Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bakirköyspor 1-0 Trabzonspor (Dakika 88)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Özür

Arkadaşlar; Özür diliyorum:

"Bu bir kupa maçı değildi" yazacağıma, "Bu bir kupa maçıydı" yazmışım. Tamamen dalgınlık eseridir. Lig maçıydı ve cumartesi oynanmıştı.

Uyaran arkadaşlara teşekkürler.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

maç fenerbahçe stadında idi,ikinci golü orhan çıkrıkçı atmıştı,bendeniz de istasyon tarafındaki kale arkasında sevindirik olmuştum.

Yorum

İlk olarak drmozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maç fenerbahçe stadında idi,ikinci golü orhan çıkrıkçı atmıştı,bendeniz de istasyon tarafındaki kale arkasında sevindirik olmuştum.
        Tunga arkadaşımızın maç için buraya koyduğu maç sonrası gazetede yer alan haberi biraz büyültüp buraya koyuyorum manşetin hemen üstündeki yküçük puntolu yazıda golleri kimin attığı yazılı
        TrabZonguldaklı...

Yorum

köyde büyük ağabeyimle maçı izliyoruz 87 ye kadar yeniliyoruz o dönem tek kanal var.bende orta 1 veya 2 ye gidiyorum.sinirlenip 87 de maçı bırakıp dışarı çıktık.akşam olunca küçük ağabeyim çarşıdan geldi.yenildik izledin mi diye sordum ne yenilmesi dedi son iki dakikada hami 2 gol attı maçı aldık dedi.inanamadım.taki spor haberlerinde izleyene dek.
          orhan

Yorum

Bu maçta ben de tribündeydim ve o gollerin oluşmasında Cizyo'nun büyük gayreti vardı.
            Çok sevindiğim maçlardan biriydi.
            Benzer bir maçta Aydınsporla olmuştu ve Orhan son dakkada bir gol atıp galip gelmemizi sağlamıştı. O maç şampiyonluk yarışı açısından çok önemliydi.
            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

Ortaokul yıllarımdı.yalnız başıma maçlara gitmeye başladığım dönemdi.eski fb stadının yeni açık tribününde izlemiştim maçı.1-0 yenikken son dakikalarda tribünlerin önemli bir bölümü boşalmıştı.son dakikalarda gelen 2 gol ile maçı aldığımız enteresan maçlardan biridir.
              her zaman düşünmüşümdür, maçı son dakikalarda terk eden taraftarlarımız neler düşünmüştür diye..forumda da var mı acaba o maçı terkedip galibiyeti göremeyen arkadaşlar

Yorum

Bu maçı hiç unutmamıyorum..Mahalle kahvesinde izliyordum maçı dakika 88 e kadar üzüntü içindeydim..Ama peşpeşe gelen goller resmen coşturmuştu beni hayatımda en zevk aldığım 2-3 maçtan biridir..
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu maçı hiç unutmamıyorum..Mahalle kahvesinde izliyordum maçı dakika 88 e kadar üzüntü içindeydim..Ama peşpeşe gelen goller resmen coşturmuştu beni hayatımda en zevk aldığım 2-3 maçtan biridir..
                  İkinci golden sonra kafamı kirişe vurmuştum öyle bir sıçramışım ki.Tabii asma katta oturuyorduk tavan oldukça alçaktı..Bu maçın bendeki anısı bu.O dönemler şampiyonluğun çok uzağındaydık.
                  En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                  Erdal Hoş

Yorum

o macta orta okuldayıdım okuldan kacıp maca gitmiştim ne mactı yaw

Yorum

keşke o zamanları hatırlayabilsem
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

hatırlar gıbıyım ya..
                        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

Maç bitiminde Bakırköyspor hocası, sanırım Erdem Tuğal, hakem maçı 100 dakika oynattı diye saçmalamıştı...
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Bu maçın ayrıntıları

İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçin bitimine iki dakika kalmis ve istanbulda 1-0 yenik durumdayiz.

dakika 88 hamdi ve dakika 90 kimin attigini hatirlayamadim 1-2 öne geçip maçi öyle bitirmistik... son yillarda böyle bir galibiyet almamistikEdited by: erdinç67

Arkadaşlar ben bu maça gittim. Maç FeBe nin stadındaydı. Soğuktan donmuştuk. dk 89 ve 1-0 mağlubuz. Sahneye Hamdi çıkıyor ve kaleciden dönen 2 topu ikisinde de çizgi üzerinden tamamlayarak maçı 2-1 kazanıyorduk.

Yani Milli takımımızın yaptığı şip-şak lardan bile daha seri bir şip-şak olmuştu

Maçtan çıktık Kadıköy iskelesine şarkılarla türkülerle gidiyoruz, millet soruyo "yaw yenildiniz de nie seviniyonuz?" diye
                            Biz "2-1 aldık maçı" diyince FeBe ve Gs lilerin yüzünü göreceksiniz. Son dk da 1-0 yeniliyodunuz ama diyolardı

Bide bu maçta unutamadığım: Arkadaş 2. golde öndeki polisin sırtına atlamıştı sevinçten, biz polisten cop yiyecek diye düşünürken, polis sırtındaki arkadaşı sıkıca tutup zıplamaya başlamadı mı Meğer Trabzonlu olmayan fanatik bir TS luymuş

O yıllardaki İst. daki maçları sorun bana. Her biri için kitap yazarım size
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

o dönem Hamdi Breams'in jokeri gibiydi, hemen hemen her maç sonradan oyuna girip skora katkı yapardı, ilginçtir oda futbola forwet başlayıp defansta bitirenlerden Lemi gibi...
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

Hmmm şimdi anladım neden akıl hastahanesi Bakırköyde İlk hastaları bakırköylü futbolcu ve teknik heyet olsa gerek Ben olsam kafayı yerdim maç sonunda
                                Hasretimizsin, şanımız şerefimizsin
                                Sen sadece bir şehrin değil
                                Koskoca anadolunun en içten gelen sesisin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim