Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Shota kuklalıktan çıksın ondan sonra konuşuruz kalıp kalmayacağını efsane bir insan ama yanlış sularda yüzüyor shota yanlış adamların oyunlarına alet oluyor.Adam gibi görevini yapsın futbolcularına sahip çıksın.Yoksa o da defolup gider.
    şota ersun gibi sıradan bir adam değil bu takımın efsanesi def olamaz olursa alkışlarla gider sıradan bir hocaymış gibi bahsetmeyin şotadan
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baba-Oğul yan yana

Mutlu bir aile fotoğrafı
      önyargılı klasik bir Trabzonspor taraftarı yarın birgün onurla şota yanyana olunca şota için bu dediklerini hatırlayacakmısın acaba
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Tam bir total futbol uzmanı.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şota ersun gibi sıradan bir adam değil bu takımın efsanesi def olamaz olursa alkışlarla gider sıradan bir hocaymış gibi bahsetmeyin şotadan
          Ege kardeş Ersunla shotayı karşılaştırmaya gerek yok.Ersun shotadan da senoldan da daha iyi bir hocadır.Fakat bu kadroyla hiç bir hoca başarılı olamaz.Oyuncu,transfer işlerini çoktan halletirmesi gerekiyordu.Onur krizini de bir an önce çözmelidir.Bahetmiş lduğun mbia şu bu adamlarla kadro ateşlenmez defansın durumu malum iki stoper bir sağ açık bir forvet gerekiyor lig başlıyacak nerede transfer shota bey nelerle uğraşıyor o yüzden yönetimle beraber hepsi gitmelidir.

Yorum

• Demekki giderleri sadece muhabirlere yapıyormuş.

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demekki giderleri sadece muhabirlere yapıyormuş.
              O da ayrı bir konu. Bir yere kadar sempatik gelse de bir noktadan sonra işin moku çıkıyor ve itici olmaya başlıyor.

Yorum

• Güveniyorum Şota hocaya.şampiyonluk tabiki bu kaosta mucizedir ama kişilikli bir oyun şablonu oluşturacağını ve taraftarın bu oyundan zevk alacağına inanıyorum.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güveniyorum Şota hocaya.şampiyonluk tabiki bu kaosta mucizedir ama kişilikli bir oyun şablonu oluşturacağını ve taraftarın bu oyundan zevk alacağına inanıyorum.
                  Hala mı hocam )) kadro kurulmadan hayal yönetim gitmeden çok zor zevk alırız ama yenilgilerden olumlu bakmak güzeldir ama gerçekçi de olmak lazım işler yolundan çıktı

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olmalıdır başlığı açabiliyor muyuz?
                    Ben 1 ay once falan acmistim, imza attigi gunun ertesi. Yoneticiler silmisti. Olaylarin buralara gelmesini tahmin etmek zor degildi. Tabi bu kadar erken olacagini tahmin etmiyorduk. Bi 5-6 hafta gider diyordum.

Yorum

• abi ne oluyor tüm mesajlarım iki kere gidiyor...... edit bye me....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Helal Olsun Şotaya....

Avrupa Fatihi Makedon Robotniçki karşısında futbol olarak hiç ezilmedik.....

Yenildik ama rakip çok güçlüydü olsun o kadar tecrübe kazandık böyle bir rakip ile oynadığımız için....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• .

Yorum

• Adamlığına diyecek tek bir lafım yok, ancak teknik direktörlük için kesinlikle yeterli değil.

Yorum

• Puppet show!
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ligin 2. haftasını göreceğin sanmıyorum..

Hayır iyi bir insan olabilir Şota ama yeterlimi ?Bize ne oldu,tek başarısı 1. lige çıkmış,başkası tarafından çıkarılmış bir takımı kümede tutmak olan bir hocayı klübe getirmek taraftar olarak da vizyonumuzun nerelere geldiğini gösteriyor.

Samet Aybabayı hoca olarak getirdiklerinde koca bir şehir ayağa kalktı yeter diye,Samet hoca kariyer başarı olarak Şotanın çok ötesinde..

Öyle utanmazlıklar öyle vizyonsuzluklara alıştık ki Şota bize can simidi geliyor.
                                En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 10:04.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X