Ust uste ayni kadroyla cikmayali yillar olmustu tesekkurler kral.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Topun en çok oynandığı yer 1. bölge'dir.
Burada daha derli toplu, akılcı harekat edilmeli. Savunmadan ileri çıkışlarda bilinçsiz, şuursuz çıkarsan, birbirine yakın oynamazsan ilk 15 dakikaki baskıyı yer, durdurmaya yönelik oynarsın.
Tabiki burada Mustafa, Aykut ve Constant'ın '' kontrol, dripling, pas, boşa çıkma '' özelliğinin olmaması bocalamamıza yol açtı.
Halbuki dar alanda kısa paslaşma, topu hızlı dolaştırma ve çabuk pas ile rakip alana inme işini yapsak rakibimiz bu kadar tehditkar oynayamazdı.
Şota'nın düzeltmesi gereken diğer husus ise sahaya yayılış, organizasyon. Bu noktada da toplu oyunda 3-4-3'e dönecek bir mantalitede olmalıyız. Stoperler çizgiye açılıp, Mbia savunmanın arasında girmelidir. Bekler ise orta çizgide oynamalı.
Tabi stoperlerin pek güven vermemesi, toplu oyunda handikap yaratması. Şota'nın oyun felsefesine zarar vermiş olabilir. Douglas ve Papy geldiğinde daha cesur bir takım izleyebiliriz.
Yorum
-
cikan 5 Okay Yokuşlu 74' nun yerine sen estebani alacaani bekledin herhaldeİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişiklikler skandal.. Hele Medjani hamlesinin mantıklı açıklaması yok..
Tebrikler tabi.. Büyük iş oldu Quaresma yardımıyla da olsa..
23 Esteban
6 Carl Medjani 74'
9 Sefa Yılmaz 74'
24 Salih Dursun 87'
35 Aytaç Kara
64 Alper Uludağ
7 Oscar Cardozo
Yorum
-
Cardozo girmeliydi.. Üzerine gelemeyen 10 kişi Beşiktaş'a korkuyorsan bi yerde hata var..İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecikan 5 Okay Yokuşlu 74' nun yerine sen estebani alacaani bekledin herhalde
23 Esteban
6 Carl Medjani 74'
9 Sefa Yılmaz 74'
24 Salih Dursun 87'
35 Aytaç Kara
64 Alper Uludağ
7 Oscar Cardozo
Yorum
-
bu takim senelerdir ne cektiyse bu duz mantiktan cekti. sahada onemli olan sistemdir. demekki o an sistemin yurumesine medjani lazimdi. bjk cekildi allah ne verdiyse saldir cahil kafasidir.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo girmeliydi.. Üzerine gelemeyen 10 kişi Beşiktaş'a korkuyorsan bi yerde hata var..
Yorum
-
Yav he he.. Erkan'ın şans eser Beck'in bacak arasından geçmeyen şutu olmasa üzerine gelemeyen takıma tek kale oynayıp gol atamıyordun.. Pozisyonun da yok zaten pek.. Sistemmiş yerim öyle sistemi.. Senin dediğin Şenol Güneş saldırması dün akşam yine Hoca olmadığını gösterdi..İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takim senelerdir ne cektiyse bu duz mantiktan cekti. sahada onemli olan sistemdir. demekki o an sistemin yurumesine medjani lazimdi. bjk cekildi allah ne verdiyse saldir cahil kafasidir.
Yorum
-
Maç berabere bitse gelecek en büyük ve ilk eleştiri bu olacaktı haklı olarak.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo girmeliydi.. Üzerine gelemeyen 10 kişi Beşiktaş'a korkuyorsan bi yerde hata var..
Ama futbol sonuç oyunu, şuan bişey diyemiyoruz
Fakat ben de bu değişikliği bekledim hep gole kadar, özellikle bi yerden sonra tamamen düştü beşiktaş oyundan.
Berabere bitmedi iyi ki maç.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
top bacagin sagindan gectimi sans solundan gectimi ne oluyo?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'ın şans eser Beck'in bacak arasından geçmeyen şutu olmasa ...
Hocam futbol anlayisinla senin basbasa birakmaktan baska bisey gelmez elimden suan. basarilar.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo girmeliydi.. Üzerine gelemeyen 10 kişi Beşiktaş'a korkuyorsan bi yerde hata var..2. forveti oyuna sürmek sizi ofansif olarak güçlendirecek, baskıyı artıracak diye bir kaide yok. Katılıyorum, çok düz ve bizim takımımızı düşünürsek yanlış bir mantık.İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takim senelerdir ne cektiyse bu duz mantiktan cekti. sahada onemli olan sistemdir. demekki o an sistemin yurumesine medjani lazimdi. bjk cekildi allah ne verdiyse saldir cahil kafasidir.
Zaten çift forvet oynayalım diyenleri de anlamıyorum. Cardozo-N'doye diye çift forvet olur mu allah aşkına? Taktiğimiz ne olacak bu kadroyla? Doldur-boşalt mı?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
erkan, özer, constant, ekici dörtlüsünü nasıl idare edeceğini merak ediyordum.şimdilik durumlar iyi.bu oyuncuların dördü de topu ayağına alan ve oyun liderliği isteyen oyuncular. yedek kalmaları da sıkıntılı.constant'ı solbek yaptı, ekici sakat biraz rahatladı.ekici gelince özer'in nasıl davranacağı önemli.bir de marin geldi şimdi.
Yorum
-
abi bizimkilerin futbol bilgisine gore, ne kadar forvet = o kadar ofansif futbol..İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. forveti oyuna sürmek sizi ofansif olarak güçlendirecek, baskıyı artıracak diye bir kaide yok. Katılıyorum, çok düz ve bizim takımımızı düşünürsek yanlış bir mantık.
Zaten çift forvet oynayalım diyenleri de anlamıyorum. Cardozo-N'doye diye çift forvet olur mu allah aşkına? Taktiğimiz ne olacak bu kadroyla? Doldur-boşalt mı?
allahtan burdki cogu kisi teknik direktorluk yapmiyor
Yorum
-
Oyunu beğendim mantıklı ve akılcı oynadık
Uzun zaman sonra topla çıkarken ne yapmak istediğini bilerek çıkan bir trabzonspor gördüm gelecek adına umut verdi bana
Ne baskı yerken rezil olduk kan işledik ne hücuma çıkarken başı kesik tavuk gibi amaçsız koştuk...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Sahaya baktığımda "belirli şablonlar üzerinde çalışmış bir Trabzonspor gördüm" diyebiliyorum. Bu bile yıllar sonra bir mutluluk sebebi.
Bu Vahid Halilhodzic döneminde de biraz biraz vardı, hak yemeyelim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
rakip 10 kişiyken medjani'nin girmesini yadırgayan yorumcular var.akılları sıra hocaya korktu demek istiyorlar. ama medjani'nin özelliklerini bile bilmiyorlar daha. adam doğal golcü. erkan'ın golünde nerde durduğuna bakılabilir.rakip kaleye her zaman hamle yapan winner oyuncu. hem yeterince takip etmeyeceksin, hem de ahkam keseceksin. uyuz oluyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum