Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hopsera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şotadan mükemmel bir çalım... Slovan Bratislava maçından ...

En unutamadığım maçlardan biri idi, bu çalımı ... hele maçtan sonra yapmış olduğu yöresel dans unutulmuyo, büyük bir futbolcu idi. Teşekkürler şota..

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39493..

...maçtan görüntüler...can karyağdının röpörtajı
      İzledim izlemesine de izlemese miydim!?
      İçim bir hoş oldu..
      En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 05.06.2008, 22:46.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfere daldık seni de unuttuk be Şota..
        Hakkını helal et..
        Evet, sen her zaman kalbimizde canlı olarak kalacaksın.Ne yazalım ki altta yazılı her şey...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• ağlayarak gittiğin günü unutamıyorum...
          poetricus

Yorum

• Elveda GerÇek Kral

Canli Olarak İzlemek İÇİn Ankara'dan Trabzona GelmİŞtİm. Isiniyorlardi ArÇİl' Le, TÜm TrÜbÜn Onlari İzlİyordu... Yanimdakİ YaŞli Adam ( Almanya'dan GelmİŞtİ ) : Madem Bu Kadar İyİydİ Bunlar, Ha Bu UŞaklarin Babasİnİ De Mİ Getİrseydİk Dedİ Ve Orda Olay Bİttİ Ben De. Bu MuhteŞem Adami ÖmrÜm Boyunca Unutamam. Kalİte, Sporcu Ve En Önemlİsİ İnsan OĞlu İnsandir Shota.

Yenİ Hayatinda BaŞarili Olmasi Umuduyla

Yorum

• Şota, Van Gaal'ın yardımcısı olacakAktif futbol hayatına nokta koyan Gürcü asıllı Şota Arveladze, teknik direktör olma yolunda ilk adımını Hollanda'da atacak.

iyi haber ))
              Louis Van Gaal'ın 'yardımcı antrenörlük' teklifini kabul eden Trabzonspor'un eski yıldızı Şota, kısa süre içerisinde Hollanda'ya gelerek AZ Alkmaar ile iki yıllık sözleşme imzalayacak. Van Gaal ile bir araya gelecek olan Şota'nın, ünlü teknik direktörle tüm detayları konuşması bekleniyor.
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Arkadaşlar bence biz burada Trabzonspor taraftarının çok önemli bir yanını yansıttık..

Bize saygısızlık yapmayana, takımı için yürekten oynayana, bizi unutmayana saygımız ve sevgimiz bitmez!

Bunu en iyi şekilde gösterdik.Başlığı açarken bu kadarını beklemiyordum ama Şota'yı unutmayan tek ben değilmişim Çok mutlu oldum..

Bence bundan bizim takımdaki futbolcular da ders alsın..Özellikle yabancılar.Şota belki bambaşkaydı ama bizi ve takımımızı yürekten sevene, forması için canını dişine takana sevgimiz sonsuz.

Hiç unutmam halamların evdeki muhabbet kuşları bile "Şota,Şota,Arçil,Arçil" diye öterdi.Bizdeki böyle bir sevgi.Çok kolay severiz, bir ters harekette anında sileriz.Trabzonspor taraftarı bence bu yüzden değer yargıları çok dikkate alınması gereken bir taraftar.

Bakınız hala Tolunay olsun, Ünal olsun her maçta tribüne çağırılır.Bence çok güzel şeyler bunlar.Bir kez daha Trabzonsporlu olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Unutmadık, UNUTTURMAYACAĞIZ....
                  HaMSi' nin GöZYaŞLaRı DeNiZDe GöRüLMeZ.TRABZONSPOR AŞKI HİÇ BİTMEZ...

Yorum

• Ersun Hoca'nın yardımcısı olmalı... Ey gidi çocukluğumun kahramanı... onu kendime örnek alıp az uğraşmadım o hareketleri yapmaya... tam bir EFSANE...
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Gule gule Karadeniz'in hircin dalgasi.
                      O Bordo-Mavi formayi tekrar, teknik direktor olarak giymen dilegiyle.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Şota seni bir gün yine Trabzonda görmek istiyoruz

Yorum

• Heygidi Şota allah yolunu açık etsin....
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Keşke Trabzonspor formasıyla Avni Akerde son bir maç yapsa.Mesela 96'nın efsane kadrosuna toplu bir jübile yapılabilir.

Yorum

• yolun açık olsun asi çocuk
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• sota ya bizde yaptıgı maçlardan dolayı teşekkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X