<DIV>o müthis çok klas goller atiyordu zevk alarak izledigim süper bir golcü</DIV>
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildigolden sonraki danslari ne müthisti ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bir bratislava maci vardi, kazanip tur atlamistik-mac sonu ne horon tepmisti amaaaa [img]smileys/smiley2.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
İlk olarak 61viya tarafından gönderildigolden sonraki danslari ne müthisti ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bir bratislava maci vardi, kazanip tur atlamistik-mac sonu ne horon tepmisti amaaaa [img]smileys/smiley2.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Sota birçogunu cebinden çikartacak kadar "delikanli" ve Trabzonspor'lu geliyor bana. Trabzon'daki Gürcistan maçindan önce "Trabzon'a dönmeyi düsünür müsün?" diye soruldugunda "Ben burayi çok seviyorum, çok mutlu oluyorum, elbette isterim. Ama Sota eski Sota degil, 30 yasinda" demisti... Sota eski Sota mi bilmem ama insanin adina sarkilar yapilan bir sehirdeartik eskisi gibi olmadigini açiklayabilecek kadar "asmis" olmasi onu niye bu kadar çok sevdigimizin birnedeni bence.
Zamaninda K.Orhan'a, Oktay'a, Ogün'e, Abdullah'a takimdan ayrildilar diye tepki gösterilmesine takilan amigo yazarlar vardi. Hep sormak istemisimdir, Sota da para ve söhret için birakti Trabzon'u... Niye 5-6 yil sonra geldigi sehirde onu ayakta alkisladi millet, ayni maçta milli takim kadrosunda bulunan Abdullah otelden disari çikamadi...? Hani tasvip etmiyorum ama bir nedeni olmali diye de düsünmüyor degilim...
Yorum
-
SOTAnin bir golü vardi eskisehire karsi top basinda sektire sektire ceza sahanin icinde gol atmisti 7:1 mi ne yenmistik ve SOTA gol krali olmustu bu sene sözlesmezi bitiyor keske onu birdaha geri alsak taraftarlari ne costurur !!!! Bir yandan Yattara öbür yandan Sota gelde sevk alma Trabzonun macindanOy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz
Yorum
Yorum