Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

3:4 Olympic Lyon Maçı...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o macin görüntüleri yukardaki linkten Öztürk Pekin farkiyla

kamera bizi yaniltiyo Öztürk abi. sehmuz cok caprazdaydi be hatta kalecizgisinin arkasindan ceviriyodu nerdeyse.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• benim yaşım yetmiyor hatırlamaya ama anlatılanlar ve görüntüler her şeyi açıklıyor,fazla söze gerek yok.Geçem perşembe lig tv de Bordo Mavi adlı programda çağdaş konuktu,bu maçla ilgili konuştu bir siteden o maçın görüntülerini izledim arkadaşlar oraya yorum yapmış dedi duygulanmamak elde değil diye söyledi.Sonuç olarak harika bir maçtı
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bende videosunu izledim gerçekten büyük bi zafermiş Öztürk Pekin de formdaymış gene

Yorum

• Bu maç ile ilgili aklımda kalan bazı noktaları sizlerle paylaşmak istiyorum.Bu maçta ilk yarıda gol yoktu.İkinci yarı çok deli bir maç oldu.Önce 2-0 öne geçtik,ardından Lyon'un goller geldi 2-2 oldu.Sonra Hami'nin 3.golü ve Lyonun 3.golü geldi.Herşey tam bitti derken Orhan 90.dakikada,İsmail ağabey'in nefis pası ile durumu 3-4'e getirdi tabi bizide çıldırttı,sokaklara döktü.Silah seslerinden Vakfıkebir uyumadı o gece...

Sabahleyin mahallede bir arkadaşım ile muhabbet ederken,gel bak sana ne dinleteceğim deyince şaşırdım! Maçı radyodan kasete çekmişti,o zaman yanılmıyorsam Levent Özçelik olabilir onun anlatımıyla Lyon maçının zaferini yaşamak, 90.dakikadaki golü dinlemek,inanaın anlatılacak gibi deyil! kafayı sıyırdım.Böyle bir maç anlatışı yok!...Resmen adam ağlıyor Orhan 90,Orhan 90,Orhan 90 diye diye adam kendinden geçti.Bilmiyorum o kaset evde duruyormu?Dinlemenizi tavsiye ederim.İnanın Öztürk pekin bu golde ne diyeceğini bilemeden duygularını mikrofona dökemeden golün heyecanı geçiyor ama radyodaki maçı anlatan öyle bir anlatıyorki çıldırmamak elde deyil...Diken diken oluyorsunuz...

Biz kendi aramızda ''ulan maç görüntülerini Star veriyor ama bari sesi şu radyodan bu görüntünün üzerine verseler''gibi o dönemde boyumuzu aşan yorumlar yapıyorduk Daha internet icat edilip mertlik bozulmadığı yıllar yani...

Sonra aklımda kalan Trabzonspor'da oynadığı yıllarda,Şehmuz'un 2 golünden 1 tanesini bu maçta atmış olması...Diğeri malum Bursa maçında atmıştı...

Ünalın dehşet futbolu adamları resmen bitirmişti...O zamanki takıma bakınca ne kadarda bizim özelliklerimizi taşıyordu değilmi arkadaşlar.Sahada bile bunu çok rahat görebiliyoruz.Rakibi rahatsız eden bir futbol anlayışı,hırslı,yırtıcı,mücadeleci ve inatçı özelliklerimizin hepsi sahadaydı...

Rövanş maçında haliyle bizde tribündeki yerimizi almıştık ama inanın çok kalabalıktı,doğru dürüst golleri bile göremiyorduk,birde güneş tepemizde Trabzondaki maçıda 4-1 kazanmıştık.Yani kısacası zamanında Lyona bu takım 2 maçta 8 gol atmıştı.Şimdi bu adamlar'ın geldiği nokta ile bizim geldiğimiz noktaya bakınca insan hüzünleniyor...

Olsun genede çok güzel ezmiştik bu Fransızları
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• yazın gerçekten çok güzel olmuş Ahmet abi sana yürekten katılıyorum

Yorum

• hey gidi hey eski gunler.

Yorum

• rövanşının görüntüleri var mı?

Yorum

• haminin golden sonraki gol sevincini unutmak mümkünmü...
                  ünalın süper futbolunu şehmuzu orhanı ve diğerleri unutmam mümkünmü bu maçı...

evet ahmet abi dediğin gibi adamların geldiği noktaya bakıyoruz bide bizim geldiğimiz noktaya off off...
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Günlerdir ariyorum ama bulamadim o kaseti. Hatirladigim kadar kasetin üstüne cocuklar degisik seyler cekmis macin son bölümü kalmis .

Bu macin radyo yayinini kasete cekmis bir arkadasimiz varsa herkese dinletme imkanini saglarsa sevinirim

Belki TRT`nin arsivindede bulunur.
                    En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 06:27.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kamera bizi yaniltiyo Öztürk abi. sehmuz cok caprazdaydi be hatta kalecizgisinin arkasindan ceviriyodu nerdeyse.
                      bi an atamayacak sandım
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• bu macta aklımda kalan tek bir kare haminin gol sonrası olan sevinciydi cok hoş bir görüntü bence...

Yorum

• onların oynadıgı futbol tartısılmaz ancak izlenirrr
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Attigimiz goller birbirinden guzel ayakta alkislanacak turdenler ancak yedigimiz goller de cok beles olmus. Ceza alanimiza geldiklerinde hic birsey yapmamisiz ve adamlar rahatca atmislar golleri. Hucum gucumuz bu sezonki gibi olsa cok fark yerdik.

Yorum

• Asla Unutulmayacak Bi Mac...
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ne mactı bu mac beee.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim