İlk olarak erenslash tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
şota ersun gibi sıradan bir adam değil bu takımın efsanesi def olamaz olursa alkışlarla gider sıradan bir hocaymış gibi bahsetmeyin şotadanTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
-
önyargılı klasik bir Trabzonspor taraftarı yarın birgün onurla şota yanyana olunca şota için bu dediklerini hatırlayacakmısın acabaİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Baba-Oğul yan yana
Mutlu bir aile fotoğrafıTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Ege kardeş Ersunla shotayı karşılaştırmaya gerek yok.Ersun shotadan da senoldan da daha iyi bir hocadır.Fakat bu kadroyla hiç bir hoca başarılı olamaz.Oyuncu,transfer işlerini çoktan halletirmesi gerekiyordu.Onur krizini de bir an önce çözmelidir.Bahetmiş lduğun mbia şu bu adamlarla kadro ateşlenmez defansın durumu malum iki stoper bir sağ açık bir forvet gerekiyor lig başlıyacak nerede transfer shota bey nelerle uğraşıyor o yüzden yönetimle beraber hepsi gitmelidir.İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşota ersun gibi sıradan bir adam değil bu takımın efsanesi def olamaz olursa alkışlarla gider sıradan bir hocaymış gibi bahsetmeyin şotadan
Yorum
-
O da ayrı bir konu. Bir yere kadar sempatik gelse de bir noktadan sonra işin moku çıkıyor ve itici olmaya başlıyor.İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekki giderleri sadece muhabirlere yapıyormuş.
Yorum
-
Hala mı hocamİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüveniyorum Şota hocaya.şampiyonluk tabiki bu kaosta mucizedir ama kişilikli bir oyun şablonu oluşturacağını ve taraftarın bu oyundan zevk alacağına inanıyorum.
)) kadro kurulmadan hayal yönetim gitmeden çok zor zevk alırız ama yenilgilerden olumlu bakmak güzeldir ama gerçekçi de olmak lazım işler yolundan çıktı
Yorum
-
Ben 1 ay once falan acmistim, imza attigi gunun ertesi. Yoneticiler silmisti. Olaylarin buralara gelmesini tahmin etmek zor degildi. Tabi bu kadar erken olacagini tahmin etmiyorduk. Bi 5-6 hafta gider diyordum.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olmalıdır başlığı açabiliyor muyuz?
Yorum
-
Helal Olsun Şotaya....
Avrupa Fatihi Makedon Robotniçki karşısında futbol olarak hiç ezilmedik.....
Yenildik ama rakip çok güçlüydü olsun o kadar tecrübe kazandık böyle bir rakip ile oynadığımız için....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ligin 2. haftasını göreceğin sanmıyorum..
Hayır iyi bir insan olabilir Şota ama yeterlimi ?Bize ne oldu,tek başarısı 1. lige çıkmış,başkası tarafından çıkarılmış bir takımı kümede tutmak olan bir hocayı klübe getirmek taraftar olarak da vizyonumuzun nerelere geldiğini gösteriyor.
Samet Aybabayı hoca olarak getirdiklerinde koca bir şehir ayağa kalktı yeter diye,Samet hoca kariyer başarı olarak Şotanın çok ötesinde..
Öyle utanmazlıklar öyle vizyonsuzluklara alıştık ki Şota bize can simidi geliyor.En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 10:04.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

edit bye me....
Yorum