Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bakirköyspor 1-0 Trabzonspor (Dakika 88)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya arkadaŞlar ben o maÇi hatirliyorum sariyerle oynuyorduk... BakirkÖy deĞİldİ...hamİ ve hamdİ son dakİkalarda Çaktilar felaket heyecanli bİr maÇti..

Yorum

İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya arkadaŞlar ben o maÇi hatirliyorum sariyerle oynuyorduk... BakirkÖy deĞİldİ...hamİ ve hamdİ son dakİkalarda Çaktilar felaket heyecanli bİr maÇti..
      Tunga arkadaşımızın amç ile ilgili gazet emanşetini görürsen bize hak verirsin sanırım:
      TrabZonguldaklı...

Yorum

7 Mart 1992,Ramazan ayının ikinci günü.Trabzon'da Hocalı katliamını protesto yürüyüşü vardı.O yüzden maçın ilk yarısını izleyememiştim,eve geldim 2.yarı yeni başlamış.88. dakikaya kadar gol yok,mübarek gün de ettiğim küfürler.Takımın jokeri Baygol Hamdi oyuna girdi,benim artık ümitlerim tükenmişti,o kadar sinirliydim ki bir an televizyonu kapatmayı düşündüm.Tam yerimden kalkarken içimden bir ses bekle dedi o anda gol oldu.Ben çığlık çığlığa evde tur atıyorum.Geldim yerime oturdum 2. gol oldu.Bu sefer balkona çıkıp avazım çıktığı kadar gooooool diye bağırdım.Çok önemli bir rakip değildi ama unutulmaz bir maç olmuştu.

Yorum

İlk olarak Kotsari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o dönem Hamdi Breams'in jokeri gibiydi, hemen hemen her maç sonradan oyuna girip skora katkı yapardı, ilginçtir oda futbola forwet başlayıp defansta bitirenlerden Lemi gibi...
          tam tersi oldu defans başladı forvet bıraktı

Yorum

bu maçı hatırlıyorum ortahisar camisinin orda skoru öğrenmiştik 1-0 yeniliyorduk, sonra köprüyü karşıya geçip ortahisardaki eczanenin orda hareketlilik olunca skoru sorduk 2-1 dediler, ah o eski günler.
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim