Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlayamadığım,hazırlık maçlarında nasıl gol atıyor :s
    Atıyor işte . Nasılını sormayalım . O da gol atsın ki hayata küsmesin

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atıyor işte . Nasılını sormayalım . O da gol atsın ki hayata küsmesin
      Ergin in gol atamamasının onda bir baskı oluşturmadığını hatta umrunda olmadığını bilseniz ne düşünürdünüz acaba

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ergin in gol atamamasının onda bir baskı oluşturmadığını hatta umrunda olmadığını bilseniz ne düşünürdünüz acaba
        Hiç iyi şeyler düşünmezdim

Yorum

• nerede olursa olsun yani mahalle maçı da olsa ergin gol atınca çok değişik hissediyorum.
          böyle CM'de işe yaramaz diye kadroya bile almaya erindiğin adamların patlama yapması gibi bir şey ..

Yorum

• bence hiç bir futbolcu hakareti haketmiyor sırf kalitesi beğenilmiyor diye,bir terbiyesizliği yoksa hiç kimse bir oyuncuya takmamalı.bugün ona yarın başkasına.bir de eriginin kayıtsız umursamaz olduğunu nerden biliyoruz,açıklayın da öğrenelim merak ettim valla.ben dışardan Trabzonsporumun her futbolcusu gibi ona da saygı duyuyorum ve başarılı olmasını istiyorum.bir de ergin le ileri geri konuşanlar onu takımda tutan ersun yanalı savunanlar aynı.burda bir çelişki var.yok mu?ersun yanal takımda limi tuttuysa desteklerim ben TS'm için.taraftarım ben gerisi beni ilgilendirmez.
            hadi ergin at şöyle gollerini resmi maçlarda da görelim sevinelim.gökhan-umut-yattara-isac-ergin.
            bu sezon gol beklediğimiz ileri uç elemanlarımız.destek olalım şampiyon olalım.ama sadece kalite yetmez başarı için huzur da gerekir.sevgi ve saygı da aynı zamanda.hem yerin dibine sokalım oyuncularımızı hem de gol bekleyelim.olmaz malesef.ben ergine destek veriyorum,sonuna kadar.
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence hiç bir futbolcu hakareti haketmiyor sırf kalitesi beğenilmiyor diye,bir terbiyesizliği yoksa hiç kimse bir oyuncuya takmamalı.bugün ona yarın başkasına.bir de eriginin kayıtsız umursamaz olduğunu nerden biliyoruz,açıklayın da öğrenelim merak ettim valla.ben dışardan Trabzonsporumun her futbolcusu gibi ona da saygı duyuyorum ve başarılı olmasını istiyorum.bir de ergin le ileri geri konuşanlar onu takımda tutan ersun yanalı savunanlar aynı.burda bir çelişki var.yok mu?ersun yanal takımda limi tuttuysa desteklerim ben TS'm için.taraftarım ben gerisi beni ilgilendirmez.
              hadi ergin at şöyle gollerini resmi maçlarda da görelim sevinelim.gökhan-umut-yattara-isac-ergin.
              bu sezon gol beklediğimiz ileri uç elemanlarımız.destek olalım şampiyon olalım.ama sadece kalite yetmez başarı için huzur da gerekir.sevgi ve saygı da aynı zamanda.hem yerin dibine sokalım oyuncularımızı hem de gol bekleyelim.olmaz malesef.ben ergine destek veriyorum,sonuna kadar.
              İşte bana böyle fikirlerle gelin güzel güzel tartışalım. Söyleyecek sözü olanlara daima saygı beslemişimdir...

Öncelikle şahsen ben burada Ergin Keleş e hakaret etmiyorum. Sadece espiritüel bir yaklaşımım var yoksa maksadım hakaret değildir...

Ergin'i maçlardan önce Trabzon sokaklarında sende görsen ne kadar kayıtsız umursamaz olduğunu sende anlarsın. Ben geçtiğimiz yıl fb maçından önce gördüm çok profesyonel olduğunu hissettim bir anda

Ersun Yanal ı desteklediğim doğrudur. Yalnız alışık olmadığımız bir durum var burada galiba. Desteklediklerimiz adeta bir tanrısal güç halinde olmak zorunda değiller. Onlarında hataları olabilir. Beğenmediğimiz yönleri olabilir. Benim desteğime kayıtsız şartsız destekten ziyade akılcı bir destek demek doğru olur...

Şahsen ben bu yıl tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi erginden gol filan beklemiyorum Diğer forvetlerimiz atacaklardır ama şampiyonluğumuz erginin kale tutmaz ayaklarına kaldıysa vay halimize

Yorum

İşte bana böyle fikirlerle gelin güzel güzel tartışalım. Söyleyecek sözü olanlara daima saygı beslemişimdir...

Öncelikle şahsen ben burada Ergin Keleş e hakaret etmiyorum. Sadece espiritüel bir yaklaşımım var yoksa maksadım hakaret değildir...

Ergin'i maçlardan önce Trabzon sokaklarında sende görsen ne kadar kayıtsız umursamaz olduğunu sende anlarsın. Ben geçtiğimiz yıl fb maçından önce gördüm çok profesyonel olduğunu hissettim bir anda

Ersun Yanal ı desteklediğim doğrudur. Yalnız alışık olmadığımız bir durum var burada galiba. Desteklediklerimiz adeta bir tanrısal güç halinde olmak zorunda değiller. Onlarında hataları olabilir. Beğenmediğimiz yönleri olabilir. Benim desteğime kayıtsız şartsız destekten ziyade akılcı bir destek demek doğru olur...

Şahsen ben bu yıl tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi erginden gol filan beklemiyorum Diğer forvetlerimiz atacaklardır ama şampiyonluğumuz erginin kale tutmaz ayaklarına kaldıysa vay halimize
                Bir ' ' daha.. %100 katılıyorum..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

valla ben bu sene erginden çok şey bekliyorum,gol krallığı,altın,bronz ve gümüş ayakkabı v.b. bilimum golcü ödülleri çok ümitliyim kendisinden.ayrıca ''ergin;fark yaratır''.
                  -cümleler ergini aşağılamak amacıyla yazılmamıştır-
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bjk maçında kilit rolü oynayacak

Yorum

• bu taraftar çok vefasız 2. sayfaya kadar düşürmüşler ergini

Yorum

• hiç sorma..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Hüseyin kendini kurtardı,kredilendi.
                          Tayfunda öyle.
                          Tolga'da iyi gidiyor.
                          Birtek Ergin kaldı.
                          Oda inşallah ilk fırsatta kendini gösterir.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin kendini kurtardı,kredilendi.
                            Tayfunda öyle.
                            Tolga'da iyi gidiyor.
                            Birtek Ergin kaldı.
                            Oda inşallah ilk fırsatta kendini gösterir.
                            tabiiki firsat eline gecerse.
                            ergin in sans bulmasi icin forvetlerimizden birinin kadroda olmamasi lazim.
                            sanirim bu durumu hicbirimiz istemeyiz.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• erginin kadroda yer bulabilmesi için 2 forvetin oynamaması gerekir

Yorum

• İsaac Promise'nin kadroya girmeye başlamasından itibaren Ergin'in forma şansı kalmadı gibi birşey...
                                En son _SeRKaN_ tarafından düzenlendi; 19.09.2008, 15:49.
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Yükleniyor...
                                X