Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazık edecek kendine, İHO onun da başını yiyecek.

Keşke başka bir zaman çalışsaydık Şota'yla.

Yorum

• Keşke reklamlarda oynamaya devam etseydi, pek beğenmiyorum kendisini.

Yorum

• İnşallah Hayırlı olur bu gözler seni oyuncuda gördü teknik direktör de hadi bakalım bismillah...
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Başarılı olacak, olmalı...
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yakışır shota keskin hatlari olan gerektiğinde nesteri vuracak bi adam ersunun gitmesine ne kadar uzulduysem shotanin gelmesine o kadar sevindim
            HAMİ_41

Yorum

• Hoşgeldin, inşallah başarılı olur da bir efsaneyi daha kaybetmeyiz.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Hayırlı olsun. Futbolculuğu gibi hocalığı da efsane olur inşallah.
                Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun !
                  bence en azından ersun yanaldan dahada başarılı vede daha güzel futbol izleyeceğiz bekleyip görelim gençler

Yorum

• Destekcisiyim bu saatten sonra. Fakat bu yonetim ile ve eger kendini gelistirmediyse, sezon sonunu goremez. Umarim ben yanilirim.

Yorum

• Hayırlı olsun İnşallah.

Yorum

• Hayırlı olsun
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Hayırlı olsun inşallah. Allah utandırmasın. Ama işi inanılmaz zor. Çok bilmiş taraftar ve despot bir başkan var.

Yorum

• Bir efsaneyi daha ayaklar altına alalım

O da dibine kadar hakedip alamadığı paraları saçmasapan bir hocalık dönemiyle alsın...

Umarım başarılı olur,IHO tarafından sonlandırılana kadar en büyük destekcisiyim...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Resmi açıklama yapılana kadar başlık kapalı tutulacaktır...
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kap bildirimi geldi anlaşmaya dair. Hayırlı olsun...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X