Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayırlı olsun.

İnat ettik, sonunda aldık.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Hayırlı olsun , yeni Szymek olur inşallah .

Yorum

Kesin imzalar atılmışsa hayırlı olsun demek düşer forumda hakkındaki yorumları okuyunca bı karar veremedim kendini seyredip karar veririz artık ne kadar bonservis verildiği bellimi
        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

Başarılı olacağına dair kuvvetli hisler taşıyorum. Camiamıza hayırlı olsun.
          ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

Hadi hayırlı olsun bakalım. Hayal kırıklığına uğratmaz inşallah...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

Görüşmelere başlandı diye mesaj geldi Trabzoncell'den...

Yorum

şenaol hoca istediyse bi bildiği vardır...sol ayaklı bir 10 numara izleyecek olmamız sevindirici,umarım beklentileri karşılar...

Yorum

Ayrıca açık komuşmam gerekirse bu transfere Zokora'dan daha çok sevindim. Tanıdığımdan ettiğimden değil sadece sol yanım öyle diyor...
                  ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

İzledikten sonra daha net yorum yaparız.
                    Hayırlı olsun..
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

Pawel Brozek'i de transfer etmiş olduk bence..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Hayırlı olsun,
                        inşallah bizde tavan yapar..
                        her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

hayirli olsun tanimiyorum ama insallah takima cabuk alisip yararli olur
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Hayırlı olsun.
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

Resmi imza atılmadan neden başlık açıldı anlamadım.......
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmi imza atılmadan neden başlık açıldı anlamadım.......
                                Valla bugüne kadar KAP'a bildirilen görüsmelerin olumsuz sonuclandigini görmedim. Hayirli olur insallah..
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X