Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10. Haftayı göremez gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10. Haftayı göremez gibi geliyor.
      Çok iyimsersin kardeşim. 5 haftaya iş biter. O da maksimum.

Yorum

• Şimdiden diyordur Ne bok yemeye geldım buraya
        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Çok mutsuzum. İlk kez bu kadar umutsuzum.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• averaj takimi olacagiz ilk bes haftada

Yorum

• Maçtan sonra "buradan gol yemeden ayrılmak istiyorduk" diyebilecek kapasitede birisi.

Kayserispor sandı herhalde burayı.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Onur'a destek olan oyuncuların sahada olmaması sadece bir tesadüftür umarım.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Yalaka... Yalaka... Yalaka...

Yorum

• Şota adamdır. Adamın hasıdır.

Yorum

• Kukla
                      Onur Recep Kıvrak

Yorum

• yalaka kukla
                        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Shota'nin neden IHO'nun ve siyasetin kuklaligini yaptigini anlamadim. Neyi elde etmeyi istiyor ?

Ama her ne olursa olsun, Sota sen migdemi bulandirdin. Senin Hurma ile ve bilhassa IHO ile bu kulüpten uzklastigin günü iple cekiyorum.

Yorum

• Burda güvendiğim kişilerin yorumlarını görünce çok şaşırdım asıl kukla sizsiniz Şota bu takımın hocasıdır ve takımın başında kalacaktır o kadar.!
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Shota kuklalıktan çıksın ondan sonra konuşuruz kalıp kalmayacağını efsane bir insan ama yanlış sularda yüzüyor shota yanlış adamların oyunlarına alet oluyor.Adam gibi görevini yapsın futbolcularına sahip çıksın.Yoksa o da defolup gider.

Yorum

• Ekici yok Mbia yok yine ortada medjani var cavanda ve bosi yok e şota sihirbazmı bekleyin oyuncular dönsün bu takımı ateşleyecektir bu arada maçta onuru destekleyenleri oynatmadı diyen arkadaş stoperde mustafa vardı unutmasın
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X