Bonservisine ödenen paraya karşı çıksam da bence çook başarılı olacak!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adrian Mierzejewski
Daraltma
X
-
Allah askina Mustafa napay ordaİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adam David Copperfield olmus tükürdügü Su iki kez yön degistiriyor
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Elinde su şişesi var.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina Mustafa napay orda
Ama ilk bakışta cidden öyle gözüküyor
Yorum
-
Falsolu mu tükürüyor ne yapıyorsa artıkİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina Mustafa napay orda
Yorum
-
mustafanın sularının farklı akışını sebebi bir tarafa ağzı ile diğer tarafa da şişeyi sallıyorda öyle oluyor
Yorum
-
-
mactan demin geldim eve
VEEEEEEEEEEEEEEEE
adrian beni cok umutlandirdi
cok aktif, sagda solda ortada ileride geride her yerde adrian vardi
teknigi cok iyi
paslari yerini buluyordu hep
neredeyse her atagimizin altinda adrianin imzasi vardi
cok cok begendim
tabi kfc uerdingeni abartmamak gerekiyor, ama diger futbolcularimizin düsük performansinin yaninda cok daha göze batti
ben begendim, ve neden israrla istendigini anladim
tabi bir futbolcuyu bir tek macta degerlendirmek yanlis olur, ama bu grafigi tsl´de de cizerse hepimiz cok mutlu olacagiz
henrique icin aynisini söyleyemiyecegim maalesefEn son yektakurtulus tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 00:19.
Yorum
-
videosunu yeni izledim korner kullanışı gerçekten futbolu yalamış yutmuş bir adama benziyor.videodan sonra adama acayip güvenmeye başladım.beklentin smek+selçuk=adrian oldu çok zeki kurnaz sakin ve teknik inşallah bunu gösterir bizlere.eger böyle oynarsa avrupadan bu paraya alabileceğimiz oyunculardan çok daha yüksek verim alabileceğimiz biri.hemde polonyalılar sorunsuz oldu hep inşallah bu da öyle olurMuharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum