Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    slvya sorun çözüldü tolga gol yemeye başladı
    stresten gol yedi demek.olabilir aslında ama yinede morali bozma Tolga.önce Trabzonspor geliyor eminim sen de bunu istiyorsun.onun için yedek bile kalsan lütfen morali bozma tamam mı?
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• tolga antalya maçında pek iyi görünmedi, esasen fazla gerek de kalmadı ama kalemize gelen 2 topda da gol yemesi bence oturup düşünülmesi gereken şey... ama ilk 4 maçlık performansı bence yeterli idi
      Şampiyon TRABZONSPOR...

Yorum

• hüseyin gibi değil tolga.
        savunmaya kalkmamak en iyisi ..
        tutanın elinde kalıyor.

Yorum

• İlk olarak akkese_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tolga antalya maçında pek iyi görünmedi, esasen fazla gerek de kalmadı ama kalemize gelen 2 topda da gol yemesi bence oturup düşünülmesi gereken şey... ama ilk 4 maçlık performansı bence yeterli idi
          ilk 4 mac derkendenizlispor ve BJK macinda kalemizi tutan birtane sut yok...enteresant nasil iyi oynamis olyuorsa...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• [QUOTE=Yildirim55;1669626]ilk 4 mac derkendenizlispor ve BJK macinda kalemizi tutan birtane sut yok...enteresant nasil iyi oynamis olyuorsa...[/QUO
            bence ankaragücü maçında ve ilk maç ankara maçında yeterli idi ama dediğin gibi beşiktaş maçında pek top gelmedi...yine de daha iyi olmalı
            Şampiyon TRABZONSPOR...

Yorum

• ankaragücü maçında bi kaç top çıkardı hatırlıyorum ama diğerlerinde harbiden de adama top gelmedi
              GURBET NEYLESİN BANA
              BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Belki abartmış olacağım ama 5 haftada kaleye 2 top geldi..İkiside gol oldu
                Kaleci transferine gerek yok mu?
                Pardon sorunuzu tam alamadım
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• kaleci transferine gerek var.
                  tolgayı karadenizspora transfer etmeliyiz.

Yorum

• ya çok yüklenmemek gerek bence, Tamam ben de güvenmiyorum ama yediği gollerde büyük hatası yoktu. İlk golde hiç bir şey yapamaz, 2. sinde bana göre hatası var, o da erkenden yatarak kaleyi boşalttı ve adamın zaten gücü bitmiş, basit bi vuruş yapacaktı aceleyle, bi baktı kaleye, kale boş. Yani o defans niye kayıyor orda anlayamadı Tolga. Sana zaman kazandırmaya çalıştılar, sense çakıldın ve boş yere yattın. Bunlar olur tabi, tecrübe, kaleci için genç sayılabilirsin ama ileri gitmiyor gibi görünüyorsun. Bir tek yan topları iyi topluyor artık, ayak vuruşları da düzeldi. Oynadıkça iyi olur ama Sylva nın kaleye geçmesi gerek gibi geliyor bana.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Tolganın o topu serdar balinin dediğinie göre auta çıkacak sanması ile bırakması çok yanlış yane mesele jefferson,petkoviç auta giden toplara bile uçuyorlardı

Yorum

• Artık kaleden çıkman lazım Tolga.

Tolga aut
                        Sylva in
                        Més Que Un Club

Yorum

• Şahsi fikrim 2 golde de hatası var Tolga nın .

Sylva geldi , onuda bir izleyelim yahu adamı göremedik daha .

Yorum

• Tolga yine herzaman ki gibiydi.Yani yenilen gollerde hatalıydı.Ayrıca ceza sahası dışında yatan topçu ile gereksiz polemiğe girerek seyirciyi negatif yönde etkiledi.
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• ARtık yerini sylvaya bırak.

Yorum

• 6 top geldi 5 maçta üçü gol oldu diğerler zaten kaleyi tutmadı yeter artık tolga hem takıma yazık ediyosun hem onura

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X