Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güçlenmesi lazım sonra durdurulmaz bu adam!
    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• topu çok iyi biliyor,

onu anlayan adam sayısı takımda çoğaldıkça meziyetleri daha da ortaya çıkacaktır

Yorum

• Karabük maçında maşallahı vardı... Lille maçındada inşallah böyle oynar...
        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Lille maçında pas trafiğimizi iyi yönetsin yeter
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Oyuna girdikten sonra ağırlığını koymaya çalıştı, takımın yaslanmasını önledi.

Daha iyi olması lazım.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Biraz daha aktif olması lazım oyun içinde. Daha fazla bindirme yapması lazım. Özellikle sertlik gördü mü biraz kendini saklayarak oynuyor. Bana öyle geldi.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lille maçında pas trafiğimizi iyi yönetsin yeter
                Cezası bitti mi?

Yorum

• Sivas Bursa maçını izliyorum da Kamil Grosicki müthiş oynuyor yine 2 asist yaptı, 900.000 € ya almışlardı 22 yaşında
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• adrian bu maç,önceki iki maça göre biraz iyiydi.daha iyi olması gerek.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sivas Bursa maçını izliyorum da Kamil Grosicki müthiş oynuyor yine 2 asist yaptı, 900.000 € ya almışlardı 22 yaşında
                      Şundan vazgeçelim artık gına geldi gerçekten.Yok Jaja olsaydı yok bunu alsaydık
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Adrian takimi yönlendirebilecek bir isim ama yeni gelip hemen yönetmen gibi yönetmesini beklemek biraz haksizlik olur..
                        Herkes zokora gibi kendini kabul ettirmis oyuncu olmuyor..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zokora-Burak-Tolga bizim için şu an ne kadar değerliyse,ne kadar katkı sağlıyorsa çok yakın zamanda Adrian da aynı değere gelecek,ben buna hiç şüphesiz inanıyorum.
                          Az sabredelim,taşalar yerine tam manasıyla bi otursun,ligin tozunu attıracak.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• hamsi sezonu başlasın iki kasa hamsi, guymak felan yerse kendini bulacaktır...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• patlama bekliyorum ama elimizde patlamaz inşallah
                              BANA HER YER TRABZON
                              ALPER DALKIRAN

Yorum

• lille maçında maçın adamı ol da göster bize gerçek oyununu adrian.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X