Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En önemli olay maçtan sonra Cavit çağlar ın yüz ifadesiydi
    O maci ve etrafinda gelisen olaylari cok iyi hatirliyorum. Cavit Caglar tribünde degil, Basbakan Süleyman Demirel le beraber, devlet bakani sifatiyla Türk Cumhuriyetlerinden birindeydi. Gazetelerden ögrendigimize göre, maci telefondan canli dinlemis. Seyhmus un golünden sonra yüzünün sekli mutlaka degismistir. Ama biz göremedik... Görmeyi cok isterdik :-)

Diger bir ayrinti da, Seymus un bonservis bedelinin mactan önce de yüksek oldugu... Hatta baskanin Seyhmusu "Kazmam benim, senin bonservisin bosuna 9 milyar degil" diye kucakladigini okuduk gazetelerden :-)

Mac öncesiyle, Seyhmusun golüyle, Ünal in sovlariyla (Maci tribünden izledi!).. Kisacasi her seyiyle unutulmaz bir macti. Macin tamami VHS kasedinde bende mevcut. Sunu kaset bozulmadan bir yerlere aktarsam bari...

Belki daha önce de yazmisimdir. Bu mac ile ilgili bir sarki yazilmisti.

Hatirladigim kadariyla...

Yine gelduk finale
    Ilk macimiz Bursa da
    Kupayi alacaguz
    Cavit Caglar olsa da

Bursa geldi rövansa
    Simdi basladi oyun
    Bursa seftalisini
    Buzdolabina goyun

Macin sonucu 5-1
    Bursa oldi kepaze
    Bursa seftalisini
    Ye oglum taze taze

:-)
    Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• Lisede okuyordum ve arkadaşlarla Ünye'den biriktirdiğimiz harçlıklarımızla o maça kaçmıştık.

3-0'ın rövanşına gidilir mi diyen arkadaşlarımıza inat içimizde öylesine bir inanç vardı ki bu inancımızın ne kadar yerinde olduğunu otobüsten kutsal topraklara inip Karadeniz Gazetesi alıp spor sayfasına baktığımızda daha iyi anladık.

Başlık aynen şöyleydi;TRABZON KİMMİŞ GÖSTERİN!

Maç öncesi şehirdeki hava müthişti ve herksein gözünde abartısız kupa inancını görüyordum.Öyle ki maç başladığında muhteşem atmosfer sahaya yansımış olacaktı ki Hami henüz 1. dakika oynanırken resmen orta sahadan bombaladı 1-0.

Maç sonunda bir kez daha Karadeniz'linin gücünü,hırsını,onurunu ve kim olduğunu bir kez daha göstermiş oluyorduk.

Bursa'da yaşayan ve bize gönül veren dostlara selam ediyorum ancak bu seneki Bursa-Trabzon maçında Trabzon kümeye tezahüratları nedeniyle Bursaspor'dan nefret ediyorum.Daha önce Trabzon kümeye diye bir yerlerini yırtanların bugün hangi ligde olduğu ortada.Son örnek Samsunspor.

O nedenle ben rahatım.

Bu bahsi geçen kupa finali ile ilgili hakem konusnun gündeme gelmesini istemem.Çünkü böyle bir şeyi ilk defa duymuş oluyorum.Maçta olan sadece hezimeti sindiremeyen Ali Nail ve Feyzullah'ın yaptığı çirkefliklerdir.
      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• valla kendi adıma söylüyorum bursa maçının olduğu gün trabzonda olsam maça gider ve doksan dakika bursaya küfür ederdim.

Yorum

• kocaelindeyim işim dolayısıyla orada olamayacağım.

Yorum

• Levent Kızılın Trabzonspor hazımsızlığını bu başlığı görünce daha iyi anlıyorum. adamın içine fena oturmuş bu maç 5 1 kolay değil tabi.
            şimdi kendi bükemediği bileği fenerin tarafına geçerek yapmayı seçtiler. ama bugünler gelip geçici. fener işi bitince bursayı tanımayacak. Trabzonsporda şu kötü günleri atlatıp yeni yönetimlerle bursayıda ezecek diğer kendini havalara sokanlarıda.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• heyt beeee iste ozaman gercek trabzonsporun ruhu vardi simdi ne ruh var ne de futbol,
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• ILK MAC 3-0 IKINCI MAC DAKKA ON 0-1 , ve 80 dakkaya 5 gol sigdiracaksin vaybeeee RUH ISTE RUH TAKIM RUHU BUDURRRR
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• harıka bı maçtı bende unutamıorum superdi....
                  "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

• ben o maçı sadece anlatılanlardan biliyorum hiç hatırlamıyorum tigin abi bidaha link koyabilirmisin mümkünse eğer

Yorum

• ey gidiii 5 kutu mermi attıydım ogün ben daha ufaktım bide buyuklerin attıklarını dusunun bi devleti işgal ederdik o cephaneyle heral
                      Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• maçtan sonra hamdinin biz trabzonuz 5 de atarız 10 da atarız lafı zaten o dönemi ve hırsı özetliyor
                        şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sene küme düsünce Karadeniz halkina ve Karadeniz takimlarina karsi saldirgan bir tavir gösteren bursasporlulara bundan 11 yil önce 1993 yilinda Türkiye Kupasinda hak ettikleri seyi vermistik ...
                          nasil mi?
                          yer bursa stadi..ve kupadaki Trabzon-bursa eslesmesinde ilk maç bursada.. bursa maçi 3-0 alir ve Trabzon Avni Aker Cehennemine sevinçle gelir
                          Trabzondaki maçin ilk dakikalarindada 1 gol atar ve Trabzonun isini zora sokarak Trabzonsporun en az 5 gol atmasini saglamistir..
                          ama Karadenizin Hirçin çocuklarini hiçbirsey yildiramaz..Avni Aker Cehenneminde yanmak degil yakmaktir kaderleri.
                          Ve oLan oLur..Trabzonspor Sehmuz'un ve diger arkadaslarinin muhtesem oyunlari ve muhtesem golleriyle maçi 5-1 yapar ve Bursayi eler.
                          Türkiyede ilk defa Cehennem kelimesinin kullanildigi Avni Aker Stadi bir yikima daha sahne olmustur artik..
                          Zaman zaman eski maçları gösteren yerel kanallarımızdan Kuzey Tv dün gece de Trabzonspor - Bursaspor Kupa final maçını gösterdi.
                          O ne muhteşem bi maçtı. o nasıl bir coşkuydu. izlerken yine tüylerim diken diken oldu gecenin bi vakti.
                          Daha maçın başlama düdüğü ile ilk maçı 3 0 kaybettiğimiz bursa önünde rövanşta 1. dk da 1- 0 öne geçtik Sonerle. dakikalar ilerlemiş ve Bursaspor 13.dk da 1-1 yaptı Vedatla. Oyun Bursaspor kontrolünde gibi görünüyordu ama tribünler susmuyordu. kazandığımız penaltı atışı için Bombacı Hami topun başına geçiyordu.Bombacı golünü çakıyor . Dakika 36. 2-1 skor. ilk yarı böyle bitmiş devre arasında Bülent Karpat ın Orhan Kaynar ve diğer köşe yazarları ile saha içinde yapılan röportajları ...
                          İkinici yarıya öyle hızlı başlıyoruz ki. ceza sahasının oldukça dışında Ogünün önüne düşen topu Hami Mandılayıya nazire yaparcasına füze gibi güzel bi vuruşla ogün gole çeviriyor. dakika 49 ve 3-1. taraftar iyice coşuyor... stat yıkılıyor... tam 11 dakika sonra Bursa kalecisinin yaptığı büyük hatayı hamdi affetmiyor ve Trabzonsporumuzu 60. dk 4-1 öne geçiriyor. artık Tribünlerin halini siz düşünün. sadece tek gol ihtiyacımız var. saldırdıkça saldırıyoruz. bursa yarısahasına sıkışmış çıkamıyor bile. nefes aldırmıyoruz. Veee ikinci yarıda oyuna giren Şehmuz sahnede. kaptığı topu alarak soldan içeri girip öyle güzel bi plase yapıyor ki, kaleci sadece seyrediyor. dk.85 5-1
                          Herkes Haddini Bilecek..!
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu maçı hiç unutmam radyodan dinlemiştim ne güzel günlerdi o zamanlar 5 golü bi maçta görebiliyoduk
                            Bordomavi.net

Yorum

• şimdi o ......... maçata bize hep bir ağızdan trabzon kümeye diye bağırıyor, onlarda kim yaa önce lig de kalıcı olsunlar.aslında utanıyorum bunları konuşmaya trabzon kümeye jkelimesini konuşabiliyoruz ya bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun....
                              En son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 19:15.
                              YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
                              KTÜ_TS

Yorum

• bursalılara en iyi cevabı sahada vereceğiz
                                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X