Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar her futbolcunun belli bir yeteneği vardır ve ona biçilen bonservis bedeli vardır.Ne varki ünlü alman sitesinin 1.2 milyon bonservis biçtiği oyuncuya 5 milyon eurodan daha fazla bir para veren bir yönetim eleştirilmeyi hak ediyor.

Şuana kadar gördüğüm kadarıylada maksimum 2.5 milyon euro edebilecek bir oyuncu.Öyle ahım şahım bir özelliği yok.Normal 3.sınıf bir oyuncu.

Dünyada 5 milyon civarında çok değişik ve yetenekli oyuncular alınabilecekken koşamayan bir adam almak üzücü

Tabiki şuan eleştirmek doğru olmayabilir diyen arkadaşlar olabilir ama sonuçta biz avrupada oynayacaz.Artık benfica maçındaki gibi savunma yapan bir takım istemiyorum.Hücum yapan bir takım istiyorum.Buda ancak hücum oyuncularının ilerde top kaybetme yüzdelerinin çok aza inmesiyle olabilecek bişeydirki bu bizim şuanki futbolcularımız olmaz.Yani transfer şart.
    Yavuz Selim'de Adrian'dan da mı çok var??

"Ünlü alman sitesi" Celutska için 900.000 €, Henrique için 3,5 milyon € diyor mesela.

Satar mısın bu adamları bu paralara?
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• wagner'i isteyenler adrian'a izlemeden burun kıvırıyolar, ilginç
      7
      Cngz_61

Yorum

• adrian anlaşılan ilk maç yok.Burak ise malesef 2 maç yok
        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak kahver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kamburlukla iyi futbolcu olma arasındaki bağlantıyı biri bana çabucak anlatsın yoksa çıldırmak üzereyim meraktan???
          Tezin sahibi hepimizi aydınlatacak bu konuda
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Valla 2 mac oynadı millet hemen göndrilecekler listesine koymuş. Ben adamda kaliteyi gördüm ilk senesi tam randmanı veremesede 2.senesinde bence cok faydalı olacak iyi bir transfer. Jajada kendi etti kendi buldu yapacak Bisey yok
            7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Bu çocukta ışık var. Ben sadece Benfica maçlarında izledim ve çok beğendim. Kaldı ki çoğumuzun burun kıvırdığı Benfica en az çeyrek final oynar ŞL'de .Ben arapaslarını çok beğendim ve çokta soğuk kanlı panik yapmıyor . Rahat adam vesselam
              En son Mahmut Baran tarafından düzenlendi; 29.08.2011, 13:32.

Yorum

• gruplarda inter maçında oynar herhalde.rovans oynanmıs sayılırsa

Yorum

• Hayır oynayamayacak...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Süpersin Adamım Ben Bir Maç İzledim Seni ..

On Numarasın Bana Göre , Kumaşın Belli. Hagiden Esintiler.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bu adrianı takip etmek gerek. benim anladığım kadarıyla uefa bizim benfica ve bilbaoyla oynadığımız maçları yok sayacak sarı kartları ciddie almayacak fakat kırmızı kartları var sayacak. (burakta olduğu gibi) burak son maç olduğu için sıkıntı yok adrian kırmızı gördükten sonra 2 maç ceza aldı ve 1ini kullandığı düşünülebilir ama UEFA mantığına göre hiç kullanmadı, 2 maç daha cezası var diye düşünüyoruım ben. konuyla ilgili acil olarak kulupten bilgi alalım, yanlış saçma sapan bir iş de yapmayalım, tecrübesizliğimizle birlikte ş.ligi tarihinde ilk defa olanlar bize oldu, şaşkınlıkla hata yapmayalım ve UEFAdan yazılı bir doküman isteyelim konuyla ilgili. vallahi ben korkuyorum çünkü ciddi bir belirsizlik var.
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu adrianı takip etmek gerek. benim anladığım kadarıyla uefa bizim benfica ve bilbaoyla oynadığımız maçları yok sayacak sarı kartları ciddie almayacak fakat kırmızı kartları var sayacak. (burakta olduğu gibi) burak son maç olduğu için sıkıntı yok adrian kırmızı gördükten sonra 2 maç ceza aldı ve 1ini kullandığı düşünülebilir ama UEFA mantığına göre hiç kullanmadı, 2 maç daha cezası var diye düşünüyoruım ben. konuyla ilgili acil olarak kulupten bilgi alalım, yanlış saçma sapan bir iş de yapmayalım, tecrübesizliğimizle birlikte ş.ligi tarihinde ilk defa olanlar bize oldu, şaşkınlıkla hata yapmayalım ve UEFAdan yazılı bir doküman isteyelim konuyla ilgili. vallahi ben korkuyorum çünkü ciddi bir belirsizlik var.
                        Şenol Hoca mutlaka bunu düşünmüştür....Adrian ıcın 1 mac cezalı dıyorlardı Burak a 3 mac ceza verıldı ve cezadan sora oynamamıştı...ama bu konu biraz karışık ve Uefa dan bilgi almakta yarar var.
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• İşin bu yönü hiç aklıma gelmemişti açıkcası..

Bu konu hakkında kesinlikle bilgi alınmalı.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu işlerle teknik ekipten ziyade profesyonel işlerle sorumlu çalışanlarımız ilgileniyor. Ama UEFA puan sıralamasına bakıldığında Benfica maçının yok sayılması söz konusu değil. Keza Bilbao ile oynanan ilk maçımız da sayıldı. Dolayısıyla Adrian'ın sadece 1 maç cezası kaldı gibi gözüküyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kesinlikle çok iyi adam izlemek için sabırsızlanıyorum.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• takımdaki diğer oyuncular gol atınca edriyıııııııın diye bağırıp bu adama doğru koşsunlar
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X