Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sota sen bizim herseyimizsin ...
    tamam tamam uzamasin isterseniz bu konu

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çözdüm seni ya.Kasıtlı yapıyorsun.

Yani bunun başka bir açıklaması olamaz.

Sürekli konuları farklı yerlere çek dur.

Şenol Güneş'in adamlığına bir kez olsun laf eden oldu mu ?

Ama sen ne yapıyorsun ? Şota'yı zan altında bırakıyorsun.Fener'e karşı yattığını üstüne basa basa iddaa ediyorsun.Ve bize neden yatmadı diyorsun.

Bari Hamidou'nun sakatlanması da numaraydı de tam olsun.

Beklerim yani senden.
      Bidi bidi yapma da kayserinin bize saldirmasindan sonraki 5-6 mac kaybedisini acikla, hadi? Kim konuyu baska yerlere cekiyor.. Ben neden yatmadi demiyorum, niye saldirtti diyorum. Senin bu duz mantiginla tesvik diye bir sey de olamaz zaten... Ayrica emin ol beni cozmek senin kuvvetin degil, kasma hic
      En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 04.10.2012, 16:59.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kayserispor kaleci volkan babacan ortalik durulunca ligin bitmesini beklemeden paketledi gonderdi. neden ? niye beklemedi ligin bitmesini? hani savunduklari o kaleci volkan .. neden kovdular , gerekcesi neydi ? yazik degil mi garibana.? neden zan altinda biraktilar garibi? benim icin ikinci yarida oynanan fb - kayseri maci sivas ve eskisehir maclari kadar saibelidir. NOKTA
        Birazdan biyerlerden ise yaramaz istatistiklerle durumu aciklamaya calisirlar, merak etme

Yorum

• işe yaramaz istatistiklerle şg'nin başarıları yazıldımı kabul edilir..
          işte milli takımdaki dünya üçüncülüğü,trabzonspor'un başında verdiği şampiyonlk mücadeleleri ; fakat istatistik kabul etmek istemediğin bir şeyi açıklıyorsa işe yaramaz oluyor..

şota'nın teknik direktörlüğünü beğenmeyebilirsin..bu kişinin kanaatidir..
          beğenmeme sebebini "iftira" ve "zan" larla besleyerek kişileri zan altında bırakma!

sana anlatılmak istenen bu!..

Yorum

• Anlamaz o arkadaş.

Dediğim gibi eğer ki Şenol Güneş son 2 sezonda başarılı olabilseydi bu sayfaya hiç uğramayacaktı.

Fakat başarısızlık söz konusu olduğu için saygıdeğer hocasını sadece bu şekilde savunabiliyor.

Ama bunu yaparken de bu takıma çok büyük emeği geçen,Şenol Güneş'in en başarılı olduğu dönemler de başrol oynayan bir futbolcuyu zan altında bırakmaktan da vazgeçmiyor.

İşe yaramaz istatistiklere gelirsek.

Şenol Güneş'li Trabzonspor son 61 resmi maç da 20 galibiyet.

Macar Premier Ligini alt üst eden Videoton 9 maçta 15 puan toplaması yetmezmiş gibi bizi eledikten sonra da Avrupa'da da korku salmaya devam ediyor.

Genk 3 Videoton 0

Bülent Uygun'un çalıştırmış olduğu takımların İstanbul takımlarına karşı 31 maçta 4 galibiyeti bize karşı ise 10 maçta 4 galibiyeti bulunması gibi istatistikler elbette ki hoşlarına gitmediği için işe yaramaz diye lanse eden o kafalar Trabzonspor resmi sitesinde 6 kez Türkiye 1. Lig Şampiyonluğu bilgisini verilmesine rağmen Şenol Güneş'in bu takımı 3 kez şampiyon yaptığını bile yazabiliyor.

Yorum

• Bidi bidiya devam... Soruya cevap yok ama, cunku cevabin yok. Ayrica Sota'ya kizginligimin Senol Gunes ile alakasi yok, siz kendi hayal dunyanizda yasayin. Ben neden kizdigimi gayet acikca yaziyorum ama kafa almiyor herhalde, ne yapalim. Ayrica konumuz Sota, Senol Gunes veya Videoton degil ama isinize gelmedi mi konuyu baska yonlere cekin... Bidi bidi cok, cevap yok, acizler..

Ayrica gecen sene Trabzonspor 3. oldu, bak bakalim Trabzonspor'un ortalamasi 3.lugu basarisizlik sayabilecek kadar iyi mi...
              En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 04.10.2012, 20:20.

Yorum

• sorduğun sorunun mutlak bir cevabı yok hamsi..

soruyorsun ki "kayserispor neden trabzonspor maçından sonra puan alamadı?"..sanırım sualin bu?..
                cevabı şu olabilir mesela ; senin bu başlıktaki 360.mesaj başlığının sonunda belirttiğin gibi kayserispor'un lig ortalamasına bak istersen o mağlubiyetler abes mi yoksa olağan bir durum mu anlarsın..

tekrar etmiş oluyoruz : sizin bu iddianızı arkadaş sohbet ortamında söylemenizle forumda yazmanız arasında çok fark fark..burada yazdıklarını binlerce kişi okuyor..ve "zanna" dayalı bu yorumlar şota'yı muhtemelki yapmadığı bir şey için töhmet altında bırakıyor..

Yorum

• kayserinin bize karsi oynadigi o futboldan sonraki 5-6 hafta surekli yenilmesi benim midemi ziyadesiyle bulandirmistir, bulanmamasi ise ilginc olurdu hem de fenerin o sezonun ikinci yarisi boyunca aleyhimize yaptigi tesviklerin sonucu ortaya ciktiktan sonra. Bu konuda yalniz olmadigimi da cok iyi biliyorum, bir cok Trabzonspor taraftari o macin normal olmadigini dusunuyor. Forum da fikirlerin paylasildigi bir ortam. Hami'ye gsli damgasinin vuruldugu, Senol hocanin yonetimi gondermek icin bilerek kotu kadrolar cikardigi gibi bir suru asilsiz iddia atiliyor ortaya, hem de Sota konusundaki kadar kuvvetli dayanaklari olmadan. Sota o macta ben ve bir cok Trabzonspor'lunun kafasinda soru isaretleri birakmistir ve buna dayanarak kulupte bundan sonra top toplayici olarak dahi gorev almasini arzu etmiyorum. Bu kadar basit. Bu benim dusuncem ve dusuncemi yargilama hakkina sahip oldugunuzu dusunmuyorum. Hele hele bu dusuncemin Senol hoca ile alakaya baglanmasi tam bir komedi.
                  En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 04.10.2012, 20:51.

Yorum

• peki kardeşim,çoğunlukta olmanın güvenli kıyılarında mutlak doğru kabul ettiğiniz kanaatlerinize bir itirazım yok..
                    forumda düşünceler tartışılıyor,yargılama takdir edersinki başka usullerle oluyor ve onu yapmaya ne haddim var ne niyetim var ne de imkanım var..özgürce yazarsın düşüncelerini ve yazıyorsun zaten..
                    sana ve senin gibi düşünenlerede ben "zanna" dayanarak bu kadar kesin konuşmanız ahlaki değil diyorum..bunda yargılama yok!..

ve nihayetinde iki yanlış bir doğru etmiyor..nasıl o verdiğin hami ve şg misalleri yanlışsa o yanlışa yanlışla hemdaşlık yaparak başka bir isme olurluğu kesin olmayan bir şeyle ithamda bulunmak o kadar yanlış..
                    bunu söylüyoruz,yargılamıyoruz!..

Yorum

• Benimkisi takiminin performansina dayanan bir inanis, ne yazik ki mutlak gercek olup olmadigini bulma sansim yok. Ama buna inanmaya devam edecegimi biliyorum, sizin de aksini dusunmenize saygim var. Ben de kendisini yargilamiyorum zaten, kendisi hakkinda olusan dusuncemi ortaya koyuyorum.

Yorum

• Allah için yargılamıyorsun yani.

Sorduğun soru da ne gibi bir mantıklı cevap arıyorsun ?

Neymiş efendim Kayseri bize karşı beraberlik aldıktan sonra 5-6 maç neden sürekli kaybetmiş ?

Kendi evinde Ankaragücü,Kayseri,Antalya maçlarında 6 puan kaybet ondan sonra suçu başkalarında ara.

9 puanlık farkdan bahsediyoruz.

Fener istediği kadar çirkinleşsin,istediği kadar şikeye bulaşsın ipler senin elinde değil miydi ?

Burada Kayserispor'un neden 5-6 maç kaybettiğini sorgulayacağına evimiz de kaybedilen 6 puanın sorgulanması gerekmiyor mu ?

Ayrıca şöyle de bir durum var.

O sezon ligin 16.haftasında Fener'i mağlup eden Ankaragücü 17 ve 24.haftalar arası sadece 1 maç kazanabilmiş.

Bu durumda Ankaragücü'nü de biz mi satın aldık ?

Neyse uzatmaya gerek yok.

Tezgah şu şekildeydi.

Hamidou Fener maçından 2 hafta önce Volkan kaleyi koruyabilsin diye sakatlanır.

Bu durumda kale Volkan'a kalır ve planlar planlar..

Millet o kadar saftirik ki böyle bir tezgahı kiralık oyuncuları üzerinden gerçekleştirir.

Şota'da bu kirli oyuna alet olur ve yıllarca formasını giymiş olduğu Trabzonspor'a karşı ihanet eder.

Mutlu oldunuz mu ?

Yorum

• sota muhabbeti senol gunes kiyasina nasil dondu onu anlamadim.senol gunesin yaptigi hatalarin yada dogrularin sota uzerinden analiz edilmesi ne alaka?

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sota muhabbeti senol gunes kiyasina nasil dondu onu anlamadim.senol gunesin yaptigi hatalarin yada dogrularin sota uzerinden analiz edilmesi ne alaka?
                            Dusmanlik o noktada, Senol Gunes'i isin icine katmadan duramiyorlar. Karin agrilari da ortada zaten.. Sike de yok tesvik de yok bunlara gore, acik acik da yaziyorlar zaten...

Yorum

• Şike teşvik yok diyen adamın söylediklerini ciddiye alan var. Alemin tek kerizi biziz 17'de 16 yapan takıma puan olarak hiç geçilmememize rağmen bıdı bıdı Şenol Güneş. fener hak etti ne de olsa 9 puan öndeyken verdik. Aptalsın, aptalsın, aptalsın. Lütfen şu mesajı raporlayın da gurur nişanesi olarak ceza alayım.

Bu arada bence;

Şota yatmadı.
                              Şenol Güneş artık faydalı olmuyor ve yerine adayım Şota.

Yorum

• umut bulut'un ankaragücü ve kayseri maçında atamadığı goller yüzünden gitti şampiyonluk.
                                ki şu var ankaragücünü yenseydik fenerbahçe maçından en azından 1 puan alırdık.
                                zaten fark 4'e düşünce ortalık karıştı.
                                2 haftada 5 puan kaybeden bir Trabzonspor vardı.
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X