Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga topu cok yavas oyuna sokuyor ,önce bekliyor ceza sahasi bosalsin diye.

Yorum

• Kaleye geçtiği ilk günden beri söylüyorum, ye-ter-siz..! Trabzonspor un hedefi şampiyonluk ise kaleye tek başına maç alacak kaleci lazım.. Tolga gibi sıradan kalecilerle hedef gelmez.
      eksikleri..
      a- çizgi kalecisi olmaktan çıkması lazım (cordoba nın kasetlerini izlesin) bastıran takımların kalecileri libero yeteneğine haiz olmalı. biz sürekli kapanıp 6-7 defansla oynadığımız için çok sırıtmıyor
      b- topu oyuna sokamıyor.. geçen yıldan bu yana sadece degaj yapmayı ve defansa bağırmayı öğrendi..
      c- güvensiz.. ne kendine güveni var nede takıma güven veriyor.
      d- maç kurtaracak yeteneklere sahip değil. (rüştü dışında böyle bir kaleci de yok zaten-yerlilerde-)

sonuç; bu yeteneklerde yabancı kaleci lazım.. hedef şampiyonluk yada av. da başarı ise... değilse Tolga idare eder. başka kaleciye gerek yok.

Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• tolga tam bir facia (şu anda yetersiz, tecrübesiz, kaliteli bi kaleci yanında pişmesi lazım
        TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
        Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Jefersonu oynatalım en azından yabancı oyuncuları varmış desinler.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• jefferson bu tolganın yedeği olamaz. 1. kaleci olması lazım. adam topu eline alınca bütün futbolcuları tek tek sayıyo ondan sonra degaj yapıyo.. topu eline alır almaz boştaki adama elle oynasana . kim sizin kaleci hocanız nasıl eğitiyor sizi anlamadım valla. o boy o fizik yazık valla. ama suç siz de değil sizi adam gibi kaleci hocasına teslim etmeyen yönetimde.
            TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
            Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              inadına martinezzz

muhahahaha

Yorum

• Afedersiniz ama ona verilen şans oduna verilse biraz geliştirirdi kendini.
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• yav görende her hafta angut angut goller yiyor sanacak ..

hata yapabilir her kaleci hata yapar.

Yorum

• 1-1 den sora oyunu yavaşlatması topu geç sahaya sürmesi hasta etti bni ,
                    sanki biz bursa onlar trabzonmuşuz gibi

Yorum

• İyi bir kaleci..

Ama asla Çok iyi bir kaleci olamayacak...

Yorum

• Bir soru;

"Bjk-Kayseri maçında, bjk kalesinde Hakan Arıkan yerine Tolga olsaydı maç kaç kaç biterdi?"

Yorum

• Topu en çok elinin altından kaçırıp gol yeme rekorunun sahibi, Gökdeniz nasıl karşı karşıya atamıyorsa, Tolgada o durumda, el altından kaçırıyor...
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir soru;

"Bjk-Kayseri maçında, bjk kalesinde Hakan Arıkan yerine Tolga olsaydı maç kaç kaç biterdi?"
                            En az 2 farkla kazanırdı kayseri...
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Bir takımda kalecinin önemini hala anlamayanlarımız var."Tolga iyi kaleci" diyorsunuz...TSL'de kötü kaleci yok o zaman,ben düşünüyorum düşünüyorum,şu kaleci Tolga'dan daha kötü diyebilecek kimse gelmiyor aklıma,en azından aynı kalitedeler...Kaleci takımın yarısıysa şu andaki Tolga'yla bu iş yürümez.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Valla ya birisi bana Tolga'dan daha kotu bir kaleci soylesin ligde. Oftas'in kalecisi bile en azindan ayni seviyede gozukuyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X