Seni de zamanı gelince Colman gibi seveceğimizden şüphem yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adrian Mierzejewski
Daraltma
X
-
Fizik gücü yetersiz, İkili mücadelede önündeki topu bile kapamıyor. Güzel bir şut attı. Çok daha kolay pozisyonda vurmak yerine saçma sapan Colman'a vermeye kalktı. Ara pasları fena değildi ama Gençler defansı çok dağınıktı bu paslarını diğer maçlarda görebilirimiyiz şüpheliyim !
Halen daha bizim seviyemizde bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Ancak yedek olur.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Neresi iyiydi pardon ?? Beni ataga kaldiracak adam ikinci yarida oyuna girdigi halde ayakta duracak hali yok habire top kaybi. Bir iyi pasi ve bir iyi sutu vardi o kadar. Bari 1-2 korner kaldirabildi."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Harfi harfine katılıyorum.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFizik gücü yetersiz, İkili mücadelede önündeki topu bile kapamıyor. Güzel bir şut attı. Çok daha kolay pozisyonda vurmak yerine saçma sapan Colman'a vermeye kalktı. Ara pasları fena değildi ama Gençler defansı çok dağınıktı bu paslarını diğer maçlarda görebilirimiyiz şüpheliyim !
Halen daha bizim seviyemizde bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Ancak yedek olur.
Ama hakkını yemeyeceğim, uzun topları gercekten de iyi atıyor.
Yorum
-
Bazıları ezberlemiş sallıyor ama yeni transferlerden Celustka'yı ayırıyorum onun dışındaki (10'un üstündeki transferlerden) Adrian'dan iyi olan 1 oyuncu bile yok.
Ekleme; Birde Zokora var tabi ki..En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:11.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Böyle devam.
İnşallah göz boyayacak asist gol felan yapamazsında devre arası senden kurtuluruz.
Şampiyonlar liginde beyimiz yok , lig de ortaya düşmüşüz , hala kendine gelemedin . bu saatten sonra gelme de zaten. git polonya liginde kendine gel. anca orda gelirsin zaten.
adrian belki 1 gol atıp belki bir asist yapacak diye çoğu maçta 10 kişi oynadık. ve büyük trenler kaçtı.En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 22:06.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum