bırak Trabzonsporu ancak 2. ligde düşmemeye oynayan takımların kalesini koruyabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Enterasan tarafı en kötü maçlarında bile oyundan dışarı alınmadı, ilk 18 deki yedek kalecimiz yokmuydu? Eskileri olsa hemen kaleciyi dışarı alırdıİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an İçimizden birisi Tolga kadar Takımla beraber Çalışsa,Kaleci antrönörleri Bizi çalıştırsa,Tolga kadar Kalede Şans Bulsa idik Bundan Kötüsü Olmazdı herhalde,
A.gücü maçı kaleyi tutan İlk ve tek Top Gol
Antalya Maçı kaleyi bulan 2 top 2 gol
Konya Maçı kaleyi Tutan 5 şut 3 tane Direk kurtarmış
2 tanesini Tolga yemiş
G.s Maçı kaleyi bulan 3 şut ve 3 tane GOL
Kardeşim kalede Hiç kimse olmasa yada İçimizden birisi Kalede Olsa Belki Bu kadar kötü olmazdı.
Bütün bunlara Rağmen Hala Tolgaya tahammül edeceğim.
Sen Tolga yüzünden Bütün sezonu heba edemessin,
Başkan bile 40 metreden gol yiyen kaleci İstemiyorum diyorsa Ersun Hoca artık Buınları gör,
Yeter Artık Tolgayı Yedek Kulübesinde bile görmek istemiyorum Çünkü artık moral bozucu Olur.
Tolga Layık olduğu yerlere gönderilsin artık.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Defans kaleye pas atmamak için ne yapacağını şaşırdı kaç pozisyonda. Adamlarda güven kalmamış ki kaleye.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalaye tuttur yeter. Biraz şanslıysak direğe çarpar. Yoksa gol anasını satayım. Bu bizi etkiliyor da futbolcuları etkilemiyor mu sanıyorsunuz. Yeter artık hocam. Gına geldi. Allah'ın varsa Tolga'yı kaleden uzak tut. Sylva'yı süsüne almadık ya. Arkasına da Onur.
Yorum
-
Tolga özelinde bir dram yaşanıyor aslında.
Tolga ilk golde öndeydi,1 adım arkada olsaydı,2 adım bilemedin?
yada ne ideal yer neresiyse tamda orda olsaydı?
En iyi ihtimal topu tokatlardı herhalde.
Diğer goller..?
1 gol dahi atamamış bir takımda herşeyin sorumlusu Tolga'mı?
Tolga herşey değil,hiçbirşeyde.
Fotoğrafta bir tek Tolga yok.
Rahat bırakalım,gidecekse de adam gibi gitsin.
Takdiri,hoca ve yönetim yapacaktır.
Lütfen gerilimi düşürelim.
En azından yerine geçecek kaleci akıbetini şimdiden kestirmesin,stres yaşamasın...
Tolga kalecidir ayrıca,
İyidir kötüdür,futbolu bırakana kadar süresi var bu yorumun.Yani hayat devam ettiği sürece...
Daha 3 hafta önceye kadar Serkan'ın bu takımda işi yok diyenlerin oranı,bugün takdir edenlerin oranı kadardı en basitinden.
Tolga burda olmazsa,gittiği yerde olur.
Ben ona güveniyorum.
Bizde işi zor artık,gittiği yerde düzelir.
Her giden gibi rahatlar.
Yorum
-
Galatasaray maçı, evvel zaman içindeki Tolga !
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde,
Tıngır mıngır, Tolga T.S. kale'sinin beşinde,
İki ileri bir geri, kemence sesi ile horan,
Kalede Tolga, şut çekilirse gol olacak her an,
İstanbuldan bir beyanat, Veliaht oldu çıktı
Ertesi hafta birden Milli Takım'a yedek gitti,
Onur duyduk, ikinci Şenol geliyor dedik,
Yediği dandik gollerle Şenolu çok bekledik,
Kızdık, kızardık, bir piliç gibi kavrulduk stadlarda,
Bizi gören olmadı, Tolga yine birilerin avucunda,
Tolga bu hızla tam yol ileri, gol yeme yarışında,
Keramet göremedim, kale içindeki kurtarışında,
Korkuyor toptan, gir kale çizgisi içine,
Seyirci satatta, top kalenin içinde,
Yaş ilerledi, kilolar, göbek ve refleks bende,
Son maçta olsaydım, Olurdum ondan önde,
Milli bir kaleci alınmış Senegalden, Tony Sylav
Seyrediyor Tolgayı, yanardağda sanki bir lav,
Onur Tony arkasında ağlıyor için için, içini çekiyor belli,
Geleceğin Güneş'i benim diyor, bütün maçlarından belli,
Ne kadar torpilli Tolga, Ersun almaz onu kenara,
Tolga'nın yediği golleri kaydediyor kamera,
Seyirci sabırla bekler Tony denen kaleciyi,
Kafası dumanlanıyor, çok dinliyor kemençeyi,
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir bu düşünceyi
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir Tolga denen kaleciyiBİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
tolgaya tanınan sansın 10da bırı jefersona tanınsaydı ohoooooooooİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben devre arası yazmıştım gs ile geldi gs ile gider diye. 4-5 olur dedim hakem izin vermedi hakem tolgayı sevdi. Tolga ömründe as kaleci sakatlansa bile kaleye geçmemeli. Jefferson bile senden iyiydi.HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
cok güzel olmuş abi ağzına sağlıkİlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvvel zaman içinde, kalbur saman içinde,
Tıngır mıngır, Tolga T.S. kale'sinin beşinde,
İki ileri bir geri, kemence sesi ile horan,
Kalede Tolga, şut çekilirse gol olacak her an,
İstanbuldan bir beyanat, Veliaht oldu çıktı
Ertesi hafta birden Milli Takım'a yedek gitti,
Onur duyduk, ikinci Şenol geliyor dedik,
Yediği dandik gollerle Şenolu çok bekledik,
Kızdık, kızardık, bir piliç gibi kavrulduk stadlarda,
Bizi gören olmadı, Tolga yine birilerin avucunda,
Tolga bu hızla tam yol ileri, gol yeme yarışında,
Keramet göremedim, kale içindeki kurtarışında,
Korkuyor toptan, gir kale çizgisi içine,
Seyirci satatta, top kalenin içinde,
Yaş ilerledi, kilolar, göbek ve refleks bende,
Son maçta olsaydım, Olurdum ondan önde,
Milli bir kaleci alınmış Senegalden, Tony Sylav
Seyrediyor Tolgayı, yanardağda sanki bir lav,
Onur Tony arkasında ağlıyor için için, içini çekiyor belli,
Geleceğin Güneş'i benim diyor, bütün maçlarından belli,
Ne kadar torpilli Tolga, Ersun almaz onu kenara,
Tolga'nın yediği golleri kaydediyor kamera,
Seyirci sabırla bekler Tony denen kaleciyi,
Kafası dumanlanıyor, çok dinliyor kemençeyi,
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir bu düşünceyi
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir Tolga denen kaleciyiKapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an İçimizden birisi Tolga kadar Takımla beraber Çalışsa,Kaleci antrönörleri Bizi çalıştırsa,Tolga kadar Kalede Şans Bulsa idik Bundan Kötüsü Olmazdı herhalde,
A.gücü maçı kaleyi tutan İlk ve tek Top Gol
Antalya Maçı kaleyi bulan 2 top 2 gol
Konya Maçı kaleyi Tutan 5 şut 3 tane Direk kurtarmış
2 tanesini Tolga yemiş
G.s Maçı kaleyi bulan 3 şut ve 3 tane GOL
Kardeşim kalede Hiç kimse olmasa yada İçimizden birisi Kalede Olsa Belki Bu kadar kötü olmazdı.
Trabzonspor eğer şampiyonluğa Oynuyorum,Yada zirve yarışı yapacağım diyorsa Tolga yedek Kulübesinde bile Olmamalı,
Düşmemek için Oynayan Takımlar bile Tolga gibi bir kaleciyi elinde Tutmaz,
Tolga artık gitsin 2.ligdemi Oynar,3.ligdemi oynar nerde oynarsa oynasın.
o kadar Transfer Yapıp o traneferler üstüne
İstanbulda Oturduğumuz halde Kombine bileti alacağım,
Bir yıldızda sen kazandır Kampanyasına katılacağım.
SMS kampanyasına katılacağım.
Klübe üye olacağım
Dergiye obone olacağım.
Bazen maçlara gideceğim.
Lisanslı ürün alacağım.
(Forma almak için hala bekliyorum,Klüpten kaynaklanan sorundan dolayı Resmi sitede bazı eksiklikler var.Formada alacağım)
Bütün bunlara Rağmen Hala Tolgaya tahammül edeceğim.
Hala Tayfuna Tahammül edeceğim.
O zaman Erdinç,Hasan,Jabi,Tolga,Ayman,Cello vs gibiler gönderilmese idi Tam Tolga Zihniyetinde Oyunculardı.Kimsede Boşuna Ümit bağlamaz herkes Hayatına alıştığı gibi devam ederdi.
Eline Fırsat Geçmiş FB-GS-BJK ne olacağı belli olmayan Lige sorunlu Başlayan takımlar,
Sen Tolga yüzünden Bütün sezonu heba edemessin,
Başkan bile 40 metreden gol yiyen kaleci İstemiyorum diyorsa Ersun Hoca artık Buınları gör,
Yeter Artık Tolgayı Yedek Kulübesinde bile görmek istemiyorum Çünkü artık moral bozucu Olur.
Tolga Layık olduğu yerlere gönderilsin artık.
Üstüne alinma ama bu yazilara yazan sen olabilirsin ama yazdigin yazida okadar ofsayt varki yazi haricinde düsüncelerinin senin olmadigini anlamak icin kahin olmaya gerek bile yok.Ankaragücü macini nasil ve nerde izledin,Antalya Konya maclarinda nerdeydin.Senin bu maclara bakis acin nedir anlayamadim.Futboldan anladigimi cok iyi bildigimi idda etmek istemiyorum o yüzden bu isi bilenlerin yapmasini istiyorum.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
trabzona zaten son yıllarda iyi kaleci gelmedi.bi az buçuk petkoviç geldi.onununda gs den 35 metreden cılız gelen şutu kapattığı köşeden nasıl içeri aldığını daha unutmadık.hemde şampiyonluğa giderken.petkoviçte çok salakça goller yiyodu.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
tolga emeklerin için teşekkürler, ayrıca sana kızmıyorum yeteneklerin bu kadart, sende haklısın ama artık kaleyi onur ve silvaya bırakman gerek, gelecekte kaleyi koruyacaksa onur koruyacaktır, benmce onun üstünde durmalıyız. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum