tolga'nın başarılı olması sonuna kadar istiyorum ama rize maçındaki golde yenmezdi.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
bu ak$am belkide en zor sinavini verecek tolga...
kendisini tam anlami ile gösterme $ansi...
ba$arilar Tolga...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
bence biraz sabretmeliyiz ve elimizdekinin değerini bilmiyoruz, örneğin Rüştü hiç mi hatalı gol yemedi? Milli takımın başındaki fatih efendi niye bu çocuğa şans vermiyor, en azından hazırlık maçlarında oynatsa. Ama yok adam hiç bakmıyor ki bu tarafa. İşi gücü istanbul.TRABZON 2011 AVRUPA OLİMPİK GENÇLİK FESTİVALİ
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebügün gol yemesin yeter.ayrıca genelde iyi bir kaleci.
kaleye top gelmediği sürece çok iyi bir kaleci.
Yorum
-
valla bugünden itibaren haftaya kadar herkes seni bombalayacaktır tolga eminim.
bugün golde hatalıydın kabul ediyorum.o topa çıksan kapatabilirdin.hatanı gör kendini geliştir tolga.
2 topu ayağınla uzaklaştıramadın ve birini sinana verdin,yesen akşam ölüydün belki burdakiler bile öldürürdü seni.
tabi burda senin hatan var kabul,üzerine zeminin berbatlığı var,üstüne bir de defans oyuncularının gereksiz geri pasları var.sinana verdiğin topta hele.önünde rakip düşmüş tolgsa seyhan bıraksa zenginde.bırakmadı ama 3 metre önde press yiyen tayfuna verdi.o da akıllı ya sana verdi.sen de akıllısın rakibe.hatalar silsilesi ama yalnız senin değil.
yine de bugün pek beğenmedim seni tolga.ama bu desteğimi çekeceğimiz göstermez.keşke burda seni AŞAĞILAYANLARIN de yarısı destek verse o zaman çok daha iyi olursun.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Bu adam TRABZONSPORUN kalesini şu aşamada koruyacak bir isim değil eyyy ziya bunu sende biliyorsun ama para yok diye senide susturyorlar bunlar ama bunlarla beraber sende gidceksin.....BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
APO'NUN İTLERİ SABRIMIZ KALMADI
GURBETÇİLER GELİYOR S..... ANANI!!!!
ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZ!!!!!!!!
Yorum
Yorum