Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tony Mario Sylva

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sylva iyi bir kaleci idi. yer tutuşu çok iyyidi. ama bencede problemlerden dolayı formu düştü. ama ben onur un ondan çok şey öğrendiğine eminim

Yorum

Bencede İyidi.. Sırt Problemlerden Dolayı Konsantre Olmuyordu .. Gıcık Birisi Kendisi Galiba : )
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam takımdan ayrıldı hâlâ rahat bırakmıyorsun başlığını yahu.
        Yediği goller aklıma gelince sinirleniyorum.Eğer o sene kalede Onur olsaydı belkide şampiyonduk.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

Bizi O Sene Sampiyonluk'dan eden isimlerin en üstünde gelir muhterem.

Yorum

Bu Tony Trabzonsporda oynarkende zarar veriyodu, Trabzonspordan ayrıldıktan sonrada zarar veriyodu, yarı yarıya vereceğimiz bonservisi tümünü kulübe yükledi ve futbolu bıraktı tony'i alanda kabahat.
            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizi O Sene Sampiyonluk'dan eden isimlerin en üstünde gelir muhterem.
              atanımız iyi olamadıgı için şampiyon olamadık o yıl

Yorum

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                atanımız iyi olamadıgı için şampiyon olamadık o yıl
                atan kim? kaptan mi?

yenmeyecek goller yedi tony o sezon. cok kötü bir kaleciydi kendisi

Yorum

İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yediği goller aklıma gelince sinirleniyorum.Eğer o sene kalede Onur olsaydı belkide şampiyonduk.
                  2008-2009'dan bahsediyorsanız cevap bile vermeme gerek yok da 2009-2010 sezonunda 10 maçtan şampiyonluk gidiyorsa, bunu bir kişiye yüklememek gerekir..

İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Tony Trabzonsporda oynarkende zarar veriyodu, Trabzonspordan ayrıldıktan sonrada zarar veriyodu, yarı yarıya vereceğimiz bonservisi tümünü kulübe yükledi ve futbolu bıraktı tony'i alanda kabahat.
                  Aldığı para cezasının tamamını veya büyük bir bölümünü (tam hatırlamıyorum) kendisi ödedi. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz anlayabilmiş değilim..

İlk sezon gayet iyi performans sergilemesine rağmen ikinci sezonunda bir o kadar kötüydü. Cezasını da çekti zaten Tolga'dan bile sonraki konuma düşerek. 3. kaleci olduktan kısa bir sonra da yollar ayrıldı..
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

İlk sezonuna laf söyleyen varsa bir daha futboldan laf etmesin abi bu forumda.İkinci sezon ligde izlediğim en kötü kalecilerden biriydi o kabul.Ama ilk sezonda iyi performansı vardı.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

geldiği zaman kale emin ellerdeydi güzel performans sergiledi ama 2. sezon ne oldu ona anlayamadık.
                      FOREVER TRABZONSPOR
                      1461
                      TS rh (-)

Yorum

2.sezon performans cöküsü yönetimsel sebeblerden dolayi oldu.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          atan kim? kaptan mi?

yenmeyecek goller yedi tony o sezon. cok kötü bir kaleciydi kendisi
                          kardeşim ilk sezon gayet iyiydi önündeki defansla beraber. .

O sezon Umut'la Gökhan yüzünden gitti şampiyonluk onu diyorum

Yorum

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim ilk sezon gayet iyiydi önündeki defansla beraber. .

O sezon Umut'la Gökhan yüzünden gitti şampiyonluk onu diyorum
                            Aynen.

Ozamanlar Senol Hocadan sonra kaleci bulduk diyordu herkes.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

ilk sezon iyiydi de ikinci sezon neydi öyle.

Yorum

transfer dosyası başlığının altında ismini görünce geri aldık sandım. ödüm koptu
                                All gave some;
                                Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim