Abi Adamın zaten sözleşmesi bitecekmiş....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Şota 40 yaşına da gelse türkiyede ki tüm forvetleri sıraya dizip gol nasıl atılır baştan ders verir onlara. Bi de bu mantaliteyi anlamıyom adam 34 olacak işi bit miş gözüyle bakılıyo hemen kimse bi forvetten doksan dakika koşmasını beklememeli bence (örneklerei var gerçi koşup koşup bi gol atamayanlar ) ama bence bize koşan değil gol atan adam lazım (Romario 41 yaş !0 dakikada 3 gol )
Yorum
-
Sota Trabzonspor dergisine gectigimiz aylarda bir röportaj vermisti. Gelmek istemediignin isareetleri var orda. Gelmek istemeyisi bizi artik sevmediginden degil, eski günlerindeki gibi sov yapamama korkusu.
Aynen Hagi niin "Artik yaslandim, kosamiyorum, gencelere yetisemiyorum" diyerek futbolu biraktigi gibi, o da gelmesi halinde taraftarin büyük beklentiye girmesinden cekiniyor. Fatih gibi neredeyse Sota ile yarisabilecek bir yildizi henüz göndermisken, geldigi takdirde Fatih ile kiyaslanmak istemeyebilir.
Yani, gönlü Trabzona gelmekten yana degil. Beni nasil biliyorsaniz, ömür boyu öyle hatirlayin diyorTomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!
N. F. Kısakürek
Yorum
-
abime katılıyorum..şota varken ben biraz ufak sayılırdım ama o adamı hatırlamam mümkün değil.İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler forvette bi yanda şota bi yanda fatih olsa allah beeeeeeee warmı önümüzde duracak defansssss sağdan yattara bindirir ortadan ceyhun gökdeniz tmmdır bu iş
şampiyonluğun ilacını buldumsevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum