Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shot'a Arveladze
    Twitter Adresim

Yorum

• Video yok mu ya kızın dumur halini görmek isterim.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kayseri'den istifa etti sandım ,başlığı okuyunca
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca şu başlık için uygun bir isim bulsanız da, Nostalji'ye taşısak.

"Güle Güle Şota" olmuyor gibi
          En başta arkadaş yazmış zaten. Bu kalp seni unuturmu - Şota Arveladze.. Bence güzel olur..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En başta arkadaş yazmış zaten. Bu kalp seni unuturmu - Şota Arveladze.. Bence güzel olur..
            Bence de güzel olur.

Ya da adam gibi adam sota arveladze.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Başlığı Nostalji'ye taşımadan önce adını değişmiş olalım. Daha sonra önerilere göre değişebiliriz yine.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• lig tv spikikerine verdiğin cvp tokat gibiydi adeta....senin ts de oynadığın zamanları göremedim sadece eski maçlardan göRDüğüm kadarıyla biliyorum ama ANLATILDIĞI KADAR VARMIŞSIN...
                HELAL SANA....BU KALP SENİ UNUUTMAZ HOCAM..

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet hem genelde, hem nostaljide birer başlık olması lazım

3 büyükleri 4 büyük diye düzelterek Trabzonspor'u İstanbul takımlarıyla aynı kefeye koymak da çok güzel bir hareket değil bence. Her ne kadar Şota'nın böyle bir niyetinin olmadığını bilsem de açıklaması hoşuma gitmedi.
                  bizim taraftar ne zaman memnun oldu ki bişeylerden şimdi olsun,ya ne diyecekti kardeşim?taraftar ağzıyla konuşup tek büyük trabzonspor mu deseydi?
                  başlıkla ilgili olarak ta O'nu zamanında sahada seyretmiştim şimdi de saha kenarında izliyorum,her zamanki gibi mükemmel bir insan.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi Şota 4 büyük diyor .

Peki 'canımdan çok sevdiğim Trabzonspor' ifadesini kullanmaktan hiç bir zaman kaçınmayan Tolunay neci oluyor ?
                    Zamaninda gsye gittiginde de hayallerimin takimina geldim seklinde aciklamalar yaptigi icin sahsen kendisini samimi bulamiyorum, hele hele Sota gibi biriyle ayni kefeye koymak Sota'ya ayip olur... Bizden uzak, Allah'a yakin olsun Tolunay efendi...
                    En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 20:09.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zamaninda gsye gittiginde de hayallerimin takimina geldim seklinde aciklamalar yaptigi icin sahsen kendisini samimi bulamiyorum, hele hele Sota gibi biriyle ayni kefeye koymak Sota'ya ayip olur... Bizden uzak, Allah'a yakin olsun Tolunay efendi...
                      Bu lafı Tolunay mı söylemiş sayın Beyefendi ?
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Birini öveceğiz derken diğerini yerin dibine sokmasak olmuyor. Tolunay da en az Şota kadar saygıyı ve sevgiyi hak ediyor.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Helal olsun Sota....
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu lafı Tolunay mı söylemiş sayın Beyefendi ?
                            Estagfurullah. Tolunay gs ye gittiginde bu ve benzeri soylemlerde bulunmustu evet, gsye gelmekten cok buyuk mutluluk duydum, ins futbolu burda birakirim gibi. Tabi ki ne denli hissederek soyledigini bilemeyiz, klasik soylemler de olabilir fakat benim acimdan kendisini hos hatirlamaya engel seylerdir.
                            Ayrica bu kisinin teknik direktorlugu boyunca surekli icinde bulundugu hos olmayan hareketler de Sota gibi super beyefendi bir adamla kiyaslanmasina da engeldir benim gozumde. Bir Sota'nin Kayseri'nin sayilmayan golunden sonraki tepkisine bakin, mac icerisindeki tavirlarina bakin, bir de gecen seneki Kayseri maclarindaki Tolunay'inkilere. Amacim Tolunay'i yermek degil fakat Sota ile ayni kefeye koyulmasi da bence haksizliktir.
                            En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 20:42.

Yorum

• sanırım ki trabzondai maçta inanılmaz bir şota sevgisi olacak zira biz bursada yaşayan trabzonsporlular bursa kayseri maçına sırf şota için gideceğiz bu adam tam bir ts li
                              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Süper bi adam bu inşallah ilerde çok başarılı olup bizim takımda teknik adam olarak görev yapar.
                                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim