Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

<DIV>o müthis çok klas goller atiyordu zevk alarak izledigim süper bir golcü</DIV>
    Sevmek ates olurmus derler yanmak yalan

Yorum

cok iyi golcu muhtis gollerini hala unutmuyoruz
      Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

golden sonraki danslari ne müthisti ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

bir bratislava maci vardi, kazanip tur atlamistik-mac sonu ne horon tepmisti amaaaa [img]smileys/smiley2.gif[/img]
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

bir bratislava maci vardi, kazanip tur atlamistik-mac sonu ne horon tepmisti amaaaa [img]smileys/smiley2.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

kaliteli ve iyi bir futbolcumuz du
              KALKINMA/TRABZON \'MURAT\'

Yorum

Sota birçogunu cebinden çikartacak kadar "delikanli" ve Trabzonspor'lu geliyor bana. Trabzon'daki Gürcistan maçindan önce "Trabzon'a dönmeyi düsünür müsün?" diye soruldugunda "Ben burayi çok seviyorum, çok mutlu oluyorum, elbette isterim. Ama Sota eski Sota degil, 30 yasinda" demisti... Sota eski Sota mi bilmem ama insanin adina sarkilar yapilan bir sehirdeartik eskisi gibi olmadigini açiklayabilecek kadar "asmis" olmasi onu niye bu kadar çok sevdigimizin birnedeni bence.

Zamaninda K.Orhan'a, Oktay'a, Ogün'e, Abdullah'a takimdan ayrildilar diye tepki gösterilmesine takilan amigo yazarlar vardi. Hep sormak istemisimdir, Sota da para ve söhret için birakti Trabzon'u... Niye 5-6 yil sonra geldigi sehirde onu ayakta alkisladi millet, ayni maçta milli takim kadrosunda bulunan Abdullah otelden disari çikamadi...? Hani tasvip etmiyorum ama bir nedeni olmali diye de düsünmüyor degilim...

Yorum

Shota yI takip ediyorum pek iyi degiL ama ArciL hakkinda bir biLgim yok bizdede pek iyi degiLdi bir Sota oLamaz Zaten

Yorum

Bence Trabzonspor gelmis en iyi yabanci Sota
                    MeHmeT KaLaYCi

Yorum

Sotanin niye gittigini ne o zaman nede simdi anlayabilmisimdir. Adam hem güzel top oynuyo hemde taraftarin sevgilisi böyle bir adam yollanirmi ya...
                      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

SOTAnin bir golü vardi eskisehire karsi top basinda sektire sektire ceza sahanin icinde gol atmisti 7:1 mi ne yenmistik ve SOTA gol krali olmustu bu sene sözlesmezi bitiyor keske onu birdaha geri alsak taraftarlari ne costurur !!!! Bir yandan Yattara öbür yandan Sota gelde sevk alma Trabzonun macindan
                        Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

arçil nerde top oynuyor bilen var mi?
                          Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

Arcil en son Dynamo Tiflis de oynadi gecen sene suan bosta biryerde oynamiyor
                            Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

sotanin yeri benim icin cok onemli unutamadigim mac 7-1 besiktas macinda attigi golden sonraki hali halen daha aklimda yaptigi hersey icin sagolsun
                              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

tamam baba adam harikaydi bizim içinde çok önemli ama artik yeni kisilere yönelelim sota artik bize yaramaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X