Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaleciliğe adaysın ve çok iyi kaleci olacağında belli ama kendini geliştirmen lazım.Aslında en büyük hata senin iyi bir kalecinin arkasında hiç yedek kalamamış olman.Bir anda kaleye geçip büyük işler yapmak kolay değil ve bu tip hatalar yapman normal ve bu son olmayacak yinede yapacaksın ama inşallah sonuca çok etki etmez.

Yorum

• Ah Tolga ah !! daha dikkatli olmak zorundasın

Ama yinede sen iyi bir kalecisin ve ben sana güveniyorum
      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
      BMN Tsira TRABZON

Yorum

• jefferson bu kadar bariz hatalar yapmazdı

tolgayı kazanalım derken hem tolgayı hem jeffersonu kaybetmeyelim
        Bordomavi.net

Yorum

• ananın ak sütü gibi helal olsun o yediğin goller...jef yiyeceğine sen ye...bence seneye küme düşecek sakaryadan martinezi kapmak lazım

Yorum

• Jeff yiyince yazıklar olsun,Tolga yiyince helal olsun
            Ziya Doğanın mentalisesini eleştirenler arkadaşlar,
            Hangi mentalite ile bunu söylüyorlar
            Milliyetçilikmiş
            Savaştamıyız,siyasettemiyiz nerdeyiz!
            ne için milliyetçilik yapıyorsunuz?
            O milliyetçilik yüzünden küme düşüyorduk(bkn: M.Aktaş)
            Bırakın bu işleri,şu şartlarda Yeterli değildir ama Trabzonsporun 1. kalecisi Jefferson'dır.
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tolga dün kötüydü bu bir gerçek ama eleştirirken yerin dibine sokmadan veya onu tamamen kaybetmeden yapmak lazım.Tolganın tek şansı dün takım maçı kazandı eğer aksi olsaydı yazık olurdu çocuğa şimdi biraz olsun kafası rahattır galibiyetten dolayı.moralini bozmadan çalışmalarına devam etmesi lazım gs maçına geri dönmez inşallah ruh hali olarak geçmiş geçmişte kalmıştır topla kendini Tolga.
              ayrıca Jeff mi Tolga mı derseniz ben Tolga yıda hazır tutmak kaydıyla Jeff in 1. kaleci olması gerektiğini düşünüyorum.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• jefferon hiç bu kadar kötü gol yemedi bu sezon arkadaşar yapmayın....hatta son maçtada süperdi...tolga böyle kurtarışlar hiç yapmadı.....daha doğrusu defans yaptırmadı....artık kabul edin kaleilerimizn ikisi de kötü ama tolga daha da kötü........

Yorum

• Tolga yi daha cikartamayiz kaleden, tam kaybetmis oluruz.. Gecen seneki gs macinda yediydik onu zaten... Sabir gosterelim , duzelecektir...
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• çoğunuz takım galip olduğu için tolgayı korumaya çalışıyorsunuz ama o maç kaybedilseydi...kimbilir o zamn ne diyecektiniz tolgaya

Yorum

• osasuna bursa genclerbırlıgı konya vs bır cok mac jeffersonun oynadıgı mac ve bu adamı tolganın bı hatasında kral yaptık madem cok ıyı kalecıydıde kalede oldugu zamanda nıe basarılı olamadı neden kendı evlatlarımızı bu kadar cabuk harcıyoruz jeffersonu kazanacagına tolgayı neden kazanmıyosun tolganın jeffersondan eksıgı ne bızım evladımız olmasımı

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        osasuna bursa genclerbırlıgı konya vs bır cok mac jeffersonun oynadıgı mac ve bu adamı tolganın bı hatasında kral yaptık madem cok ıyı kalecıydıde kalede oldugu zamanda nıe basarılı olamadı neden kendı evlatlarımızı bu kadar cabuk harcıyoruz jeffersonu kazanacagına tolgayı neden kazanmıyosun tolganın jeffersondan eksıgı ne bızım evladımız olmasımı

tolganın kazanılacak bir tarafı yokta ondan diyorum....ne yani jefferson topu adama çarptırıp gol mü attı.....tolganın kullandığu her degaj tehlikeli...degaj yapıyor adamın kafaya...bunu bir kez yapmadıki yaaa....tolga bu maçta çok kötüydü...kaleye artık jeffin geçmesi lazım neden anlamıyorsunuz kii...ya tolga dün üç defa adamlara çarptı.....hatta erdinçe bile bir tane tokat patlattı..sonra yine bizim oyuncularımızdan bir tanesine pat diye geçirdi....yani ben diyorum ki tolga kalede güven vermiyor...ben jefferson içinde çok iyi bir kaleci demiyoru kiii.sadece tolgadan daha iyi olduğunu söylüyorum...yaa adam bir tane peanltı kurtardı kral oldu...

Yorum

• bence yanılıyosun tolga jeffersondan cok cok daha fazla guven verıyo son ıkı sezonda jeffersonun ıyı oynadıgı ust uste 2 mac sayamazsın yedıgı goller aklıma geldıkce hala guluyorum boyle bı kalecı yok refleks sıfır 18 ıcınde rakıbın vurdugu herhangı bır kafa topunda koseye gıden topu cıkardıgına rastladınız mı bu adamın ancak uzerıne gelecekte artıslık yapıp ucarak kornere atacak ne yer tutmasını bılıyo ne kanat tan gelen topu karsılamayı bılıyo ne almayı bılıyo varsa yoksa tek bıldıgı gelen topa yumruk atmak osasuna macında 40 metreden yedıgı konya macında yedıgı gollerı bırakın 1.lıgı ıkıncı lıgde yıyecek kalecı bıle cok azdır oyuzden bırakın bu yabancı sevdasını ve bır hata yaptı dıede genececık bı cocugu hemen harcamayın
                          En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 19.02.2007, 14:20.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence yanılıyosun tolga jeffersondan cok cok daha fazla guven verıyo son ıkı sezonda jeffersonun ıyı oynadıgı ust uste 2 mac sayamazsın yedıgı goller aklıma geldıkce hala guluyorum boyle bı kalecı yok refleks sıfır 18 ıcınde rakıbın vurdugu herhangı bır kafa topunda koseye gıden topu cıkardıgına rastladınız mı bu adamın ancak uzerıne gelecekte artıslık yapıp ucarak kornere atacak ne yer tutmasını bılıyo ne kanat tan gelen topu karsılamayı bılıyo ne almayı bılıyo varsa yoksa tek bıldıgı gelen topa yumruk atmak osasuna macında 40 metreden yedıgı konya macında yedıgı gollerı bırakın 1.lıgı ıkıncı lıgde yıyecek kalecı bıle cok azdır oyuzden bırakın bu yabancı sevdasını ve bır hata yaptı dıede genececık bı cocugu hemen harcamayın
                            yaa lalah aşkına sen herhalde aşka bir jefferson biliyorsun......40 metereden gol yedi diyorsun..yaa dün tolga saatte sadece 5 kilometere hızla gden topu tutamayıp golü attırdı....sonra ben tolganın kenara gideb ve tuttuğu bir tophatırlamıyorumm...jefferson son ankara maçında süper kalecilik yapmıştı....refleks olayına gelirsen tolgada o dediğinden hiç yok....

Yorum

• Tolga'nın tam olarak güven vermemesinde kaleci antrenörünün hiç mi sorumluluğu yok? Bu adam ne zamandır Trabzonspor'da, hala degajları verimli kullanamıyorsa ben sorunu biraz da Tolga dışındaki etkenlere bağlıyorum.
                              Koyverdun gittun bizi...
                              Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                              Republic of Of
                              [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yaa lalah aşkına sen herhalde aşka bir jefferson biliyorsun......40 metereden gol yedi diyorsun..yaa dün tolga saatte sadece 5 kilometere hızla gden topu tutamayıp golü attırdı....sonra ben tolganın kenara gideb ve tuttuğu bir tophatırlamıyorumm...jefferson son ankara maçında süper kalecilik yapmıştı....refleks olayına gelirsen tolgada o dediğinden hiç yok....
                                evet haklısın NE DIYEYIM TOLGA ELIN OLGLU BIZDEN OLMASI SUCU ONU OYNATACAGIMIZA ELIN BREZILYALISINI OYNATALIM O DAHA COK HAKEDIYO AVRUPANIN EN IYI KALECILERINDEN BIRISI SUANA KADAR DA DOGRU DUZGUN HATASINIDA GOREMEDIK tolga oynayacagına o oynasın bakıyorum tolganın bı hatasını gorup hemen asmaya kalkıyosunuzda gercekcı olup jeffersonun yaptıgı hataları neden yazmıyosunuz ayrıca osasuna macında kı golu yıyen yoksa baska bı kalecımıydı yoksa benmı yanlıs mac ızledım
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 19.02.2007, 14:30.

Yorum

Yükleniyor...
                                X