Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şotanın gollerden sonraki tavrı tüm futbol camiasına ders niteliğindeydi.
    Adam tabiki maçı vermeyecek bize.Haa bu futbol neden fener maçında yoktu diye soracaksanız cevabı Volkan Fenercan da gizli
    TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başka bir başlığa da yazmıştım.

trabzonda fb, gs yi havalanında karşılamayan bizim taraftar, kayseriyi karşılayıp adamları maç satmakla itham edip hangi amacı elde etmeye çalıştı.?!
      birileri bizim oyuncularımıza bu tür bir ithamda bulunsa o futbolcular 1 oynayacaklarına 2 oynamazlar mı. ayrıca buna rağmen dünkü maçta amrabat dışında hücumda birşey yapmadılar. hani diyoruz ya avniakerde herkes bize kapanıyor diye, kayseri mi kapandı dün. eeee daha şotaya sallayanların argümanları nedir. fb maçında birşey yapmamışlar. bizde yapmadık.
      İki sezon evvel de hakemi havalimanında vurmakla tehdit etmediler mi ?

Herkes yerini haddini , fonksiyonunu bilse zaten bu hallere kalmazdık .

Yorum

• Ben dün Şota'da beklerdim Umut'un kaçırdığı pozisyonu gole çevirmesini araya girseydin topu şöle bir dürtüverseydin ,hani sen bizim eski oyuncumuzdun Şota hainsin Şota hain ...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tebrikler güzel bir liste cikarmissin.

Ama bu macta Shotanin kac dakika sahada kaldigini ve kac gol kacirdigini yazmayi umutmussun. Onlarida yazabilirmisin bi zahmet?
          Bende bir baslik acacagim."Fatih Tekke bu kalp seni unturmu"?!
          Ne dersin?!

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne dersin?!
            Futbol kariyerini bitirirse acarsin ne demek. Buna karsi cikanda olmaz
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Forum'a Üye Olmak Bu Kadar Kolay Olmamalı. Tavsiyeleriniz?

- IQ testi yapılmalı kesinlikle .

inanamıyorum
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne dersin?!
                Yahu gören de Fatih için buralarda sabahlamadık sanacak .

Gören de burda zamanında 100 e yakın Fatih başlığı açılmadı sanacak .

Gören de bir ara herkesin avatarı Fatih değildi sanacak .

Efsaneleri mi kıyaslar olduk bu ne yahu ?
                Twitter Adresim

Yorum

• şotanın gollere tepkileri gerçekten çok ilgi çekiciydi..

öz be öz trabzonlu herhangi birini söyleyin ve tarbzonsporlu eski futbolcu olsun..

teknik direktör olarak ts ye karşı maça çıksın ve takımı gol atsın...

VE akşam şotadan daha doğru daha adam gibi davransın....

ben görmedim ve düşünemiyorum...

Yorum

• yazık valla dün yıllar sonra şota trabzona geliyor ona bir vefa gereği tezahüratlarla bütün tribünleri dolaştırmak gerekirken bunu yapmadığımız gibi kalkmış adamlığını sorguluyoruz.Acaba Şota'dan maçta kendilerini yormadan oynamalarını isterken biz ne kadar adamız bunu kendimize sorduk mu?

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      29.11.2010 Bursaspor 2 - 0 Kayserispor

12.12.2010 Gaziantepspor 2 - 0 Kayserispor
                      29.01.2011 Kardemir Karabük 0 - 0 Kayserispor
                      14.02.2011 Fenerbahçe 2 - 0 Kayserispor
                      27.02.2011 Trabzonspor3 - 3 Kayserispor

ŞOTA adamsın. Sana olan sevgim 10000000000000 kez arttı . Keşke daha fazla atıp bizleri sevindirseydin ama nasip. İnşallah bi dahaki sefere..
                      Güzel bir istatistik.Söylesene şota kaç gol atmış bu maçlarda veya kaç dakika oyunda kalmış.

Yorum

• Ben Shota'ya cok acidim dun. Gercekten zor bir mac oynatti. Fakat Shota kazancini degil onurunu secti. Kayseri gol attikca ben Shota'nin yuzunde uzuntu okudum. Sizi bilemem. Sanirim ikinci golde, kameralar golden sonra Shota'yi 1 anlik cekti, ve fakat yuzundeki uzuntunun derinlestigini gorunce, hemen kamera yayini baska bir tanesine aktardi. Ben shota'nin samimi olarak Trabzon'un yenmesini istedigini dusunuyorum. Fakat bir takim teknik director'u olarak'ta takimini hazirlamak zorunda. Biz daha ne futbolcu, ne teknik director'ler biliyoruz, has Trabzonlu olupta gol atmak/mac kazanmak icin yirtinan.

Yorum

• Şotanın takımına helal olsun.Şota kardeşimiz inanılmaz bir takım yaratmış.Şenol hocasınada bazı dersler verdi ama oralara girmeyelim şimdi Şenolfanlar asar bizi.Ben Şotayı dün adamlığından ve oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum.

Yorum

• şotayı burada tartışmanın mantığı ne ya.efsane kadronun dışında kaç tane futbolcu sayabilirsiniz şota kadar hizmeti olan buna fatih tekkede dahil. lütfen kumda oyanamayı bırakıp işimize bakalım.şotayıda kalbimizde en güzel yerinde yaşatmaya devam edelim
                            Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... :)))

Yorum

• Atılan hiç bir golde en ufak bir sevinci bile olmadı daha ne yapsın
                              Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Atılan hiç bir golde en ufak bir sevinci bile olmadı daha ne yapsın
                                Bazilarina göre yedek kadroyla cikmasi lazimdi herhalde...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim