sylva iyi bir kaleci idi. yer tutuşu çok iyyidi. ama bencede problemlerden dolayı formu düştü. ama ben onur un ondan çok şey öğrendiğine eminim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tony Mario Sylva
Daraltma
X
-
Yediği goller aklıma gelince sinirleniyorum.Eğer o sene kalede Onur olsaydı belkide şampiyonduk.İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam takımdan ayrıldı hâlâ rahat bırakmıyorsun başlığını yahu.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
atanımız iyi olamadıgı için şampiyon olamadık o yılİlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi O Sene Sampiyonluk'dan eden isimlerin en üstünde gelir muhterem.
Yorum
-
atan kim? kaptan mi?İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatanımız iyi olamadıgı için şampiyon olamadık o yıl
yenmeyecek goller yedi tony o sezon. cok kötü bir kaleciydi kendisi
Yorum
-
2008-2009'dan bahsediyorsanız cevap bile vermeme gerek yok da 2009-2010 sezonunda 10 maçtan şampiyonluk gidiyorsa, bunu bir kişiye yüklememek gerekir..İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediği goller aklıma gelince sinirleniyorum.Eğer o sene kalede Onur olsaydı belkide şampiyonduk.
Aldığı para cezasının tamamını veya büyük bir bölümünü (tam hatırlamıyorum) kendisi ödedi. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz anlayabilmiş değilim..İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Tony Trabzonsporda oynarkende zarar veriyodu, Trabzonspordan ayrıldıktan sonrada zarar veriyodu, yarı yarıya vereceğimiz bonservisi tümünü kulübe yükledi ve futbolu bıraktı tony'i alanda kabahat.
İlk sezon gayet iyi performans sergilemesine rağmen ikinci sezonunda bir o kadar kötüydü. Cezasını da çekti zaten Tolga'dan bile sonraki konuma düşerek.
3. kaleci olduktan kısa bir sonra da yollar ayrıldı..
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
kardeşim ilk sezon gayet iyiydi önündeki defansla beraber. .İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatan kim? kaptan mi?
yenmeyecek goller yedi tony o sezon. cok kötü bir kaleciydi kendisi
O sezon Umut'la Gökhan yüzünden gitti şampiyonluk onu diyorum
Yorum
-
Aynen.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ilk sezon gayet iyiydi önündeki defansla beraber. .
O sezon Umut'la Gökhan yüzünden gitti şampiyonluk onu diyorum
Ozamanlar Senol Hocadan sonra kaleci bulduk diyordu herkes....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum