Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi Adamın zaten sözleşmesi bitecekmiş....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• eğer maçlarda şota için tezahüratlar yaparsak pankartlar açarsak onu istediğimiz yönetime anlatabilirsek yönetim alır ztn ucuz adam arıyolar işte bundan daha kaliteli adam mı war beeeeeeee

Yorum

• beyler forvette bi yanda şota bi yanda fatih olsa allah beeeeeeee warmı önümüzde duracak defansssss sağdan yattara bindirir ortadan ceyhun gökdeniz tmmdır bu iş şampiyonluğun ilacını buldum

Yorum

• adamın bonservisi için 0$ ödüyecez alkmaara zuahahahah tam bizlik adam alın sunu yawwwwww

Yorum

• Şota 40 yaşına da gelse türkiyede ki tüm forvetleri sıraya dizip gol nasıl atılır baştan ders verir onlara. Bi de bu mantaliteyi anlamıyom adam 34 olacak işi bit miş gözüyle bakılıyo hemen kimse bi forvetten doksan dakika koşmasını beklememeli bence (örneklerei var gerçi koşup koşup bi gol atamayanlar ) ama bence bize koşan değil gol atan adam lazım (Romario 41 yaş !0 dakikada 3 gol )

Yorum

• SAdece bizim taraftar olarak yapmamız bu oyuncunun alınmasında yönetimin arkasında durmak....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• Konu Medya bölümüne taşınmıştır.
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• taa sezon başında söyledim şota forvete alınsın diye

yaşlı diyenler alkmaar ın sitesine baksın en başta şotanın resmini koymuşlar hala adam gibi oynuyor işte
                  BANA HER YER TRABZON
                  ALPER DALKIRAN

Yorum

• Sota Trabzonspor dergisine gectigimiz aylarda bir röportaj vermisti. Gelmek istemediignin isareetleri var orda. Gelmek istemeyisi bizi artik sevmediginden degil, eski günlerindeki gibi sov yapamama korkusu.

Aynen Hagi niin "Artik yaslandim, kosamiyorum, gencelere yetisemiyorum" diyerek futbolu biraktigi gibi, o da gelmesi halinde taraftarin büyük beklentiye girmesinden cekiniyor. Fatih gibi neredeyse Sota ile yarisabilecek bir yildizi henüz göndermisken, geldigi takdirde Fatih ile kiyaslanmak istemeyebilir.

Yani, gönlü Trabzona gelmekten yana degil. Beni nasil biliyorsaniz, ömür boyu öyle hatirlayin diyor
                    Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• bana trabzonsporlu futbolcu söyle deseler bir hami birde şota

Yorum

• Şota bizim için büyük bir efsane, bir kral, bir top cambazı. Birdaha gelmesin, bırakın bizim için hep böyle kalsın.

Yorum

• İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beyler forvette bi yanda şota bi yanda fatih olsa allah beeeeeeee warmı önümüzde duracak defansssss sağdan yattara bindirir ortadan ceyhun gökdeniz tmmdır bu iş şampiyonluğun ilacını buldum
                          abime katılıyorum..şota varken ben biraz ufak sayılırdım ama o adamı hatırlamam mümkün değil.
                          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• eskisi gibi olmayacağı kesin ama onu yine bordo-maviler içinde avni akerde görmeyi çok isterim
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• onlar gibisi gelirmi birdaha...................

Yorum

• ben bunları sureklı karıstırıyorum yau...ama şota unutulmazlar arasına girdi....
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X