Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arçil & Şota Arveladze

Burayada unutulmaz ikizlerimizin hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum..Edited by: Emorfo
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

onlar bir efsane oldu bizde...cok seviyoruz onlari...

hele o saralle reklamlari bir baska güzeldi...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Arçil Sota onlar bizim vazgeçilmezlerimiz.

onlar Türkiyeye gelmis en iyi yabancilar
      75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

SAH Üçlüsü

"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

http://www.sota.cjb.net/

bu sayfada birçok resim var ama sayfa açilirken casus program yüklemeye çalisiyor güvenlik uyarilarina hayir deyin.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

unutulmaz bir ani. Sota akin akin Kompela programina çikti, Kompela anlatiyor; Birgün Trabzon'la maçimizvar, hoca bana dedikiTrabzon'da Sota diye bir oyuncu var onu kaçirma yeter. Bende sahaya çiktim maç basladi benim gözler Sota'yi ariyor, birdebaktim ki iki tane Sota var ne yapacagimi sasirdim bana en yakin olani marke etmeye çalistim...[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Özgür KÜDÜS'e kavuşuncaya dek Hanzala yüzünü dönmeyecek...

FİLİSTİN İNTİFADA...

Yorum

İlk olarak lazcopat tarafından gönderildi
              unutulmaz bir ani. Sota akin akin Kompela programina çikti, Kompela anlatiyor; Birgün Trabzon'la maçimizvar, hoca bana dedikiTrabzon'da Sota diye bir oyuncu var onu kaçirma yeter. Bende sahaya çiktim maç basladi benim gözler Sota'yi ariyor, birdebaktim ki iki tane Sota var ne yapacagimi sasirdim bana en yakin olani marke etmeye çalistim...[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak lazcopat tarafından gönderildi

Süper.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

onlar bizim gönlümüzdeler.hele özellikle sota o golleri o asistleri hala gözümün önüne geliyor.eskisehir spora attigi o meshur kafasinda sektirerek ayagiyla tam köseye attigi muhtesem golu attigi muhtesem gollerden aklimda kalanidir.

Yorum

bu konuda nerden çikti... bu konunun yeri burasi degil...
                    Murat & Yeşim
                    FATİH
                    GÖKDENİZ---Loading
                    BAYRAKTAR

Yorum

sotayi tekrardan geri getirsek ya süper olur. augustine duragina ona para verelim en azindan forma satisi olur. taraftar stata gelir. en azindan iyi golcümüz olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak EsenLerli_ÖzGüR tarafından gönderildi
                        sotayi tekrardan geri getirsek ya süper olur. augustine duragina ona para verelim en azindan forma satisi olur. taraftar stata gelir. en azindan iyi golcümüz olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Sota takimdan ayrilmak istiyormus geçenlerde gazetede okudugum kadariyla....Glasgow Rangers takimi Sota'yla sözlesme yenilememis...Sezon sonu bitiyo sözlesmesi...serbest kaliyo...

Yorum

atay aktug onu geri getiricem demisti seçilmeden önce bu sözünü tutmasini bekliyorum artik.

Yorum

cok büyük bi hataydi SOTA yialmamak.düsünebiliyormusunuz arkadaslar, bu sene takimda avrupada deneyim yasamis ,mesele bi sota gibi bir ya da iki futbolcumuz olsaydi bugün dinamo kiev in yerine bordo maviyi seyredecektik,fenerbahce ile orda yarisacaktik ama malesef yönetim bunun farkina bile varamadi ben yadirgiyorum yönetimi bu konuda.

Yorum

febe ilemi yarisicaktik yapma [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                              X