Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. golde:

kaleni terketmişsen,birebirsen,adamın ayağına yatacaksın;ya da adamı indiriceksin.

öyle bir pozisyonda pozisyon alınıp,bacaklar 1 metre açılıp açı kapatılmaz.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• KAlede hiç Güven vermiyor.Bu maçda öyle oldu....
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• 2.golde ne olursa olsun kaleni terkedeceksin. Rakip ne kadar suratli olursa olsun senin koştuğunu görünce zaten panikleyecektir. Ceza sahası çizgisi üzerinde beklemenin cezası böyle olur. Allahtan ikinci yarı hiç pozisyonları yoktu.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 2.golde oyunu takip etse uyumuş olmasa...
          Top zaten kendine doğru gidiyor kaleyi terketse o da topa doğru gitcek kayarak girdiği anda zaten topu uzaklaştırma şansı olurdu... Bekliyon pozisyon alıyon tamam köşeye giderse gol olur bişey demicem ama hem pozisyon al hemde bacak ara ye bunu varya amatör kaleci yemez ya..5 snye bekliyon adam gelene kadar orda pozisyonun alıon adam salak iyi vuramıyor sana vuruyor sen sonuna kadar açmış bacakları duruon....seneye çok iyi bir kaleci lazım bize bu tolgadan kaleci falan olmaz bursa maçında da yediği gol yine böyle saçma sapan bir goldü...
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• yediği gol ilk zamanlarki tolgaya götürdü beni böyle amatör gol yenmez tolga

Yorum

• tolga cok güven veriyor cok hosuma gidiyor ilerleyen senelerde 1 numara olacak türkiyenin hahaha güldürmeyin beni tolga ancak sebata oynar....bi kaleci her hafta hata yapmaz ki kardesim.....2.golde ya ceza alanin icinde kalacaksin yada hep cikacaksin topa yetismek icin ama bi insan karar verir oyle mal mal orta da kalmaz ki......malesef yine bosa cikmalar felan....

uzun lafin kisasi tolga berbat bi kaleci...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• golleri izledim cok kötü gözüküyor, macta kurtardigi pozisyon yokmu yahu tüm mac boyunca 2-0 daki gibi oynamiyordur herhalde ?
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  golleri izledim cok kötü gözüküyor, macta kurtardigi pozisyon yokmu yahu tüm mac boyunca 2-0 daki gibi oynamiyordur herhalde ?
                  #

valla ben top kurtardigini görmedim arkadslar görmüsse yazsinlar...hatirladigim kadariyla yokdu...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2. golde:

kaleni terketmişsen,birebirsen,adamın ayağına yatacaksın;ya da adamı indiriceksin.

kac metreden yedi bacak arasini 20 m var mi ? Demekki hic dikkat etmiyor 20 m bacak arasi yiyen kaleci olurmu üstelik cikip cikmayacaginida bilemedi herhalde yari yolda yakalandi yani
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2. golde:

kardes sonra kirmizi kart yersin cok biliyosan kalecilik yap vede kendini 1 an olsun onun yerine koy kendini bide oyle kiyaslama yap
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tolga cok güven veriyor cok hosuma gidiyor ilerleyen senelerde 1 numara olacak türkiyenin hahaha güldürmeyin beni tolga ancak sebata oynar....bi kaleci her hafta hata yapmaz ki kardesim.....2.golde ya ceza alanin icinde kalacaksin yada hep cikacaksin topa yetismek icin ama bi insan karar verir oyle mal mal orta da kalmaz ki......malesef yine bosa cikmalar felan....

ahan da buraya yaziyorum.yedigimiz ikinci golde tehlikeyi erkenden sezip cikmasi gerekirdi.yine de herseye ragmen elimizdeki en iyi kaleci.uzaktan atilan sutlarda cok iyi yer tuttu.iknci golden önceki gibi bazen oyunu yeterince okuyamasada bu konudada kendisini gelistirecegine inaniyorum.sana destek vermeyenlere inat bir kez daha diyorum ki:inadina tolga ,devam et kocum...
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 1. golde çıkıcaktın o topa
                          2. golde orda beklemeycektın ayağına gidecektin

Ayrıca şu topları daha hızlı kullan

Yoksa gideceksin başka yerlere

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ahan da buraya yaziyorum.yedigimiz ikinci golde tehlikeyi erkenden sezip cikmasi gerekirdi.yine de herseye ragmen elimizdeki en iyi kaleci.uzaktan atilan sutlarda cok iyi yer tuttu.iknci golden önceki gibi bazen oyunu yeterince okuyamasada bu konudada kendisini gelistirecegine inaniyorum.sana destek vermeyenlere inat bir kez daha diyorum ki:inadina tolga ,devam et kocum...
                            sen beni bosver TS bakacaksin...skor 0-1 kirmizi kart yemissiz öyle sacma sapan gol yeme hakkin yok....allahini seversen hangi sutu kurtardi ya doksana giden topu mu cikardi iyi yer tutmus ben hic bisi görmedim yani cünkü gelenler gol oldu zaten...

sen inadina tolga demeye devam et sonucta seneye kalemizde olmicak ya bu yeter....
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tolga cok güven veriyor cok hosuma gidiyor ilerleyen senelerde 1 numara olacak türkiyenin hahaha güldürmeyin beni tolga ancak sebata oynar....bi kaleci her hafta hata yapmaz ki kardesim.....2.golde ya ceza alanin icinde kalacaksin yada hep cikacaksin topa yetismek icin ama bi insan karar verir oyle mal mal orta da kalmaz ki......malesef yine bosa cikmalar felan....

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen beni bosver TS bakacaksin...skor 0-1 kirmizi kart yemissiz öyle sacma sapan gol yeme hakkin yok....allahini seversen hangi sutu kurtardi ya doksana giden topu mu cikardi iyi yer tutmus ben hic bisi görmedim yani cünkü gelenler gol oldu zaten...

sen inadina tolga demeye devam et sonucta seneye kalemizde olmicak ya bu yeter....
                              iyi yer tuttugunu görmedin öyle mi?yaptigi hatalari cok iyi görüyorsun da neden iyi yönlerini görmüyorsun?hic iyi yönü olmayan bir kaleciyi ersun yanal yenilmek icin mi sürekli oynatiyor sence?tamam elestirin de biraz da iyi yönlerini yazin be kardesim.yedek kulübemizde cok iyi bir kaleci mi varda tolga oynamali diyoruz.hayir.senin ve senin gibilerin savundugu kaleci top tutma özürlüsü jefferson ne hikmetse...
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi yer tuttugunu görmedin öyle mi?yaptigi hatalari cok iyi görüyorsun da neden iyi yönlerini görmüyorsun?hic iyi yönü olmayan bir kaleciyi ersun yanal yenilmek icin mi sürekli oynatiyor sence?tamam elestirin de biraz da iyi yönlerini yazin be kardesim.yedek kulübemizde cok iyi bir kaleci mi varda tolga oynamali diyoruz.hayir.senin ve senin gibilerin savundugu kaleci top tutma özürlüsü jefferson ne hikmetse...
                                valla tolga TS da degilde rize de olsa ve transfer etsek hic bi allahin kullu menmun olmaz neden cünkü berbat bi kaleci...ben maca baktim 70 dakika ilk 20 dakika bakamadim sadece kisa görüntüleri gördüm ilk 20 dakikanin ama 1-2 pozisyon disinda bisi yoktu...

simdi TS büyük takim ozaman kaleciside büyük olacak her hafta hata yapmicak zaten adane demirspor gibi macta insani hasta eden kaleci ligde de hasta eder...ben jeffersonu begenen birisiyim ama tolga gol disinda yine hatalar yapti örnek yan top geldi topu herzamanki gibi ellinden kacirdi....

ben TOLGA ZENGIN iyi bi yerine göremiyom acikcasi hadi görsem söylicem mesela erdinci sevmem ama iyi yönlerini sayabilirim...tayfunu sevmem ama onunda iyi yönleri var ama tolgayi severim müthis bi cocuk ama kaleciliginde iyi bi yönünü gösteremem acikcasi...

jefferson is the bestama onun da eksik yönleri var istersen sayarim
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X