Sota Arveladze Sennn Gell Teknik Dikt.oll ...yattarayida Unutmayalim Ardkslar..oda Manager Olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
İlk olarak cihants61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSota Arveladze Sennn Gell Teknik Dikt.oll ...yattarayida Unutmayalim Ardkslar..oda Manager Olsun...
tomas jun da başkan olsunLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
muhteşem kardeşler hepinizi özlüyoruz...
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületomas jun da başkan olsun

futbolculuk yapmadı bare işe yarasınBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
ben şotanın futbolunu değilde ne için mücadele ettiğini anlatayım rakip slovan bratislava maçı 4.1 aldık şota maç sonunda çalan müzik eşliğinde 10. dakika tribünün önünde oynadı dans etti şu an hangi futbolcumuz terli bir şekilde seyirci ile şov yapar adam o gün seyiciden ayrılamıyordu şota trabzonu seviyordu
Yorum
-
şota ve arçil ayrı bir şeydi ben de onların maçlarını sonradan izledim süper futbol oynuyorlar
keşke şimdi bizde de onlar gibi birkaç oyuncu olsaaa!!!!!!!!!!!!!
YATTARA var ama tek başına o yetmiyo ahhh ahhh
TRABZONSPOR YÖNETİMİNE DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaleci Viktora bile 3 yildiz vermisler
Yorum
-
Şota Arveladze | Bu Kalp Seni Unutur mu?

Evet rüzgar gibi gelip geçti, ama hiçbirimiz de onu unutamadık.
O gol attıkça, Avrupa'da başarılı oldukça kendi öz evladımızmış gibi gururlandık.
Ve Şota Arveladze artık aktif futbol yaşamının son demlerini yaşıyor.
3 Mayıs'da futbolu bırakacak olan göz bebeğimizi diğer eski futbolcularımız da yalnız bırakmayacak.Jubileye tüm takım arkadaşları davetli.
Trabzonspor Şöhretler Karması - Dinamo Tiflis jubile maçı oynanacak.Şota her iki takımda da forma giyecek.
En büyük hayallerinden birisini Trabzonsporumuzda teknik patronluk olarak açıklayan Şota Arveladze'ye bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum..En son bordobluex tarafından düzenlendi; 03.06.2008, 16:18."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum