Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jefferson de Galvao

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ula bu cafer degil haçan tam bir top cambazi bu sene desene haftanin takiminin kalecisi belli oldu yazin artik bizim caferi bir numarya baskasida yakismaz oraya zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]

SEYYAH ALI

Yorum

• yattaranin tahtini salliyor.devirebilir de[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• valla ben bu kaleciyi çok beyendim ne yalan söyliyim çok sempatik bence
        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• milanli</span><br style="font-weight: bold;">
          DIDA</span><br style="font-weight: bold;">
          YA</span><br style="font-weight: bold;">
          BENZIYO</span>

TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
          ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
          EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
          EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

• Jefferson'u dinamo batum macinda cok begendim .

Bu kaleci trabzonspor'un 1 numarisi [img]smileys/smiley16.gif[/img]
            <font color=BLUE>SAMPIYON</font>

<font color=RED>TRABZON !!!</font>

Yorum

• Güzel Kaleci Hemde Genç Kalemiz Emin eLLerde DiyebiLiriz..!
              Kaç YiL oLdu Saymadik Sampiyon oLmadik MevSimLer GeLdi Geçti Kupa aLmadik FutboLcuyLa Taraftar eL eLe VerSin SampiyonLuk KupaSi TRABZON\'a GeLsiN..!

Yorum

• UEFA sitesinde cikan haber:

TIKLA

<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=355>
                <T>
                <TR>
                <TD =NewsTitleBig>Trabzonspor turn to Jefferson
                Thursday, 7 July 2005</TD></TR></T></TABLE>
                <TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=355>
                <T>
                <TR>
                <TD>
                Turkish Superleague runners-up Trabzonspor have signed goalkeeper Jefferson Oliviera de Galvão from Brazilian club Cruzeiro EC for an undisclosed fee.
                Eyeing success
                Jefferson arrives on a three-year contract with an option for a further two seasons and joins his new team-mates at their Swiss training camp on Friday. "I know Trabzonspor are a big club and I think we can be successful in the UEFA Champions League," said the 22-year-old, who added: "Brazil coach Carlos Alberto Parreira has told me that if I do well, he might take me to Germany 2006."
                Loan spell
                Jefferson started his career with Cruzeiro, making 26 appearances, before being loaned to Botafogo FR for two seasons, where he played 44 times. He is a former Brazilian Under-20 international. </TD></TR></T></TABLE>
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Mübarek kedi gibi![img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bir Yattaramiz vardi bu Jefferson'da 2.Yattara olacak!

FATIH SULTAN TEKKE

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adam baya sikildi kalede aksam.Brezilya da her maç toplarla bogusurdu.Dün aksam 2 -3 kez aut kullandi sadece.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    Safak KOÇBIYIK

Yorum

• Birakin Batum'un sut çekmesini bizimkiler geri pas bile yapmadilar Cafer'imize[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• petkovicte ii kaleciydi ama butun buyuk maclarda hata yapti daha dogrusu extra bi mac kurtaramadi. ins.jefforson bunu yapar
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• [img]smileys/smiley29.gif[/img][img]smileys/smiley29.gif[/img]ya alinti yapiom olmuo bi müslüman cevap yazsin da

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi
                            [img]smileys/smiley29.gif[/img][img]smileys/smiley29.gif[/img]ya alinti yapiom olmuo bi müslüman cevap yazsin da

sanirim belli bi mesaj yazma sinirini geçtikten sonra alinti yapabiliyosun,sabirli ol,sende yaparsin zamanla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• adamda karizma var ya kiz olsaydim varirdim [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              PaRa PaRa PaRa HeRSeY oLMuS PaRa, PaRaNiN YuZuNu KaRaRTiNiZ BaNaDa YaPTiNiZ YaRa [PaNZeR-G]

Yorum

• bende alintiyi bilmiodum ya denemek için yaptim olduysa artikk sagolunn

bu arada JEFFERSSON çok begendim seni hemserim uçuslarinda ayri bi karizma firlamalik var [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

Yükleniyor...
                                X