ula bu cafer degil haçan tam bir top cambazi bu sene desene haftanin takiminin kalecisi belli oldu yazin artik bizim caferi bir numarya baskasida yakismaz oraya zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Jefferson de Galvao
Daraltma
X
-
yattaranin tahtini salliyor.devirebilir de[img]smileys/smiley36.gif[/img]HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
valla ben bu kaleciyi çok beyendim ne yalan söyliyim çok sempatik bence"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
milanli</span><br style="font-weight: bold;">
DIDA</span><br style="font-weight: bold;">
YA</span><br style="font-weight: bold;">
BENZIYO</span>
TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...
Yorum
-
UEFA sitesinde cikan haber:
TIKLA
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=355>
<T>
<TR>
<TD =NewsTitleBig>Trabzonspor turn to Jefferson
Thursday, 7 July 2005</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=355>
<T>
<TR>
<TD>
Turkish Superleague runners-up Trabzonspor have signed goalkeeper Jefferson Oliviera de Galvão from Brazilian club Cruzeiro EC for an undisclosed fee.
Eyeing success
Jefferson arrives on a three-year contract with an option for a further two seasons and joins his new team-mates at their Swiss training camp on Friday. "I know Trabzonspor are a big club and I think we can be successful in the UEFA Champions League," said the 22-year-old, who added: "Brazil coach Carlos Alberto Parreira has told me that if I do well, he might take me to Germany 2006."
Loan spell
Jefferson started his career with Cruzeiro, making 26 appearances, before being loaned to Botafogo FR for two seasons, where he played 44 times. He is a former Brazilian Under-20 international. </TD></TR></T></TABLE>"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
bende alintiyi bilmiodum ya denemek için yaptim olduysa artikk sagolunn
bu arada JEFFERSSON çok begendim seni hemserim uçuslarinda ayri bi karizma firlamalik var [img]smileys/smiley4.gif[/img]SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !
Yorum
Yorum