Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Offf acaip sıktı bu fenev taraftari stadi hayranligi
    E abi öyle degilmi? Ne Trabzonsporu nede Kayserisporu taniyabildim o stadta. Futbolcularin ayaklari birbirine dolandi okadar gürültünün altinda...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kayserispor Trabzon a geldiginde sota ve kayseri tribune cagrilsa ve "sen gelme lan serefsiz volkan babacan" diye bir protesto yapilsa cok memnun olurdum..

utanmaz kepaze herif.. bu ulke zalad gibi cordoba gibi satilik serefsizleri gormustu ve bir de volkan babacan eklendi..

sota ne yapsin kalecisi satilik bir serefsiz ise
      En son ESER tarafından düzenlendi; 14.02.2011, 23:26.

Yorum

• Ulan Volkan Ulan Volkan!
        Kandil günü günaha soktun ya beni!
        Şota ne yapsın ?
        Hamiş

Yorum

• Şota her zamanki kadrosuyla çıktı, kendisine birşey diyemeyiz.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Sergen döktürüyor TRT 1 de

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence fener en az 2 farklı kazanır.
              hiç ümidim yok bu maçtan.İNŞALLAH yanılırım
              ben demiştim demek istemezdim ama yanıltmadı beni kayseri
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• sergenın dınleyemedım ama diğer kanallarda başladılar medyumculuk yapmaya. fb bjk macını alırsa demenelere,

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sergenın dınleyemedım ama diğer kanallarda başladılar medyumculuk yapmaya. fb bjk macını alırsa demenelere,
                  Alıştıra alıştıra yapıyorlar bu işleri inceden inceden anlaya tabi
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Şota'yı canlı olarak en son 15 sene önce görmüştüm. Kısmetse haftaya Kayseri maçında da yeniden görme imkanı bulacağım. Umarım şampiyonluk yolunda yolumuza taş koymaz...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi sorma.. Şota ne yapsın.

1. dakikada abuk subuk bir hata ile yenen gol, üzerine duran topta klasik FB golü.

Bu adamlar gibi beleşe maç almak istiyorum ben de ya !

Manisa maçına bakıyorum bu maça bakıyorum...

Manisa desen 40 kişi forvette.. Kayseri desen beleş goller yer, Amrabat, Ziani şahsi oynar..

Biz de böyle beleş maç almayı artık bilmeliyiz..

Kayseri maçı haketmedi ama FB de maçı alacak bir görüntü sergilemedi.2 pozisyon 2 gol..

Bir de Alex'in şutu..Başka bir şey yok..
                      Fb nin bizle oynadığı maça bak bir de bu maça akıl sır erdiremiyorum. Sadece 15 dakika
                      Hele bir de kayseri bu takım böyle mi futbol oynuyodu.
                      Şimdi haftaya bize gelip kök söktürürler
                      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fb nin bizle oynadığı maça bak bir de bu maça akıl sır erdiremiyorum. Sadece 15 dakika
                        Hele bir de kayseri bu takım böyle mi futbol oynuyodu.
                        Şimdi haftaya bize gelip kök söktürürler

Kayseri'de öncelikle bir kaleci sorunu var!!! Fener'in kiralık verdiği Volkan Babacan'ı sen bu maçta kaleye koyarsan, sonuç kaçınılmazdır. Volkan Babacan'ın oynamasına ses çıkarmayan Fener, Önder Turacı için oynamasına izin vermeyen anlaşma yapmış Kayseri'yle.Bu nasıl bir iştir? Yani kaleci oynuyor ama Önder'in oynamasına izin verilmiyor. Maçtan sonra Aykut Kocaman'ın ''keşke oynasaydı'' açıklamasını samimi bulmadım.

Ayrıca hakemin daha 2. dakikada yani, golden önce Serdar Kesimal'a sarı kartı gösteren Fırat Aydunus efendi ne hikmetse aynı cesareti Fenerli futbolculara gösteremedi. Selçuk'a sayıyor ''1,2 oldu 3.'de sarıyı çıkartırım'' gibi saçma, salak tamamen eyyam kokan uygulamasıyla maçın gidişatı zaten belli etmişti kendini.

Fener'in bu maçta attığı goller, bizim maçta attığı gollerin tıpatıp aynısı... Tamam ilk golde kalecinin pas hatasını iyi değerlendirip sağdan kestiler, Niang biraz daha net pozisyonda vurup gol yaptı.2.gol'de de bir korner bir orta Lugano gene 6 pasta çıkıp defansın üzerinden kafayı vurup aynı bizim maçtaki gibi golünü attı. Kalecilerde bu 6 pastaki toplara neden çıkmazlar? anlamam. Maçın golleri tıpatıp aynı... Daha doğrusu maç tıpatıp aynıydı sanki... Kayseri'de de eksikler vardı, oyuna bir türlü adapte olamadılar.

İnşaallah Kayseri'yi bizd eyeneriz...
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 10:03.
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Volkan Babacan Fenerdede kalecilik yapamıyordu burdada yapamıyor.Geçen haftada seyrettik adamın kalecilikle uzaktan yakından alakası yok.Birşey aramamak lazım.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan Babacan Fenerdede kalecilik yapamıyordu burdada yapamıyor.Geçen haftada seyrettik adamın kalecilikle uzaktan yakından alakası yok.Birşey aramamak lazım.

Süleyman, ben zaten bunun altında bir şey aramıyorum. Sadece bu adamın hemde Kadıköy'de oynamasını doğru bulmadığımı söyledim. Ama bunu Kayseri tarafından söylüyorum. kayseri bu gerçeği görmediyse ne diyeyim? Yoksa Fener'in Volkan Babacan'a ihtiyacı yok.

Ama bir gerçek varki bu adam Bank Asya'da bile kalecilik yapamaz. Bu haldeki bir adamı sen tut Kadıköy'de sahaya sür. Şimdi Trabzon'daki maçta seyret Süleymanou'yu
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• "Kadıköy'de adam dövüyorlar" adında bir başlık açacaktım dün akşam nerdeyse..

Böyle bir pres anlayışı futbolda yok,dünyada da yok..eğer fbnin yaptığının adı presse kimse sahaya çıkmasın..bizim maçta da dün akşam ki maçta da fbli oyuncuların,kasten rakip oyunculara vurduğunu,hakemin göz yummasıyla da rakibin sindiğini sanırım herkes görmüştür..

Biz de,kayseri de dayak yedi..

İğrendim futboldan..medyadan da Allah'ın kulu çıkıp "yahu bunlar ne yapıyor böyle" bile diyemiyor..enteresan bir durum var ortada..

Bizim ve Kayseri'nin,maçın ilk 20 dakikasında yaptığı atakların kesilişi hep sarı kartlık..bas tekmeyi al topu..ben hayatımda böyle bir şey görmedim..bakalım bu hafta bjklilere aynı şekilde tekmeyi basabilecekler mi..çok merak ediyorum..

Seyirci baskı yapıyormuş da fener coşuyormuş,rakip de bocalıyormuş..yiyim sizin seyirci baskınızı..burda olan apaçık bir katliama göz yumma..böyle top oynanmaz..buna müsade edilmez..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Fenerbahce cıddı cıddı Kasap ve bır tane sarı kart cıkmıyor ılgınc
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X