz. Rakip illaki basacak sana.

kimse kusura bakmasın, bence yanlış transfer.

Henrique ve Adrian hariç transferleirmiz iyi. Bu ikisi kötü oyuncular demiyorum. Hatta kesinlikle yetenekliler ama bizim takıma uygun değiller maalesef.
                                gurbetçi renkdaşım adamda korktu bir an öyle sert müdahaleler gelince biraz ürkek oynuyor lille macında izle sen onu alıp calım atacak pas al ver yapacak oh be adrian varmış diyecez
                                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X