Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

3:4 Olympic Lyon Maçı...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o macin görüntüleri yukardaki linkten Öztürk Pekin farkiyla

renkdaşlar konuyla bir ilgisi yok ama bir sorum var; bu video nun başında çalan parçanın ismini bilen var mı?

teşekkürler..

(UEFA)

Yorum

• way bee.Kaleci Petranovicin Saclari ne bee süper.BU TRABZONSPOR BUGÜNKÜ LIGDE OYNASIN ARKA ARKAYA SAMPIYON OLUR SEREFSIZIM.Ama Az evvel abimle konustum bu maci.
      biz iste böyle bir Trabzonspor istiyoruz.Dinamik tehlikeli ve güclü.Bugünki uyku ilaci Gibi degil.

Ayrica ismail abinin Asisti mükemmel.
      En son 61-POWER-2 tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 17:40.

Yorum

• bide bu macta görüntülerde yok cok olaylar olmus,oyuncular birbirlerin girmisti.hatta pkk statda bayrak ve pankart acmisti.ama hakk eden kazandi iki macta 8 tane cektik onlara.

Yorum

• 2.golde ceza sahasındaki kaç oyuncumuz var saydınız mı? nasıl oynuyormuşuz futbolu. o futbolu gören gözler 8 defansif adama razı olur mu.

En son Gürkan tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 09:58.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2.golde ceza sahasındaki kaç oyuncumuz var saydınız mı? nasıl oynuyormuşuz futbolu. o futbolu gören gözler 8 defansif adama razı olur mu.

İyi de ceza sahasında hiç kimse yok ki
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renkdaşlar konuyla bir ilgisi yok ama bir sorum var; bu video nun başında çalan parçanın ismini bilen var mı?

teşekkürler..

???
              .
              .
              .
              ....

(UEFA)

Yorum

• ey gidi günler ey

bu maç oynanırken hastanede yatıyordum, ayağım ameliyatlıydı ve maçı izlemek için hastaneden kaçmıştım
                O zaman Almanya'da maçları cami lokalinde izliyorduk
                her golden sonra sevinçten bir çay bardağı kırıyordu babam
                yediğimiz gollerde ise sinirden kırıyordu

aynı Trabzonspor'u istiyoruz
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• O maci unutmak mümkün mü? Burada Almanya`da bir kahvehanede herkes Trabzonsporlu. Avrupa fatihi Trabzonspor. 96 yilinda´o Ali Sen .... olmasa su anda o Avrupa Fatihini hala konusuyor olacaktik.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Ne olur aynı böle eskisi gibi oynasak ah trabzon ah
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sagolasin kardes.

kimseyi üzmek istemiyorum ama bu Öztürk Pekin nasil spikerlik yapmis öyle , radyodan kalp krizi geciriyorduk Murat Ünlüyle sanirim oydu zira sesi kisilmisti ... adam bizi yerlere yattirip kaldiriyordu ...samimi söylüyorum bu Öztürklen kiyaslanamazdi...
                      Murat Ünlümü Levent Özcelikmi Hüyein Basaranmi haladogrudürüst cikaramadim ama ilk mactaki kaste cektilerimi bulursam mutlaka bi yolunu bulup koayacagim buraya. Ya bu Öztürk Pekinin spikerligi uykumu kacirdi , böyle maca böyle spikeri nasil koyarsin...simdi daha iyi anladim kapatilan bir baslik vardi niye elaleme genc bize yasli spiker diye gerci kapatildi ama bu Öztürkün yaptigina bakin hele ...

Nereyi tıklayarak indereceğiz.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• o günleri keşke şimdide görsek
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• hey gidi günler hey zaman ne çabuk geçiyor.....o zaman taksimde otelde çalışıyordum...işten çıktıktan sonra hemen otelin arka sokağında karadenizlilerin kahvesi vardı...oraya girip maçı seyretmiştim...kapıdan tam içeri girdiğimde hami gol atmıştı.....ne büyük futboldu o ,ne güzel geceydi.......

Yorum

• ahhh ahhh

bu maç unutulurmu...rizedeydim o zaman ...rizenin bir köyünde ptt lojmanındaydık....eski antika bir radyomuz vardı....lojmanda olduğumuz için telefon santralleri radyoyu etkiliyordu...zar zor orta dalgadan dinleyebiliyordum maçı...inceden spikerin gool sesini duyunca açıkca ne yalan söyleyeyim üzülüyordum biz yedik golü diye ama gece 1 de maç sonucunu tv den öğrenince ne sevinmiştim o koca ptt lojmanını nasıl ayağa kaldırmıştım daha dün gibi hatırlıyorum...hey gidi hey...bişey diyemiyorum....sadece ben o trabzonsporumu geri istiyorum...bu şekilde oynayıp da yenilsek bile...ne dersiniz arkadaşlar çok şey mi istiyorum..
                            t.akyildiz

Yorum

• haminin golden sonraki sevinci hala gözlerimin önünde..şampiyonluktan geçtim..bari o günlerdeki gibi oynasa takımımız bu bana yetecek ..başka bir şey istemiyorum..

Yorum

• hayatim boyunca unutamayacagim bir mac...
                                o zamanki takimi cok özlüyorum...
                                Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim