Burayada unutulmaz ikizlerimizin hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum..Edited by: Emorfo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
Daraltma
-
onlar bir efsane oldu bizde...cok seviyoruz onlari...
hele o saralle reklamlari bir baska güzeldi...[img]smileys/smiley9.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
-
http://www.sota.cjb.net/
bu sayfada birçok resim var ama sayfa açilirken casus program yüklemeye çalisiyor güvenlik uyarilarina hayir deyin."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
unutulmaz bir ani. Sota akin akin Kompela programina çikti, Kompela anlatiyor; Birgün Trabzon'la maçimizvar, hoca bana dedikiTrabzon'da Sota diye bir oyuncu var onu kaçirma yeter. Bende sahaya çiktim maç basladi benim gözler Sota'yi ariyor, birdebaktim ki iki tane Sota var ne yapacagimi sasirdim bana en yakin olani marke etmeye çalistim...[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Özgür KÜDÜS'e kavuşuncaya dek Hanzala yüzünü dönmeyecek...
FİLİSTİN İNTİFADA...
Yorum
-
İlk olarak lazcopat tarafından gönderildiunutulmaz bir ani. Sota akin akin Kompela programina çikti, Kompela anlatiyor; Birgün Trabzon'la maçimizvar, hoca bana dedikiTrabzon'da Sota diye bir oyuncu var onu kaçirma yeter. Bende sahaya çiktim maç basladi benim gözler Sota'yi ariyor, birdebaktim ki iki tane Sota var ne yapacagimi sasirdim bana en yakin olani marke etmeye çalistim...[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak lazcopat tarafından gönderildiunutulmaz bir ani. Sota akin akin Kompela programina çikti, Kompela anlatiyor; Birgün Trabzon'la maçimizvar, hoca bana dedikiTrabzon'da Sota diye bir oyuncu var onu kaçirma yeter. Bende sahaya çiktim maç basladi benim gözler Sota'yi ariyor, birdebaktim ki iki tane Sota var ne yapacagimi sasirdim bana en yakin olani marke etmeye çalistim...[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Süper.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak EsenLerli_ÖzGüR tarafından gönderildisotayi tekrardan geri getirsek ya süper olur. augustine duragina ona para verelim en azindan forma satisi olur. taraftar stata gelir. en azindan iyi golcümüz olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sota takimdan ayrilmak istiyormus geçenlerde gazetede okudugum kadariyla....Glasgow Rangers takimi Sota'yla sözlesme yenilememis...Sezon sonu bitiyo sözlesmesi...serbest kaliyo...
Yorum
-
cok büyük bi hataydi SOTA yialmamak.düsünebiliyormusunuz arkadaslar, bu sene takimda avrupada deneyim yasamis ,mesele bi sota gibi bir ya da iki futbolcumuz olsaydi bugün dinamo kiev in yerine bordo maviyi seyredecektik,fenerbahce ile orda yarisacaktik ama malesef yönetim bunun farkina bile varamadi ben yadirgiyorum yönetimi bu konuda.
Yorum
Yorum